De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Israel voert aanval op Syrie uit met kernwapens

Afgelopen weekend werden er in Syrië luchtaanvallen uitgevoerd op een aantal doelen door formeel een onbekende, waarbij één explosie zo heftig was dat seismografen een aardbeving registreerden. 

Iedereen is het er zo langzamerhand wel over eens dat de aanval is uitgevoerd door Israël, het land dat door een vakkundig staaltje PR werk de komende oorlog met Iran helemaal op scherp weet te stellen. 


Het volgende type berichten was te lezen in de mainstream media: 

Geen officieel dodental en niemand die de raketten afgeschoten zegt te hebben. De feiten rond de aanvallen die zondagavond laat in Syrië plaatsvonden, zijn onduidelijk. Zeker is dat het Syrische regeringsleger en zijn medestanders flink onder vuur zijn genomen, net op het moment dat Damascus de rebellen de laatste slag dacht toe te brengen. 

Wie de raketten heeft afgeschoten is niet bekend, maar Israël lijkt de meest waarschijnlijke kandidaat. Minister van inlichtingen Israel Katz zei dat zijn land eerder al ‘ondubbelzinnig duidelijk’ heeft gemaakt dat het ‘geen Iraans front in Syrië’ zal dulden. 

Eén van de doelen was een Syrische legerbasis nabij de stad Hama, waar naar verluidt ook veel Iraniërs zijn gestationeerd. 

Echter, die luchtaanval werd volgens experts bij Veterans Today niet uitgevoerd met raketten, maar met Israëlische F-15 vliegtuigen die aan zijn komen vliegen vanaf de Middellandse Zee en via Libanon de bommen hebben afgeworpen, zoals aangegeven op onderstaande plaatjes.

Aanvallen

Bij de aanval op de Syrische legerbasis bij Hama zijn bovendien geen conventionele bommen gebruikt, maar een tactisch kernwapen, volgens Veterans Today. 

Deze explosie was zo hevig dat seismografen een aardbeving van 2.6 op de schaal van Richter registreerden in dat gebied. Ook wanneer je de explosie zelf bekijkt en de aangerichte schade, dan vertoont dat alle symptomen van een neutronenbom.

Het soort bom welke volgens hen is gebruikt is een zogenaamde neutronenbom:

Een kernfusiebom, of H-bom, werkt door kernfusie, net als de zon. De zon gebruikt echter gewoon waterstof, maar dat is voor een bom te langzaam. Daarom gebruikt een H-bom een speciaal soort waterstof. Door extreme verhitting (een 'gewone' atoombom wordt als ontsteking gebruikt), worden waterstof en helium versmolten tot een zwaarder atoom. Door deze kettingreactie ontstaat een explosie. De bekendste soort H-bom is de neutronenbom. Deze zorgt ervoor dat al het leven (en alle elektrische apparatuur), wordt uigeschakeld, maar de infrastructuur blijft intact. 

Hier zie je de explosie van die neutronenbom in de praktijk:

Voor een verdere technische uitleg van het gebruikte wapen verwijzen wij naar de website van Veterans Today. 

En dan krijgen we natuurlijk een nieuwe variant van de niet bestaande Iraakse massavernietigingswapens in de vorm van een PR show van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. 

De Amerikaanse Donald Trump zal over iets minder dan twee weken besluiten of de met Iran gesloten kerndeal voortgezet zal worden of dat hij deze zal opblazen. Het laatste is uiteraard de wens van Israël en daarom kwam Netanyahu met “breaking news” onthullingen.

Israël zegt dat het bewijzen heeft waaruit blijkt dat Iran een kernwapenprogramma had en nog steeds heeft. Iran heeft het bestaan van zo'n programma altijd glashard ontkend. "Iran liegt", zei premier Netanyahu op een speciaal bijeengeroepen persconferentie.

Netanyahu zei dat Iran de documentatie over het kernwapenprogramma, project Amad, in 2017 naar een geheime locatie in Teheran heeft overgebracht. "Een paar Iraniërs en maar twee Israëliërs wisten daarvan", zei Netanyahu.

Een aantal weken terug zou de Israëlische geheime dienst in de opslagplaats een halve ton aan documenten, foto's en video's hebben buitgemaakt, bij elkaar 55.000 documenten en 183 cd's. Uit het materiaal blijkt volgens Netanyahu zonneklaar dat Iran vijf kernkoppen wil produceren die op ballistische raketten kunnen worden gemonteerd.

Zoals gewoonlijk wordt er geen concreet bewijs geleverd, wat vage verhalen en een boekenkast, maar niets concreets. Echter, dat alles vormt voor Amerika natuurlijk geen enkel beletsel: 

Dat staat haaks op de reactie van het Witte Huis die in een verklaring schreef dat de Israëlische informatie wel degelijk 'nieuwe en overtuigende details' bevat. ,,Deze feiten zijn consistent met wat de VS al lang weten: Iran heeft een robuust, clandestien nucleair wapenprogramma.''

De wereld kan zich voorbereiden op Irak 2.0, maar dit keer met tactische kernwapens.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information