Alarmerende berichten van arts uit New York (video)

Een Amerikaanse arts die zich de afgelopen negen dagen intensief heeft beziggehouden met coronapatiënten op de intensive care slaat alarm.

Volgens Dr. Kyle-Sydell lijkt het alsof hij mensen behandelt die op grote hoogte zonder zuurstof komen te zitten en heeft de behandeling zoals die nu wordt ingezet een averechts effect.

image

Het internet wordt overspoeld met berichten, waarvan velen uiteindelijk nep blijken. Echter, via een aantal lezers ontvingen wij onderstaande video en deze is wel degelijk echt voor zover wij kunnen beoordelen.

De dringende boodschap in de video is afkomstig van Dr. Cameron Kyle-Sidell die op de intensive care afdeling werkt van het Maimonides ziekenhuis in New York. Deze dokter slaat alarm omdat wij volgens hem met iets heel anders te maken dan een uiteindelijke longontsteking die wordt veroorzaakt door een virus.

De afgelopen negen dagen heeft hij als hoofd van een intensive care unit te maken gehad met coronapatiënten in één van de ergst getroffen gebieden in Amerika, de stad New York. Hij zegt dat hij dingen heeft gezien die hij nog nooit eerder heeft gezien.

De medische feiten waar hij tegen aanliep zijn voor hem niet te verklaren en passen niet in het verhaal van een virale infectie, waarbij mensen uiteindelijk eindigen met een longontsteking en zelfs grote moeite hebben met beademing.

Op dit moment gaat zo ongeveer ieder ziekenhuis uit van ARDS bij coronapatiënten volgens Dr. Kyle-Sidell:

Acute respiratory distress syndrome of ARDS is een ernstige longaandoening die ontstaat ten gevolge van een ernstige ziekte van de longen zelf (bijvoorbeeld een longontsteking) of een ziekte elders in het lichaam. ARDS ontstaat doordat de primaire ziekte op nog onbekende wijze een heftige ontstekingsreactie in de longen veroorzaakt. Door deze ontstekingsreactie treden vocht, eiwitten en ontstekingscellen uit de longbloedvaten in het longweefsel. Hierdoor wordt de overdracht van zuurstof vanuit de longen naar het bloed bemoeilijkt, waardoor een tekort aan zuurstof in het bloed (hypoxemie) ontstaat.

Echter, wat hij zegt waar de patiënten mee te maken hebben is iets heel anders. Hij vergelijkt het met hoogteziekte en gebrek aan zuurstof. Hij zegt dat het lijkt alsof de patiënten die hij behandelt zich in een vliegtuig bevinden op 30.000 voet hoogte, waar de cabinedruk langzaam wegvalt en mensen een enorm gebrek aan zuurstof krijgen.

Zijn bevindingen komen overeen met technische eigenschappen en effecten van frequenties gebruikt voor 5G. Zo lazen wij:

"It was said by Joe Imbriano, an activist and researcher from Fullerton, California that when 5G reaches the frequency band of 60 GHz, the ability for a person’s blood hemoglobin to bind with oxygen will be damaged."

En:

"It reports that oxygen does in fact absorb 60 GHz frequencies at an extreme level, representing a spike of absorption ability, when you see how different frequencies on the millimeter spectrum interact with oxygen. However, the graph is talking about high altitudes and the atmosphere. One would assume 5G interacts with oxygen in a similar way at our altitude."

Wat hier in simpele taal staat is dat de frequentie van 60 GHz die ook gebruikt wordt voor 5G, het bloed van de mens zodanig beïnvloed dat het niet meer goed in staat is te binden aan zuurstof. Dit sluit aan bij de bevindingen van de arts die zegt dat hij mensen behandelt die symptomen hebben alsof ze op grote hoogte leven en last hebben van hoogteziekte.

Op grote hoogte is veel minder zuurstof aanwezig. Overigenshoudt kanker ook erg van zuurstofarmeomgevingen. In de navolgende grafiek is goed te zien bij welke frequenties zuurstof het meest geabsorbeerd wordt. Of eigenlijk, welke frequenties het meest geabsorbeerd worden door zuurstof waardoor dat niet meer beschikbaar is in ons bloed voor de zuurtofvoorziening van ons lichaam.

xxx

De behandelingen die nu aan patiënten worden gegeven zijn dan ook fout, want er wordt vanuit gegaan dat de patiënt niet meer in staat is om zelf te ademen, wat ze wel degelijk kunnen, alleen is er een totaal gebrek aan zuurstof in hun bloed. De spieren die voor de ademhaling moeten zorgen werken prima.

Wat hij verder stelt is dat het gebruik van ventilatoren zoals die nu worden ingezet, misschien wel een averechts effect kunnen veroorzaken en zelfs schade aan de longen toebrengen. Maar, anderzijds zijn die ventilatoren ook wel weer nodig om zo misschien nog wat extra zuurstof richting patiënt te krijgen. Alleen moeten die ventilatoren dan op een andere manier worden gebruikt.

Kortom, hij weet ook het antwoord op dit moment niet, maar wat wij wel weet is dat er op dit moment verkeerde conclusies worden getrokken omtrent wat er met de patiënten aan de hand is en dat ze dientengevolge dan ook op een verkeerde manier worden behandeld.

Hij neemt natuurlijk een enorm risico met het verspreiden van deze boodschap, maar vindt het dermate belangrijk dat hij bereid is om dat risico te nemen. Het is dan vervolgens aan ons en one lezers om te zorgen dat zijn boodschap zoveel mogelijk wordt verspreid.

In het tweede deel van de video wordt dan verder ingegaan op de mogelijke oorzaak van dit zuurstoftekort en dan komen we (uiteraard) weer uit bij 5G. Dit is wat mensen ziek maakt en dat wat wij aanzien voor het virus is het resultaat van wordt uitgescheiden door zieke cellen zoals wij schreven in een eerder artikel.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers