De Theorist - No shit, Sharelog!

 

* * * O P R O E P * * * aan de samenleving!

Met grote dank aan De Theorist wil ik graag deze belangrijke oproep plaatsen om de juiste persoon of personen te vinden die net als ik nog enige moeite willen nemen om onze gezamenlijke toekomst ten goede te keren. Mensen die ook genoeg hebben van de chaos, willekeur en mensonterende tweedeling in onze maatschappij.

Mensen ook die zich al zo vaak afvroegen “waarom toch al die oorlogen, armoede, ellende en onrecht op dat kleine bolletje in dat onmetelijke heelal ?? “ Waarom die intolerantie en onverdraagzaamheid naar de medemens ?

Waarom steeds weer die wereldvreemde kloof tussen politiek en burgers ? Waarom worden we constant genaaid door banken, politici en leiders waar we als makke schapen achteraan lopen ? Is Big Brother inmiddels al een voldongen feit ? Is een derde W.O. in the making dan wel onontkoombaar ??

Complotten zijn geen fabeltjes maar een gegeven dat al zo oud is als de weg naar Rome. Maar waarom worden ze gesmeed, en uit wiens koker komen ze dan eigenlijk ? Kortom, rampspoed, onrecht en vragen te over, maar is er dan ook nog een sprankje hoop voor onze veredelde mierenkolonie ? Jazeker, dat is er wel degelijk, maar niet lang meer naar mijn mening. Na vijf jaar intensief onderzoek en de queeste naar de bron van alle waanzin zijn er nu voor het eerst meer antwoorden dan vragen !

Echter de materie is dusdanig complex dat het nog een flinke klus is om alles te ordenen en voor de lezer begrijpelijk uit te leggen en op te schrijven in het boek dat alles zal verklaren. Welhaast een monnikenwerk op zich dus.

Vandaar dan ook deze oproep (die breed gedeeld mag worden) aan diegene(n) die minstens interesse hebben in de materie, uiteraard kunnen schrijven en regelmatig tijd en geduld hebben om nauwgezet mee te werken aan het tot stand komen van HET boek dat zelfs een mogelijk historisch keerpunt zal zijn op de onvermijdelijke weg naar de afgrond.

Dus ben, of ken, jij die M/V die zich aangesproken voelt door deze indringende oproep, meld je dan even en dan neem ik z.s.m. contact op voor een oriënterend gesprek over het grootste onvertelde verhaal tot nu toe. (p.s. mollen en mensen met een verborgen agenda hoeven niet te reageren want die gaan toch door de mand vallen)

Misschien tot gauw ! Met vriendelijke groet, ERIK IEDEREEN

Reageren kan via dit formulier!

The end is here - De Theorist

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information