De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Kennisgeving van einde vrijheid in Nederland!

Kennisgeving van einde vrijheid in Nederland!

Zo voelt het niet alleen, het is echt zo. Onderstaande mail kreeg ik vandaag binnen. Het is onvoorstelbaar, maar ons tolerante landje is op weg naar dictatuur.

Ik had een heel verhaal in mijn hoofd zitten, maar fuck it. Onderstaande zegt meer dan genoeg voor iedereen die een béétje kan nadenken.

Dus schrijf alleen positief over onze Koninklijke poppenkast, want negatieve zaken worden zoveel mogelijk gefilterd en komen sowieso niet bij de schapen terecht.

Klik hier voor gerelateerde berichten!

 


Search Console

Kennisgeving van verwijdering uit Google Zoeken wegens Europese gegevensbescherming

Aan: Webmaster van https://detheorist.nl/,

Op basis van een verzoek op grond van wetgeving inzake gegevensbescherming in Europa mag Google een of meer pagina's van uw site niet meer weergeven in resultaten van Google Zoeken. Dit is alleen van invloed op reacties voor bepaalde zoekopdrachten naar namen of andere persoonlijke aanduidingen die mogelijk worden weergegeven op uw pagina's. Dit betreft alleen resultaten op Europese versies van Google. U hoeft verder niets te doen.

Wat u moet weten:

Deze pagina's zijn niet volledig geblokkeerd in onze zoekresultaten

Ze zijn alleen geblokkeerd voor bepaalde zoekopdrachten naar namen op Europese versies van Google Zoeken. Deze pagina's worden nog steeds weergegeven voor andere zoekopdrachten.

We maken niet openbaar op welke zoekopdrachten dit van toepassing is.

In veel gevallen zijn de betreffende zoekopdrachten niet gerelateerd aan de naam van een persoon die prominent op de pagina wordt vermeld.

De naam wordt bijvoorbeeld alleen weergegeven in een gedeelte met reacties.

U kunt contact met ons opnemen als u meer informatie heeft

Als u aanvullende informatie heeft over de inhoud van een pagina waarvoor de blokkering volgens u ongedaan moet worden gemaakt, kunt u Google hiervan op de hoogte stellen. Houd er rekening mee dat hoewel we alle verzoeken lezen, we niet altijd persoonlijk reageren. Alleen de geregistreerde site-eigenaar heeft toegang tot dit formulier. 

Hier volgen de betreffende URL's:

https://detheorist.nl/post/wie-zijn-de-oranjes-eigenlijk

** Einde email **Vrijheid van meningsuiting?

Wij zijn geen vrij en tolerant land. WAKE UP!!!!

Meer info:

Koningshuis | Censuur | Verbannen video's

Europees censuur

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information