De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Het democratische model van slavernij

Boeren geven hun koeien niet de vrijheid om te grazen in een wei ondanks dat ze weten dat koeien dat graag doen, net zomin als autoriteiten dingen doen voor “hun” bevolking en hun welzijn.

De grootste en meest waardevolle grondstof voor de rijken zijn nog altijd de miljarden slaven op deze planeet.

Enkele dagen geleden schreven wij een artikel over hoe het ogenschijnlijk heel goed gaat met de economie, terwijl in werkelijkheid dat tegenvalt.

Naar aanleiding daarvan schreef een lezer het volgende (dank!):

Nadat ik je artikel over het zo goed gaan van de economie te hebben gelezen, kreeg ik een soort van visie:

Het gaat zo goed, omdat we ons steeds meer laten opsluiten in onze huizen en kleine ego.

Nog even en dan is contant geld niet meer in te beelden in de maatschappij, dit om 'criminaliteit' (lees: vrijheid) tegen te gaan. Diensten verlenen voor diensten zal illegaal zijn en belast, daarna beboet.

Slechts een kwestie van tien tot twintig jaar en we mogen uitsluitend op bepaalde tijden naar buiten, conform de vergunning die we hebben.

We mogen maar een beperkte tijd naar buiten om naar ons werk te gaan, sociaal contact verloopt slechts digitaal.

Onze kinderen worden opgevoed door het 'Centraal Opvoedkundig Orgaan' van de overheid, waar men verplicht aan dient deel te nemen. Zo niet, dan worden alle rechten ingenomen en kom je buiten de maatschappij te staan, letterlijk een outlaw. Geen recht meer op zorg en onderhoud, voorzien in eigen levensbehoeften is verboden, voor zover dit nog mogelijk is in verband met bodem- en watervervuiling.

Drie tot vier weken hebben we het recht om met onze kinderen op vakantie te gaan, dit naar bestemmingen die vooraf gekozen zijn door de overheid en het stempel 'veilig' hebben gekregen. Dit slechts om de economie te delen met bevriende overheden.

Iedere overheid die niet aan ons monetair stelsel meewerkt, wordt verbannen op economische wijze en zal ten prooi vallen aan armoede, hongersnoden en ondertussen ontdaan worden van natuurlijke bronnen.

Voordat wij kinderen willen hebben, zal een computer bepalen of dit is toegestaan, door het vergelijken van het DNA van beide ouders. Indien er mogelijke afwijkingen zich eventueel zouden kunnen voordoen, is het voortbrengen van nageslacht verboden.

Dit computerprogramma zal ook alle privé gesprekken van de 'mogelijke' partners analyseren. Dit niet alleen om de kans op een succesvol samenzijn te berekenen, maar ook om te onderzoeken op illegale praktijken (vrijheden) en op basis daarvan al dan niet een negatief advies uit te brengen omtrent de wens tot voortplanting.

Wij zullen productief zijn, zogenaamd om van eigen levensonderhoud te voorzien. Wij zullen voorzien in het luxe en welvarende levensonderhoud van de allerrijksten, zoals wij reeds honderden jaren doen.

Het web sluit zich steeds sneller en we staan erbij en kijken ernaar...


Tot zover de lezer.

Ogenschijnlijk zijn wij vrij, maar in werkelijkheid worden wij vastgehouden in onzichtbare kooien die onze bewegingsvrijheid steeds verder zullen beperken, zoals heel goed weergegeven in bovenstaande tekst.


xxx

In de geschiedenis van de mensheid zijn vier fases te herkennen die uiteindelijk hebben geleid tot het soort slavernij waarin wij onszelf vandaag de dag bevinden.

Van de Egyptenaren, via de Romeinen en de kleine boeren zijn we beland bij ons huidige en heel doeltreffende systeem van democratische slavernij.

Dit model van slavernij wordt ook wel het mafiamodel genoemd. De mafia heeft allang bekokstoofd dat het veel gemakkelijker is om de kudde onder controle te houden als ze hun eigen cipiers mogen kiezen. En in plaats van directe slavernij, werken ze net zo als de mafia op indirecte manieren. Ze staan dan wel niet iedere maand met een machinepistool voor je neus, maar halen het gewoon van je loon af.

De machthebbers weten dat wanneer ze hun slaven een stukje illusie van vrijheid geven, deze veel beter zullen presteren en daarom veel meer op zullen leveren voor hun eigenaren.

De enige manier waarop je ooit je vrijheid zult krijgen, is door wakker te worden en te zorgen dat je ontsnapt uit de menselijke boerderij.

Slavernij

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information