No shit, Sharelog! - De Theorist - No shit, Sharelog! ()


No shit, Sharelog!

 

Nederlandse politie kruipt voor moslims

In Duitsland zijn door de politie invallen gedaan bij mensen om apparatuur in beslag te nemen zodat ze niet meer kunnen internetten.

De Nederlandse politie heeft dan (nog) geen hoofddoekjes gekregen, maar ze winden er ook geen doekjes om door te laten zien dat ze heel erg pro moslim zijn.

Het meest misselijkmakende instituut in ons land is toch wel Openbaar Ministerie. Een organisatie die vanaf de top wordt gecontroleerd en gedirigeerd door duistere figuren waarvan het een publiek geheim is dat deze een voorkeur hebben voor het martelen, verkrachten en doden van jonge kinderen. Vaak worden deze figuren door het mafiakartel in de achtergrond gechanteerd zodat ze geen kant op kunnen en gedwongen worden de opdrachten van hun meesters uit te voeren.

Na deze stinkende beerput is er ook de politie. Ook daar staan mensen aan het hoofd die óf hun gezonde verstand hebben verloren óf die ook in de tang zitten en daardoor doen wat hen wordt opgedragen.

Eén van de doelstellingen van de mafia elite is de totale ontwrichting van de maatschappij volgens de principes zoals die in het Kalergiplan staan en zoals die worden gehanteerd door de satanische Sekte van het Alziend Oog.

Vanuit die achtergrond ontstaan allerlei waanzinnige dingen zoals een Nederlandse politie die het dragen van hoofddoekjes wil toestaan.

Nu dat niet is gelukt, gooien ze maar op een andere manier meer olie op het vuur, zoals bekend is gemaakt door een lezer van de Telegraaf.

Na diverse politiekorpsen organiseert de Nederlandse Politiebond dit jaar nu voor het eerst een landelijke iftar (maaltijd die na zonsondergang wordt genuttigd tijdens de islamitische vastenmaand ramadan). Mijns inziens is dit weer een verkeerd signaal en weer een stap in de verkeerde richting.

De Nationale Politie geeft met hun iftar-rage een voorkeursbehandeling aan moslims. Mede gezien onze belangrijke scheiding tussen geloof en staat/politie moeten we dit soort ontwikkelingen zeker niet willen. Is de politie nu ook van plan om dit te gaan doen bij andere geloofsrichtingen, zoals bij christenen en bij de joodse gemeenschap?

Door al dit soort populaire, populistische en discriminerende activiteiten kan ik dan ook totaal geen respect meer opbrengen voor de huidige politie in Nederland.


Waar mensen ook geen geen respect meer kunnen opbrengen voor de politie is in Duitsland. Als er ergens een land is binnen Europa waar het totaliratisme weer in alle hevigheid terugkomt, dan is het wel in dat land.

Na jarenlang onder het juk te hebben gezeten van de Nazi’s zitten de Duitsers nu voor wat betreft vrijheid van meningsuiting onder het juk van Merkel, de lieveling van de elite.

Daar valt die politie, weliswaar zonder hoofddoeken, maar met bivakmutsen op, binnen bij nietsvermoedende burgers die iets te fanatiek zijn geweest op de sociale media.

In een grootscheepse campagne in 14 Duitse staten zijn er bij 36 mensen invallen gedaan die worden beschuldigd van “haatzaaien”, “oproepen tot racisme”, "anti overheidsuitlatingen" en bedreigingen. Volgens de politie was de bedoeling van de invallen om apparatuur van deze lui in beslag te nemen zodat ze geen toegang meer hadden tot internet.

De baas van de Duitse politie, Holger Münch, zei: “Het nog steeds hoge aantal strafbare haatberichten toont aan dat er noodzaak is voor politie actie. Onze vrije maatschappij moet niet toestaan dat er een klimaat van angst, bedreiging, crimineel geweld en geweld op of de straat of het internet ontstaat”.

De Duitse vrije maatschappij houdt dus in dat wanneer mensen dingen zeggen of schrijven die de overheid niet welgevallig zijn, de politie moet ingrijpen door je huis binnen te vallen en te zorgen dat je niet meer kunt internetten, om je daarna óf een torenhoge boete te geven of je in de gevangenis te gooien.

Het is natuurlijk ironisch dat het handhaven van een vrije maatschappij volgens de Duitsers juist betekent het beknotten van vrijheid.

Maar, dat alles gaat de Duitsers nog niet ver genoeg, want er wordt nu druk gedebatteerd over een nieuwe wet voor sociale media met ongetwijfeld nog veel meer beperkingen en zwaardere straffen.

Waar het uiteindelijk allemaal op uit zal draaien, is dat de vrijheid van meningsuiting volledig aan banden zal worden gelegd.

Iedereen heeft een bloedhekel aan sommige dingen die op internet worden gekwakt, maar zolang het geen fysieke doodsbedreigingen zijn, valt het toch echt onder vrijheid van meningsuiting. En dat is de basis van ieder land wat zichzelf een democratie noemt, want haal je de vrijheid van meningsuiting weg, dan is het voorgoed over en sluiten wat dat betreft.

