De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Landen bereiden zich voor op oorlog

1) Zuid Korea

Misschien niet zo vreemd dat er in het buurland van Noord Korea druk voorbereidingen worden getroffen om de bevolking voor te bereiden op een komenden oorlog. Of deze dreiging werkelijk is of niet, de overheid is druk bezig met het instrueren van het volk over de verschillende soorten aanvallen die ze zou kunnen verwachten.

Het aantal preppers in het land groeit met de dag en op Youtube kan je talloze Zuid Koreaanse video's vinden die burgers advies geven over hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden.

2) China

Vooral de mensen die in de buurt van de grens met Noord Korea wonen, krijgen via kranten zoals de Jilin Daily uitgebreide instructies over hoe kernwapens werken en de schade die ze kunnen veroorzaken. Door middel van cartoons wordt duidelijk gemaakt wat men kan doen om de blootstelling aan straling en dergelijke te beperken. Ook worden er lijsten verstrekt met wat men in huis kan halen als noodpakket, zoals maskers en een brandblusser.

3) Japan

Miljoenen mensen in dit land hebben ondertussen deelgenomen aan oefeningen "wat te doen bij een nucleaire aanval" en de premier heeft opdracht gegeven aan de plaatselijke autoriteiten om de beste en stevigste ondergrondse plekken aan te wijzen als schuilkelder.

Ook hier geldt weer, of de dreiging nu echt is of niet, voor de bevolking voelt het allemaal heel werkelijk en zij kijken dan ook regelmatig met angst en beven naar lucht, op de uitkijk voor een mogelijke Noord Koreaanse raket.

Maar, het is niet alleen Azië, waar voorbereidingen worden getroffen.

4) Australië

Ook Australië is recentelijk bedreigd door Noord Korea, die het land een vazal van Amerika noemde en verder zei dat Australië waarschijnlijk zelfmoordneigingen had. De overheid heeft laten weten dat ze niet zullen toegeven aan dat soort bedreigingen en er wordt dan ook terdege rekening gehouden met de mogelijkheid van een aanval.

5) Hawaï

Deze eilanden voelen zich heel kwetsbaar en hebben onlangs hun sirenes die waarschuwen voor een kernaanval getest. Het ironische is dat deze sirenes minimaal 20 minuten lang werden getest en de bevolking merkte het nauwelijks op en reageerde niet eens. En dat terwijl er maar liefst 385 sirenes op Hawaï zijn geplaatst.

De autoriteiten zijn zo teleurgesteld in het resultaat van de test dat ze zich nu afvragen of die sirenes wel goed hebben gewerkt. Ook op de door de overheid belegde bijeenkomsten omtrent een mogelijke dreiging van een kernaanval kwam zo goed als niemand opdagen, simpelweg omdat het klaarblijkelijk niemand boeide.

Als er dus werkelijk een kernaanval op Hawaï wordt uitgevoerd, zal het merendeel van de bevolking nooit weten waardoor ze zijn geraakt.

6) Guam

Dit Amerikaanse eiland dat zich het dichtstbij Noord Korea bevindt, is al regelmatig in het nieuws geweest. De autoriteiten aldaar hebben burgers uitgebreide instructies gegeven over het risico van een kernaanval.

Ze geven concrete adviezen zoals:

Maak een lijst van mogelijke schuilkelders bij jou in de buurt, je werk of school
Kijk nooit naar een vuurbal of flits omdat dit je kan verblinden
Ga plat op de grond liggen en bedek je hoofd
Als het kan, neem dan zo snel mogelijk een douche met veel zeep en water en zorg dat je de huid niet boent of schuurt
Gebruik geen conditioner voor je haar omdat dit radioactief materiaal aan je haar zal binden.

7) Vasteland van Noord Amerika

De plek waar men zich het meest bezighoudt voorbereidingen op een kernaanval is Californië. De preppers aldaar en ook elders in het land weten dat ze geen enkele hulp van de overheid hoeven te verwachten zoals de recente ramp op Puerto Rico heeft laten zien.

Autoriteiten in Californië hebben onlangs een rapport gepubliceerd, waarin ze tot de conclusie komen dat een kernaanval op dichtbevolkte gebieden zoals Los Angeles rampzalig zou zijn. Ze roepen lokale overheden dan ook op om hun noodplannen uit de kast te halen en deze kritisch tegen het licht te houden. Ze geven verder toe dat wanneer er daadwerkelijk een kernaanval zou voorvallen, zij niet al teveel kunnen betekenen voor de bevolking.

Verder geven zo nog wel het advies om voorzichtig te zijn met het oppakken van je mogelijk radioactieve kat.

Het Pentagon wil natuurlijk ook graag een steentje bijdragen voor de "veiligheid" van het land en is van plan om wederom miljarden dollars te besteden aan een raketschild aan de westkust van Amerika. Wat een toeval dat er net nu een dreiging bestaat voor de westkust van Amerika.

