De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Nieuwe aanwijzingen voor moord op Michael Jackson

Dat Michael Jackson werd vermoord, is iets dat door de MSM altijd is afgedaan als weer een aluhoedje-verhaal.

Nu komt echter een goede vriend van Michael met de mededeling dat hij handgeschreven brieven van de popster heeft, geschreven net voor zijn dood, waarin deze aangeeft dat “ze” hem zullen vermoorden.

Michael Jackson wist dat hij zou worden vermoord en hij voorspelde dit dan ook in handgeschreven brieven die hij enkele weken voor zijn dood aan een goede vriend gaf. Het gaat in totaal om 13 brieven waarin onder andere stond: “Ze proberen mij te vermoorden” en “Ik vrees voor mijn leven”.

De man aan wie Michael dit schreef, was een goede vriend van hem, de Duitse zakenman Michael Jacobshagen. Hij was twee decennia lang goed bevriend met de popster en heeft nu in een interview voor de Australische televisie bekendgemaakt dat hij in het bezit is van deze brieven.

In dat interview vertelt Jacobshagen dat hij door Michael Jackson werd gebeld vanuit Las Vegas waar hij zich schuilhield. Hij was daar bezig met de voorbereiding voor een tour in Engeland en smeekte zijn vriend om vanuit Duitsland naar hem toe te vliegen om bij hem te zijn.

Volgens Jacobshagen verkeerde Michael Jackson in een emotionele meltdown en zei hij dat ze hem gingen vermoorden. De Duitser bracht in totaal toen drie dagen met hem door en het was ook in die tijd dat Michael Jackson hem de handgeschreven briefjes gaf. Dit alles gebeurde kort voor de dood van Jackson.

Wat ook belangrijk is in het hele verhaal rond Michael Jackson zijn de beschuldigingen van pedofilie en kindermisbruik. Michael Jacobshagen raakte als jochie bevriend met Michael en heeft zelfs in diens bed geslapen, maar heeft nooit of te nimmer iets gemerkt van seksuele bedoelingen van Michael Jackson.

De volgende video is een interview van Michael Jacobshagen met een Duits televisiestation waarin hij vertelt hoe hij Michael Jackson voor het eerst ontmoette en over hun vriendschap.
 

 


Via Michael Jacobshagen komen twee belangrijke dingen naar voren. Het eerste dat hij zwart op wit bewijs heeft in het handschrift van Michael Jackson zelf dat deze vreesde te zullen worden vermoord en het tweede dat het er in het geheel niet op lijkt dat Michael Jackson een kindermisbruiker was, want dan Jacobshagen daar zeker iets van gemerkt moeten hebben.

 

 


xxx

Beide dingen zijn ook in lijn met wat wij eerder schreven over Michael Jackson:

Michael Jackson stierf op 25 juni 2009, enkele dagen voordat zijn comeback concerten zouden beginnen in Londen.

Er gaan geruchten dat Jackson zelf ooit hoorde bij de illustere Illuminati-club, maar zich tegen hen heeft gekeerd.

Voor zijn dood begon Jackson publiekelijk stelling te nemen tegen de duistere krachten en hun streven om alles in de muziekindustrie te controleren. Ook was hij ervan overtuigd dat er bewust een hetze tegen hem was gestart die hem moest brandmerken als een freak en een kindermisbruiker.

De zus van Michael, La Toya Jackson, heeft verklaard dat haar broer dikwijls sprak over "hoe zij pogingen deden om hem te vermoorden".

In 2013 hebben wij een serie artikel geschreven over dat het zeer waarschijnlijk is dat Michael Jackson is vermoord door de Illuminati. Deel 1 is hier te lezen, deel 2 hier en deel 3 hier.
 

 


Wanneer men zich eenmaal in de ijzeren greep bevindt van wat we voor het gemak maar even de Illuminati noemen, dan is er geen weg terug. Iedere spijtoptant of iedereen die ook in de verste verte een gevaar vormt voor de ontmaskering van de satanische top, overleeft het niet.

En daarom is het heel bijzonder dat een insider zoals de oprichter van de Blije Bank, Ronald Bernard, na gemarteld te zijn, wordt vrijgelaten om hen te ontmaskeren en een bank op te richten.

Micha Kat heeft zich inmiddels opgeworpen als degene die dit tot op de bodem gaat uitzoeken en we zijn heel benieuwd naar de uitkomsten.

 

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information