De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Is Amerika van plan een kernaanval uit te voeren op Rusland en China?

Er zijn ervaren, wakkere politiek analisten die al jaren de situatie in de wereld volgen en zo langzamerhand tot wanhoop worden gedreven door de domheid van de bevolking.

Een bevolking die weigert te zien dat Washington druk bezig is met het voorbereiden van een pre-emptive kernaanval op zowel Rusland als China.

Iemand die al jaren met afgrijzen de huidige politieke ontwikkelingen volgt in Amerika is de voormalig onderminister Paul Craig Roberts. Hij is verbijsterd over de naïviteit onder de bevolking die voor een groot deel wegvlucht in ontkenning of simpelweg aanneemt dat het onmogelijk is dat er een kernoorlog komt.

Hij is na jarenlang onderzoek en het bestuderen van allerlei documenten en de wijziging van de Amerikaanse oorlogsdoctrine ervan overtuigd dat het heel goed mogelijk is dat een dergelijke oorlog komt en niet alleen dat, hij gaat nog verder door te stellen dat het heel waarschijnlijk is.

Washington is volgens Roberts druk bezig met het voorbereiden van een pre-emptive (als eerste toeslaan) kernaanval op zowel Rusland als China.

Verder schrijft hij onder andere:

We hebben in dat kader de afgelopen jaren de permanente demonisering gezien van Rusland en het weigeren van Amerika om op wat voor manier dan ook met het land samen te werken. Dit alles heeft er voor gezorgd dat men in Rusland denkt dat Washington druk bezig is om de bevolking voor te bereiden op een komende aanval op Rusland. Hetzelfde geldt overigens voor China.

Dit alles betekent dan een uiterst gevaarlijke situatie voor de hele mensheid. Amerika die twee nucleaire grootmachten ervan overtuigd heeft dat Washington bezig is met de voorbereiding van een pre-emptive aanval tegen hen. Het is bijna niet mogelijk om een meer roekeloze en onverantwoordelijke koers te varen dan deze. En toch is dat precies wat Washington heeft gedaan.

De Russische generale staf bij monde van Lt. Generaal Viktor Poznikhir is tot de conclusie gekomen dat Washington in het kader van het verkrijgen van de totale wereldheerschappij een raketafweersysteem aan het installeren is, waarvan Washington denkt dat het een Russische nucleair antwoord op een aanval van Amerika zal voorkomen.

Na langdurig en nauwkeurig onderzoek zijn de Russen tot de slotsom gekomen dat Washington bezig is met het installeren van componenten die geen andere functie hebben dan Rusland te vernietigen en het mogelijk nucleaire antwoord van het land kreupel te maken.

De idiote theorie achter dit alles is dat de machthebbers in het Pentagon ervan overtuigd zijn dat na een eerste pre-emptive aanval van Amerika, Rusland zodanig verwoest zal zijn dat de Russen het wel uit hun hoofd zouden laten om met de mogelijkheden die ze dan nog zouden hebben, terug te slaan uit angst dat Washington dan een tweede, nog grotere aanval zou lanceren. Washington is ook van plan om agenten te gebruiken die zoveel mogelijk van de Russische leiders moeten vermoorden, waardoor er een verwarde regering ontstaat zonder echte leider.

Roberts is er heilig van overtuigd dat de, zoals hij ze noemt, idiote Amerikaanse/Israëlische neo-conservatieven vastbesloten zijn om de wereldheerschappij te bemachtigen. Verder ook dat Washington voldoende crimineel krankzinnig is om de vernietiging van alle leven op aarde te riskeren, gebaseerd op de aanname dat hun offensief heel goed zal werken en dat de wraakmogelijkheden van Rusland en China zodanig verzwakt zullen zijn dat er geen vergeldingsaanval zal plaatsvinden.

Roberts ziet weinig mogelijkheden vanuit de bevolking om de huidige ontwikkelingen tegen te houden. Vanuit de linkse hoek die in het verleden volop protesteerde tegen oorlogen en mogelijke dreigingen daarvan hoef je niets te verwachten, want die zijn zo druk bezig met seksuele identiteit en welke WC door wie gebruikt mag worden, dat ze geen tijd hebben om te protesteren en de enige werkelijke dreiging voor de elite, de blanke heteromannen, worden gebrandmerkt als vrouwenhaters, racisten en homohaters.

Dus, waar moet de hoop vandaan komen, vraagt Roberts zich af, want Rusland en China kunnen niet echt gaan zitten wachten totdat ze slachtoffer zullen worden van de Amerikaanse pre-emptive aanval.

Roberts gaat er verder vanuit dat Donald Trump oorspronkelijk de bedoeling had om goede banden met Rusland aan te knopen, maar dat hij door het militair/industrieel complex is overruled en dat is de reden dat we nog steeds anti Rusland venijn uit de NAVO en Europese slaaflanden van Amerika zien stromen.

De media werken uiteraard braaf mee aan dit alles en zij leggen de agressieve acties van Washington uit als een verdediging tegen een bedreiging en niet als een politiek die het einde van het leven op aarde zal betekenen.

Roberts is niet optimistisch en zegt dat de kans behoorlijk groot is dat het leven op aarde haar einde nadert.

De Amerikanen is wijsgemaakt dat ze heel bijzonder zijn, net zoals Hitler de Duitsers vertelde dat ze heel bijzonder waren. Het zelfingenomen Amerikaanse volk is zich volledig onbewust van de gevolgen van de hoogmoedigheid van Washington. Hoogmoed die hen en de complete wereld naar een nucleair slachthuis zal leiden.

Ook Rusland en China accepteren uiteraard niet dat Amerikanen heel bijzonder zouden zijn en daarom zullen de krankzinnige monsters die de touwtjes in handen hebben het leven op aarde vernietigen.

En zo, schrijft Roberts, protesteert er niemand. De idiote Engelsen, de idiote Duitsers, de idiote Fransen, Italianen, Canadezen, Australiërs, Belgen, Nederlanders, Grieken, Portugezen, Spanjaarden en Japanners scharen zich achter de waanzin die Washington is.

Evenals de Amerikaanse bevolking ogenschijnlijk, een bevolking die zo achterlijk is dat er geen woorden voor zijn.

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information