8) Rusland

Rusland houdt zich al jaren bezig met de voorbereidingen op een mogelijke kernaanval en niet alleen sinds Noord Korea begon met dreigen. De dreiging voor de Russen komt dan ook van een heel andere kant en wel de NAVO.

Door het gehele land zijn schuilkelders gebouwd en vorig jaar is er door meer dan 40 miljoen mensen deelgenomen aan uitgebreide oefeningen waarbij een kernaanval werd gesimuleerd.

Rusland kent natuurlijk het grotere plan en is ervan overtuigd dat het vroeg of laat een (kern)aanval vanuit het Westen kan verwachten en het land traint daarom niet alleen op kern-, maar ook op biologische aanvallen.

Bovenstaande is een groot verschil met de tijd van net na de Koude Oorlog. Na de val van de Berlijnse muur verdween eigenlijk de dreiging van een kernoorlog naar de achtergrond, de bekende Doomsday clock (doemdagklok) werd een behoorlijke tijd teruggezet en niemand dacht dat deze dreiging ooit terug zou komen.

Nu zijn we voor wat betreft deze klok en weergegeven mate van dreiging weer terug in de donkere jaren vijftig, toen een kernoorlog heel waarschijnlijk leek.


xxx

Noord Korea kan wel degelijk een bedreiging zijn en of het nu echt Kim Jong-un is of een met zijn medewerking uitgevoerde False Flag operatie, de gevolgen voor de mensheid zijn hetzelfde. En er zijn niet eens kernwapens nodig om een kernramp te veroorzaken.

Misschien nog veel gevaarlijker dan alle dreigingen van een kernoorlog zijn dingen zoals enkele dagen geleden te lezen was over rebellen uit Jemen die een kruisraket afvuurden op een kerncentrale in Abu Dhabi.

Of, dichterbij huis, zoals dat aan het begin van dit jaar speelde:

Ook direct na de aanslagen in Brussel kwam het accent al snel te liggen op Belgische kerncentrales:

Enkele uren na de aanslagen besliste de nucleaire waakhond FANC afgelopen dinsdag om kerncentrales Doel en Tihange op minimumbezetting te laten draaien en het overige personeel te evacueren. Ook het nucleaire onderzoekscentrum SCK in Mol nam voorzorgsmaatregelen ten gevolge van het toenmalige dreigingsniveau 4.

Vier dagen na de aanslagen in Brussel verschijnt bij Powned het volgende bericht:

In de buurt van het Waalse Charleroi is donderdagavond een bewakingsagent vermoord die in de nucleaire sector werkte. Ook zou zijn toegangsbadge zijn gestolen, maar dat is niet zeker.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Echt een prettige gedachte is dat niet, want de dief had met de badge toegang tot gevoelige plaatsen.

De badge is meteen na de ontdekking gedeactiveerd. De Belgische politie is op zoek naar de dader. Vorige maand werden bij huiszoekingen nog een video gevonden, waarop te zien was hoe een topman van een kerncentrale werd bespioneerd.

De eindconclusie kan dan ook niet anders zijn dan dat de combinatie kernwapens/-centrales en de mens een levensgevaarlijke is die, hetzij met opzet, hetzij per ongeluk, één van de grootste gevaren ooit voor de mensheid vormt.

Overal ter wereld houden preppers dan ook steeds meer rekening met radioactieve rampen en bereiden zich daar zo goed mogelijk op voor. De enige echte oplossing is natuurlijk om alle kernwapens en -centrales te ontmantelen, maar die lijkt nog ver weg.

Voor wat betreft een kernoorlog denken we dat de buitenaardsen inderdaad hun lesje hebben geleerd in het verleden en niet zullen toestaan dat de mensheid zichzelf vernietigt. Als het gaat om ongelukken en terroristische aanslagen ligt het iets anders en zijn dat wel reële gevaren voor ons.

Qua voorbereiding is daar ook weinig aan te doen, behalve te zorgen dat je zeoliet in huis hebt om je lichaam een broodnodige detox te geven nadat er per ongeluk een radioactieve wolk over je huis is gegaan.

Kortom komt het erop neer dat zeolites in staat zijn de aller gevaarlijkste zware metalen, gifstoffen en andere vormen van vervuiling in ons lichaam te neutraliseren.

Zeoliet is door Rusland veelvuldig gebruikt na de kernramp bij Tsjernobyl met hele goede resultaten en artsen die goed op de hoogte zijn van stralingsgevaar en wat het doet met het menselijk lichaam zoals Dr. Edward Group, raden eenieder aan om in ieder geval een basisvoorraad zeoliet in huis te hebben. In een vrij uitgebreide video over het ontgiften van je lichaam na schadelijke radioactieve straling kan je hem dat rond de zes en een halve minuut horen zeggen.

Een woord van waarschuwing voor het gebruik van zeoliet. Je kunt bijvoorbeeld ook zeoliet kopen dat wordt gebruikt voor het schoonhouden van je aquarium, echter dit is niet de soort die geschikt is voor menselijke consumptie. De enige veilige voor de mens is die zeoliet die komt als Europees gecertificeerd Medisch Hulpmiddel.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information