De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Nederland scoort hoog als politiestaat

Met het proces tegen Geert Wilders staat ons land wederom negatief in de wereldwijde belangstelling. 

Steeds vaker komen ook uit andere landen geluiden dat Nederland zo langzamerhand één van de ergste politiestaten ter wereld is. 

Ons land is niet zomaar van de ene op de andere dag een politiestaat geworden die hoog scoort op de internationale ranglijst. 

Daar gaat een lange geschiedenis aan vooraf van vooral geniepige maatregelen die de veelal onwetende burger door de strot zijn geduwd door een pedofiele elite in Den Haag en omstreken. 

In 2007 waren de volgende berichten te lezen en toen hadden alle alarmbellen af moeten gaan, maar dat deden ze niet bij een slapende bevolking die toch niets te verbergen heeft. 

In geen enkel land ter wereld wordt de privacy van de burger op een normale manier gerespecteerd, en Nederland is hard op weg om een politiestaat te worden, zo blijkt uit onderzoek van Privacy International. Sinds 1997 onderzoekt de organisatie de privacy van burgers wereldwijd. Dit jaar weet alleen Griekenland enigszins positief te scoren, hoewel daar ook genoeg ruimte voor verbetering is. Nederland kreeg een totaalscore van 2,1 en is daarmee niet veel verwijderd van landen als China en Rusland, die allebei een score van 1,3 haalde. 

Ook nu haalt Nederland weer eens de internationale pers en dan voornamelijk die delen van de internationale pers die nog niet volledig onder controle staan van de ons inmiddels welbekende elite. 

Daarin wordt de legitieme vraag gesteld of Nederland nu in het rijtje politiestaten hoort, waar het afgelopen is met de vrijheid van meningsuiting. 

Dit alles is dan veroorzaakt door een bezopen proces tegen Geert Wilder, waarbij hij wordt aangeklaagd door het meest corrupte en door pedofielen gecontroleerde instituut, het Openbaar Ministerie. 

In het verlengde van die club vind je de rechterlijke macht die ook van alles doet behalve onafhankelijk recht spreken zoals we dat bijvoorbeeld hebben kunnen constateren in de rechtszaken tegen de opgejaagde journalist, Micha Kat. 

Maar, het is niet het alleen het proces tegen Wilders dat internationaal de aandacht trekt; via het Gladstone Instituut komen nog een aantal zaken naar voren, zoals: 

Zo zouden er in Leeuwarden 20 mensen die bezwaar hadden geuit tegen de komst van een asielzoekerscentrum bezoek thuis hebben gehad van de politie. Er komen vergelijkbare berichten uit Enschede en Brabant. 

Dan geven ze onder andere het voorbeeld van iemand die Mark Jongeneel heet en uit Sliedrecht komt, waarbij ook de politie thuis over de vloer kwam om hem te waarschuwen dat hij teveel tweets de wereld instuurde en hij op zijn toon moest letten omdat zijn bericht als opruiend kon worden aangemerkt. In het bericht waar het om ging stond: “Het college van Sliedrecht heeft een voorstel ingediend om de komende twee jaar 250 vluchtelingen op te nemen. Wat een slecht idee”. 

Niet alleen in ons land kennen we dat soort terreur, ook bij onze oosterburen in Duitsland kunnen ze er wat van. 

Volgens een bericht in Die Welt mogen mensen die op sociale media laten blijken xenofobisch te zijn een grote kans dat ze hun eigen kinderen niet meer mogen zien. 

Er zijn diverse landen binnen de EU die duidelijk maken aan hun burgers dat het uiten van kritiek op immigranten of de Europese immigrantenpolitiek niet is toegestaan en zelfs kan worden aangemerkt als een misdaad. 

Volgens die overheden gaan mensen “te ver” en worden gearresteerd, vervolgd en in sommige gevallen zelfs veroordeeld. 

Een bericht uit dagblad NRC: 

Met die huisbezoeken probeert de politie de burger ervan te doordringen „welk effect een post of tweet op internet kan hebben”, zegt een woordvoerder van de Nationale Politie. Met tien ‘realtime intelligence-eenheden’, groepjes digitale rechercheurs verspreid over het hele land, worden Facebook-pagina’s en Twitter-accounts in de gaten gehouden. Er wordt gelet op posts die „te ver” gaan. 

Ook gemeenten sturen de politie aan. Dat gebeurde bij Jongeneel. De woordvoerder van de gemeente Sliedrecht legt uit dat ze duidelijk wilden maken dat een eventuele fysieke demonstratie „prima” is, maar wel moet worden gemeld bij de gemeente. „Het was absoluut niet de bedoeling om de man zijn mond te snoeren. Echt niet. Wij vinden dat iedereen zijn mening moet kunnen laten horen.” Zo vrijblijvend kwam het op Jongeneel niet over. „Alsof we in een politiestaat leven.” 

Hoezo, we leven niet in een politiestaat? 

Tien eenheden van de politie die permanent sociale media in de gaten houden en bij mensen thuis op de stoep staan wanneer ze zaken tegenkomen die niet “politiek correct” zijn. 

Een veel beter voorbeeld van een politiestaat is niet te krijgen. 

Hoe dit in de praktijk eveneens werkt, bleek eerder dit jaar toen in Schotland Scott Clark werd gearresteerd. Hij had een boodschap geschreven op de Facebookpagina van de Scottish Defense League dat Syrische vluchtelingen onze “minder prettige kanten” zouden leren kennen. Hij schreef deze boodschap vlak na de massale aanrandingen in Duitsland op oudejaarsavond door mannen met een Arabisch of Noord Afrikaans uiterlijk. “Als hier iets gebeurt met een jong meisje, dan zal ik in het gezicht spuwen van raadsleden die hun uiterste best hebben gedaan om die lui hier te huisvesten”. Verder schreef hij dat hij van mening is dat er een moslim invasie plaatsvindt.

De politie bij monde van inspecteur Ewan Wilson, verklaarde na zijn arrestatie tegenover The Guardian: 

“Ik hoop dat de arrestatie van dit individu een duidelijke boodschap afgeeft dat de politie in Schotland geen enkele activiteit zal tolereren die aanspoort tot haat en beledigende commentaren op sociale media oproept.”. 

Nog even en ook de klimaatopwarming mag niet meer worden ontkend, net zoals de holocaust nu al niet mag worden ontkend. Je mag geen commentaar en of kritiek leveren op het uitvoeren van het Kalergiplan zoals dat door de elite wordt uitgevoerd, want ook dan word je aangepakt en kom je voor de rechtbank. 

Nog enkele jaren en je mag het woord Zwarte Piet niet meer gebruiken, want ook dan zal je worden gearresteerd en afgevoerd. Nu klinkt dat misschien overdreven, maar als er niet snel iets gebeurt, dan is dat over enkele korte jaren een feit.

Bron: Niburu

Nederland politiestaat

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information