De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Het grootste bedrog ooit

Wij beseffen ons TE weinig dat wij ons zelf aan het vergiften zijn. Chronische en neurologische ziektes en kanker staan inmiddels bovenaan het lijstje. Wat Dick Van Nieuwkoop al jaren bestrijd is het de ULTRA fijnstof die ons ziek maakt. Ultra fijnstof kleiner dan 23 nanometer is bij wet NIET strafbaar en er wordt niet eens naar gezocht als het om luchtvervuiling gaat. Even tot je doordringen dit gegeven.

Kanker Chemtrails

Dat betekent dus dat alle 'SCHONE' auto's en fabrieken, nadat ze nieuwe filters en caborateurs hebben geplaatst, waar ze veel subsidie op krijgen, bij WET goed bezig zijn. 
Tegenwoordig zie je in veel steden een milieuzone en oude auto's worden geweerd, omdat ze te vervuilend zijn.

Als je hier al over nadenkt is dit het grootste bedrog ooit. Ik was altijd bezig met wetenschap, ik las veel wetenschapsbladen, maar hoe verder ik me ga verdiepen in allerlei zaken, hoe meer ik erachter kom dat het vaak pseudo-wetenschappen zijn. Altijd in het voordeel van het bedrijf en de consument wordt er altijd slechter van.

Als je je al beseft dat ULTRA fijnstof kleiner dan 23 nm door je huid en de kleinste longblaasjes passeert, dan ga je ook snappen waarom dat wij mensen zo ziek zijn.

PM2 Cancer Kanker

Mijn eerste mondkapje ga ik van de week proberen. Mijn eerste bescherming tegen deze rotzooi en er zijn nog talloze manieren om je enigszins te beschermen en daar zal ik van de week het een en ander over plaatsen.

Bronnen: Rob Dekkers / Harry Rhodes

worldview.earthdata.nasa.gov
www.bbc.com/news/health-38062966
www.bbc.com/news/science-environment-35568249
www.onenewspage.co.uk


 

Complot Theorist Chemtrails

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information