De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Laat de bom maar vallen

De mensheid is inderdaad bezig zichzelf te vernietigen d.m.v. oorlogen. Om dit te kunnen bewerken zorgen we ervoor dat we de grootste psychopaten wereldleiders maken en geven hen codes in handen voor nucleaire wapens. Als die psychopaten vervolgens de boel zo op scherp zetten gaan wij mensen lopen klagen, maar doen niets. 

Daarnaast worden culturen moedwillig tegen elkaar opgezet met als wapen verschil van religie waaruit weer discussie ontstaan die nooit ophouden en alleen maar meer tweespalt zaaien onder mensen. 

Naast het verschil van mening over iets bespottelijks als geloof raakt deze planeet met de minuut voller en voller en kunnen we rustig spreken over een “over populatie” aan mensen. In feite teveel voor deze planeet die hierdoor sterk vervuild raakt en op sommige plekken al onbewoonbaar is geworden. 

Hoe fel ik ook gekant ben tegen de elite die ons piepelen, ze hebben gelijk in hun streven de populatie mensen op deze planeet rond de 500 miljoen te houden. Qua balans zou dit een mooi aantal zijn, maar dat is nu te laat, want we zijn met 8 miljard geloof ik.

Het tij keren kan dus alleen via een mega oorlog waarbij WW1 & 2 verbleken tot een picknick in het park. 

Dat die oorlog er komt is mij wel duidelijk, maar de mensen die dit gaan overleven zullen de draad weer oppakken en het hele circus zal opnieuw beginnen. Na die oorlog zullen opnieuw idioten opstaan en verzinnen of afdwingen dat zij de “leider” zijn en opnieuw zal er iets uitgevonden worden zoals geld. 

Hoewel ik een gelukkig leven leidt hoop ik dat alles snel over is, één grote atoombom en BOEM ...............over en uit. 

Ik leef in een maatschappij waarin volwassen mensen discuzeuren over niet 2, maar 55 soorten geslachten en als je er wat van zegt ben jij een homofoob. Of we geven robots mensenrechten met alle gevolgen die wij nu nog niet overzien. Laten de wereld leiden door de USA die sinds 1855 geen dag zonder oorlog heeft gehad. Vaak hebben ze oorlog met andere landen, soms met zichzelf. 

We leven in een maatschappij waarin je als blanke bij voorbaat een racist bent, zelfs blanke pas geboren baby's. We leven in een wereld waarin volwassen mensen met elkaar op de vuist gaan vanwege een kinderfeest en een fictief figuur als Zwarte Piet. 

We leven in een maatschappij waarin minderheden de toon zetten voor de meerderheid. We leven in een maatschappij waarin ouderen als een soort “last” of “kostenpost” worden gezien. 

Politieke partijen vervallen van het ene in het andere schandaal en toch laten wij mensen hen, hun gang gaan en onszelf tot op het bot toe uitkleden financieel. We leven in een maatschappij waarin kinderverkrachters rechten hebben. We leven in een maatschappij waarin dieren in kooien worden opgesloten en wij ervoor betalen om ze te zien. De dieren die in het wild leven schieten we af voor geldelijk gewin of gewoon voor de lol en daarnaast leven we ondertussen op een vuilnisbelt. 

Na een dag werken hangen we s ‘avonds uitgeteld op de bank en kijken naar Jandino of Marc-Marie Huijbregts op TV, want die zijn leeeeeuuuuk en lachen hiermee om nietszeggende humor van 2 poppenkastpoppen (alleen waren Jan Klaassen en Katrijn echt leuk) 

We leven in een maatschappij waarin we slaaf zijn van het systeem en er elke dag opnieuw aan bijdragen dat het systeem er is en ons iedere dag meer verstikt. 

Afgestompt en vol afgunst naar je buren die een mooiere auto hebben wonen we als vreemden naast elkaar en ergeren ons als de muziek op een buren feest iets te hard staat. We denken dat ziektes als aids, kanker ect de ergste ziektes zijn, maar feitelijk is de grootste ziekte op deze planeet dat we altijd overal ergens “last” van hebben en dan vooral “last” van elkaar. 

Laat die A bom dus maar vallen, weet je, doe er voor de zekerheid maar 3. 

Tis mooi geweest met de mensheid, want de drang om onszelf te vernietigen is groter dan de drang om in harmonie met elkaar samen te leven. 

Laar maar vallen

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information