De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Letselschade slachtoffers griepvaccin

De Nederlandse staat gaat (ouders van) kinderen die ziek zijn geworden van de inenting in 2009, tegen de Mexicaanse griep, mogelijk compenseren voor de schade. Het is zelfs zo, dat het Ministerie van Volksgezondheid al gesprekken houdt met ouders, van wie het kind de ernstige slaapziekte narcolepsie ontwikkelde na de inentingen. Het betreft dus meer dan een half miljoen kinderen, die werden gevaccineerd met het vaccin ‘Pandemrix’ van Big Pharma-reus Glaxo Smith Kline.

Uit internationaal onderzoek blijkt keihard dat dat er zeer waarschijnlijk een link is tussen het ontvangen van dit vaccin en de narcolepsie. Het is keihard een ernstige ziekte die het slaap-waakritme van kinderen fundamenteel verstoort. Slachtoffers vallen te pas en te onpas in slaap en kunnen last hebben van spierslapte bij emoties en hallucinaties. Ook in Zweden, Finland en in Noorwegen worden ouders van kinderen met deze ernstige bijwerking al gecompenseerd. Voor onder andere de medische kosten en vrije dagen die ze moeten opnemen. In Nederland was dat tot dusver niet het geval..

Vaccinatie is de enige vorm van preventie die de gezondheid probeert te ondersteunen door ons afweerstelsel klaar te stomen, vóórdat de ziekteverwekker zijn uitwerking heeft. Het idee lijkt zinvol, maar het tegendeel blijkt steeds duidelijker! Bovendien wordt een hele populatie ingeënt, voor een handvol risico-gevallen.. Een paardenmiddel dus.

Voorschot betekent natuurlijk een schuldbekentenis. Maar van wie..?
Het is letselschade-advocaat Mr. John Beer, die, als vertegenwoordiger van een groep ouders van slachtoffertjes, een voorschot van € 35.000 kreeg overgemaakt van de Nederlandse staat. Dit bedrag is bedoeld als vergoeding voor de kosten die Beer maakt, om een inventarisatie te doen welke narcolepsie-patiënten voor schadevergoeding in aanmerking komen.

John Beer: “Wij hebben een gesprek gehad met het ministerie en de Landsadvocaat en in dat gesprek is gezegd dat de overheid zijn best gaat doen om tot een inhoudelijk vruchtbaar overleg te komen en een regeling te treffen voor de slachtoffers.”

Nog steeds is het aantal officiële Nederlandse meldingen van narcolepsie-aandoeningen, ná de inenting aan het oplopen. Volgens LAREB, het instituut dat bijwerkingen van vaccins en vaccinaties bij houdt, zijn er nu officieel 27 patiënten.. Maar volgens de Nederlandse Narcolepsie Vereniging ligt het daadwerkelijke aantal een stuk hoger omdat simpelweg niet alle slachtoffers zich hebben gemeld!!

Hoewel er nog juridische barrières zijn om officieel de aansprakelijkheid af te ronden, is het voor Jenny van der Klugt, moeder van de 9-jarige Senna helemaal duidelijk. Ze weet zeker dat er een verband is tussen het vaccin en de narcolepsie: “In december 2009 gingen we naar de sporthal voor het halen van de vaccinatie en in februari kwamen de symptomen en gedragsveranderingen bij mijn zoon tevoorschijn. (…) Wij willen de erkenning dat ons kind leed is aangedaan door de Mexicaanse griepprik.”

In Finland hadden ze meteen door dat er een verband moest zijn; daar werden al snel zo’n 60 kinderen ziek na de Mexicaanse griepvaccinatie. Wetenschappelijk onderzoek wees snel op een mogelijk verband, waarbij natuurlijk de grote vraag is, of autoriteiten hier vooraf vanaf wisten..

Mexicaanse griepvaccinatie: het was pure oplichting..

Opnieuw een diepe, diepe les voor al die mensen die hun angst voor een heftige ziekte of zelfs de dood, denken af te kunnen wenden op een middel, dat niet betrouwbaar is, dat niet veilig is en dat totaal niet meer van deze tijd is; niet efficient is dus. En als we dan nog eens bedenken dat gezondheidsexpert na gedegen onderzoek van deze ‘pandemie’ spreken van regelrechte oplichting, doordat het een gecreëerde pandemie betrof, dan hoeven we hopelijk over de krankzinnigheid van dit verhaal niet verder uit te wijden..

Hier in Nederland hadden we in 2009 de strapatsen van Ab Klink, minister van gezondheid, die het Nederlandse volk een slordige € 250 tot 300 miljoen belastinggeld uit de zak klopte, door blind te varen op die andere ‘Ab’, namelijk dierenarts Ab Osterhaus, adviseur van de Nederlandse regering. Maar ook hoofd van de farmaceutische industriële vaccinatie-denktank, waar ALLE grote farmaceuten in vertegenwoordigd zijn… Kortom, als dit hele verhaal nog geen grote vraagtekens boven je hoofd projecteert, dan snappen we niet wanneer dat wel het geval is..!

Bron: WantToKnow

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information