De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Morele plicht om op Wilders te stemmen

Voor het eerst in mijn leven ga ik gebruikmaken van mijn stemrecht en dat doe ik meteen goed door op Geert Wilders te stemmen. 

Ik heb nooit gestemd, want echte mannen stemmen niet; ze krijgen toch wel hun zin. Deze keer ben ik echter gedwongen om te stemmen, omdat het voor mij onmogelijk is om niet op Wilders te stemmen. Ik voel het als mijn morele plicht.

Eerder schreef ik hier wat ik niet goed vind aan Wilders, nu zal ik schrijven wat ik wel goed vind aan hem. Om te beginnen is daar zijn grote morele en fysieke moed. Geert Wilders is de enige Nederlandse politicus die op de dodenlijst van Al-Qaida en andere islamofascisten staat. Dat is niet alleen een eerbiedwaardig onderscheidingsteken voor hem, het is ook een schande voor al die andere Nederlandse politici die nagelaten hebben om, onder het uitroepen van ‘Wij zijn allen Geerten Wildersen!’, datzelfde doodvonnis over zich af te roepen. Iets wat getuigd zou hebben van solidariteit met een mede-volksvertegenwoordiger.

Ondanks het reële fysieke gevaar dat hem bedreigt – de moordenaars van de Charlie Hebdo-redactie, bijvoorbeeld, handelden uit naam van Al-Qaida – is Wilders niet van zijn weg afgeweken. Zijn standpunten staan nog fier overeind. 

Een van die standpunten is dat de islam een gevaar vormt voor de vrijheid in Nederland. Ik onderschrijf dat standpunt. Sinds de fatwa uit 1989 van ayatollah Khomeini om de Brits-Indische schrijver Salman Rushdie te vermoorden vanwege diens roman ‘De duivelsverzen’, heeft zich sluipenderwijs een gas van angst verspreid onder westerse intellectuelen, kunstenaars, columnisten en politici. Dat gas is ontvlamd na de moord op Theo van Gogh en ontploft na de moordpartij op de redactie van Charlie Hebdo. Bijna niemand durft de islam te bekritiseren en te bespotten zoals dat met het christendom werd en wordt gedaan, terwijl daar gezien het totalitaire en onderdrukkende karakter van de islam toch alle reden toe is. Een film als Monty Pythons Life of Brian, waarin de Jezus-mythe hilarisch op de hak wordt genomen, is over de Mohammed-mythe ondenkbaar.

Dappere politicus

Gelukkig is er nog een handjevol dappere intellectuelen, kunstenaars en columnisten dat zich niet laat intimideren door de dreiging van islamofascistische terreur en de demagogische beschuldiging van ‘islamofobie’. En er is één dappere politicus: Geert Wilders. Hij staat verschrikkelijk alleen en kan op niemand rekenen. Niet op de overheid die hem moet beveiligen, waardoor hij niet normaal campagne kon voeren, en niet op de kiezers.

Lees verder bij de bron (klik hier)

 
 

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information