Bij de recente invallen in Duitsland bevonden zich enkele gevallen van mensen die anti overheid opmerkingen hadden geplaatst.

Wat is het verschil met Nazi Duitsland?

Het lijkt erop dat iedereen die de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan en dit wil delen met hun medeburgers dit binnen niet al te lange tijd moet doen.

En bij dat alles nog wat zinnige gedachten van een lezer (dank!) over verheel- en heers:

Bij elke "aanslag" zijn er een boel dingen die niet kloppen en dit zien meestal juist de mensen die dit kunnen doorzien. De andere groep neemt liever het verhaal klakkeloos aan zoals dat via het nieuws verkocht wordt.

Gevolg is ruzie binnen vriendenkringen en families. Waar 2 kampen zijn is vuur!

Daarom verwerkt de duistere eliteclub met opzet "mistakes" in elke valse vlag aanslag.

Vandaar bijvoorbeeld constant die paspoorten die "daders" achterlaten. Om maar een heel duidelijk voorbeeldje te noemen!

Maar waarom worden deze "mistakes" in scene gezet!?

Heel simpel! Zodra veel mensen wereldwijd ruzie hebben en we begrijpen elkaar niet dan voeden we het collectieve veld met negatieve energie. Wij blijven vervolgens in een lage trilling zodat de elite aan de macht kan blijven.

De truc is zo oud als de weg naar Kralingen en het heet: 'verdeel en heers'!

Daarom is er elke dag negatief nieuws op TV en in de kranten en zijn er zoveel mensen het oneens met elkaar over politiek gezever, valse vlag aanslagen, duister en licht, en wat al niet meer!

Het wordt allemaal met opzet gevoedt.

We laten onze werkelijkheid letterlijk creëren door nieuwskanalen van buitenaf door deze eeuwenoude verdeel en heers tactiek.

Maar we kunnen ook zelf een werkelijkheid creëren... we hebben een keuze!

Tags / Keywords

9-11 9/11 ACAB AZC Aanrader Aanslag Aardbeving Aarde Afgelast Agenda Al qaida Aleppo Alert Alternatieve media America Amerika Amsterdam Anonymous Armoede Arnhem Artikel Asielzoekers Asteroïde Astro Astrologie Astronaut Australië Banken Belasting Belastingdienst België Bericht Bevolking Bilderberg Biologische Bitcoin Bizar Bommenwerpers Break the system Brussel Buitenaards Buitenland Burgeroorlog Bush CBD CIA Canabis Candid Cannabidiol Cannabis Censuur Charlie Chemische Chemo Chemtrails Chemvid China Column Complot Complotters Complottheorie Conspiracy Control Criminaliteit Crisis Cryptocoin Cultuur Cyber DENK De Theorist Defensie Democratie Demonstratie Depressie Dieren Docu Doofpot Download Dreiging Duitsland EU Economie Ede Elden Engeland English Erdogan Euro Euroa Europa Facebook False flag Fotoalbum Frankrijk Fraude Geheim Gele hesjes Gemeenschap Genocide Geschiedenis Gezondheid Gezondheidszorg Google Griekenland Griep HOAX Hawäi Heelal Henk Bres Hennep Hitler IDN IS ISS Illuminati Immigratie Internet Invasie Iran Islam Israël Japan Jihad Joden Kabinet Kanker Kindermisbruik Klimaar Klimaat Klokkenluider Koning Koningsdag Koningshuis Leestip Live Livestream Luchtmacht Luchtvaart MH17 Maatschappij Mainstream Map Marokkanen Mars Media Medisch Mensheid Merkel Minder Misbruik Monsanto Moord Moslims Movie Muziek Mysterie NASA NATO NAVO NOS NWO Natuur Navo Nederland Nibiru Niburu Noord-Korea Nuburu Obama Oefening Oekraine Oekraïne Olie Onderwereld Onderzoek Ongeval Oorlog Opstand Oranje Osama bin Laden Overheid Overzicht PVV Paranormaal Parijs Patronen van Bedrog Pedofilie Pegida Petitie Pim Fortuyn Planet X Planet-X Politie Politiek Politiestaat Prins Bernhard Privacy Propaganda Protest Puttin Racisme Raqqa Referendum Regering Rellen Revolutie Rothschild Rothschilds Ruimte Ruimtevaart Rusland Rutte SSL Samenleving Samenwerking Samenzwering Schulden Script September Sharia Sinterklaas Slavernij Syrie Syrië TPP Techniek Tekst Terreur Terroristen Titanic Toekomst Toyota Traditie Trailer Trump Turkije Turkijedeal Turkijerel Tweede kamer UFO Universum Vaccinatie Verkiezing Verkiezingen Verkrachting Verzet Vidban Video Virus Vliegtuigstrepen Vlog Vluchtelingen Voeding Voetbal Vogelgriep Volk Voorspelling Voorspellingen Vrijheid WTF WW2 WW3 Waanzin Waarheid Waarschuwing Website Weed Wereld Wereldoorlog Werkeloosheid Wetenschap Whatsapp Wilders Wilhelmina Youtube Zorg Zuid-Korea Zwarte Piet Zweden 2014 2017 2018 2019

Archief