De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Plannen verbod op Zwarte Piet uitgelekt

Deze week lekte naar het nieuwsmedium Geenstijl een document uit, met daarin de tactieken waarmee de extremistische organisatie Kick Out Zwarte Piet (KOZP) zo ver wil gaan dat Zwarte Piet wordt verboden. Het is hier in PDF-vorm te raadplegen. Men wil o.a. kinderen gaan inzetten om de publieke opinie te bewerken, maar ook de internationale contacten mobiliseren om zich uit te spreken tegen het Nederlandse Sinterklaasfeest. Uiteraard wil men ook racisme aan islamofobie en kolonialisme koppelen.

Het hele document ademt samenzweringstheorieën uit, waarbij Nederland en de Nederlanders erop uit zouden zijn om zwarte mensen te kwetsen en pijn te doen. Er wordt verheugd gedaan over de in hun ogen ‘neergang van het westen’, men herhaalt de flagrante leugen dat migranten na de Tweede Wereldoorlog Nederland hebben opgebouwd. Verder wordt duidelijk dat men wordt geïnspireerd door het uit de Verenigde Staten van Amerika overgewaaide antikoloniale activisme en allerlei revanchistische eisen.

Kick out zwarte piet

Bron: reactnieuws

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information