De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Jenny wordt huis uitgezet om plaats te maken voor Somalische familie

Nederlandse Jenny wordt huis uitgezet op verjaardag van één van haar twee kinderen om plaats te maken voor polygame Somalische familie met 17 kinderen

En het trieste is dat andere Nederlanders dit aanmoedigen.

De SP, CDA, VVD, PVDA, D66, GroenLinks, want ze willen allemaal meer immigratie. En dat terwijl er jaar in jaar uit minder huizen beschikbaar zijn voor Nederlanders.

Dit is regelrechte genocidepolitiek, ook volgens de definitie van de Verenigde Naties. Bovengenoemde partijen horen thuis voor het Internationaal Strafhof.

Jenny (45) moet haar huis uit: 'Ik word dakloos met twee kleine kinderen'

Jenny (45) is druk bezig met het pakken van de laatste dozen. Per morgen worden zij en haar twee kleine kinderen (5 & 8) hun huis uitgezet. Morgen is het notabene de verjaardag van haar oudste, die 9 wordt. Niet echt een feestelijk vooruitzicht. “Voor vrije sector verdien ik te weinig, voor sociale huur sta ik nog niet lang genoeg op de wachtlijst, en alle koophuizen worden voor mijn neus weggekaapt. Ik kom er gewoon niet tussen als eenverdiener.”

“Ik ben ontzettend moe en voel me helemaal gesloopt”, vertelt Jenny. “Ben niet aan het leven, maar aan het overleven. Morgen sta ik met twee jonge kinderen op straat, heb ik geen dak meer boven mijn hoofd.

Bronnen:

Fenixx / MSN

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information