De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Rusland bouwt opvangkampen in Syrië

En de Russen maar blijven kwalificeren als dominante wereldmacht, die uit zou zijn op nóg meer wereldmacht. En daarbij volledig de invloed van krachten-achter-de-schermen in de VS niet benoemend. Kijk met eigen ogen, naar wat Rusland in Syrië doet, wat de VS niet deed…? In ieder geval maakt Rusland, met behulp van het Syrische leger, korte metten met ISIS, de door de Amerikanen en andere Westerse democratieën (!!) gesteunde terreurbeweging.

(Mocht je nog steeds twijfelen: HIER, HIER, HIER, HIER en HIER). Dat deed de VS dus niet, een einde proberen te maken aan ISIS. Logisch ook, want je gaat toch geen eigen marionettenleger uitmoorden, zoals zo treffend op de cartoon hierboven wordt afgebeeld. Je kunt als de VS (en Israël) natuurlijk niet open-en-bloot op het Syrische strijdtoneel verschijnen, en dus verzin je een kletsverhaal zoals dat ook bij Al Qaida het geval was..

Het blijkt dat de Russen binnen enkele maanden korte metten hebben gemaakt met de moordpartijen en bombardementen op burgerdoelen. Officieel zijn het nog steeds ‘de opstandelingen’ die één van de sterkste legers in het Midden Oosten zouden aanpakken. Maar geloof jij het..? Dat dezelfde figuren in hun TOYOTA 4-Wheel-drives, die eerder al in Libië en Algerije de zittende leiders verdreven zouden hebben, nu in Syrië hun zelfde kunstje doen..? Wordt wakker!  Over de daadkracht van de Russen het volgende.

Russische luchtmacht vernietigde 448 terroristische haarden in Syrië in 3 dagen..!

Deze 448 vooral ISIS-doelen werden geraakt in slechts 137 vluchten boven Syrië, aldus de Russische minister van Defensie. “Deze aanvallen vonden vooral plaats in de provincies Aleppo, Damascus, Idlib, Latakia, Raqqa, Hama en Homs”, aldus woordvoerder van de minister, Igor Konashenkov in een interview met persbureau Tass.

In de provincie Latakia, schakelden de Russische gevechtsvliegtuigen mortierstellingen uit, van de terroristische Jabhat al-Nusra groep. “Een voltreffer zorgde voor de totale vernietiging van 4 mortierputten en een ammunitiedepot”, aldus Konashenkov. In de Hama-provincie was het de beurt aan een garage van deze terroristengroep om in rook op te gaan. Vele tientallen pantservoertuigen waren in deze reparatiefasciliteit aanwezig, volgens Konashenkov.

Hij vertelt verder: “Een luchtaanval met een Su-24M bommenwerper vernietigde een hangar met 4 tanks en één APC. En in Idlib, hebben onze jets een groot commandocentrum van deze Jabhat al-Nusra-groep vernietigd. In dit centrum werden de terroristische activiteiten gecoördineerd, die in de provincies Idlib en Aleppo plaatsvonden. (zie eerste video hieronder)

En in de buitenwijken van Zerba, in de provincie Idlib, werd een groot commandocentrum van Jabhat al-Nusra vernietigd, dat de afgelopen 3 weken zorgvuldig was opgebouwd en bijzonder goed gecamoufleerd was.” Een duidelijk teken dat de Russen zorgvuldig te werk gaan en niet bombarderen, VOORDAT ze zeker weten, dat op de betreffende plaats broeinesten van terroristische clubs gestationeerd zijn. Er worden veel verkenningsvluchten gehouden door de Russische luchtmacht, om deze plaatsen in kaart te brengen en ook drones zijn een onderdeel van deze verkenningsvluchten voor de precisie-aanvallen uit.

 

Russiche luchtaanvallen zijn ook uitgevoerd op een munitiedepot van ISIS, vlakbij de Syrische hoofdstad Damascus, waar raketten lagen opgeslagen. Dit was in het gebied rond Mont Mgar. “Vanuit dit gebied werden met grote regelmaat militanten van raketten voorzien, zodat zij met grote regelmaat de bevolkte gebieden van Damascus konden onder vuur nemen.”, aldus Konashenkov. “En tot een paar dagen geleden waren de luchtaanvallen iets terug genomen, doordat sommige vliegtuigen de opdracht kregen om luchtverkenningsmissies uit te voeren. Zij hebben waardevolle informatie verzameld over terroristische doelen, die doorgegeven is aan het informatiecentrum in Baghdad en het Syrische leger.”

Op de vlucht

Volgens deze woordvoerder hebben de massale Russiche luchtaanvallen geleid tot een ‘significante verandering’ in de tactiek die terroristen uitvoeren in alle delen van Syrië. “Gewapende groeperingen opereren niet meer zo brutaal als ze een paar maanden geleden deden. Ze veranderen continue hun aanvoerroutes voor wapen- en munitietoevoer. Deze worden nu vooral ’s nachts uitgevoerd,  met alle benodigde ‘camouflage-poeha’. Deze terroristen proberen via een soort mobiele defensie tactiek, regelmatig van positie te veranderen, in een poging zich te blijven verbergen voor zowel de Syrische troepen als de Russische luchtmacht.”

De Russen begonnen met het uitvoeren van luchtaanvallen op de stellingen van Islamitische Staat (lees: de VS incognito HIER), tegen eind September, nadat president Bashar Assad dit had gevraagd aan zijn Russische bondgenoot Vladimir Putin. Deze liet het Russische parlement de keuze om aan het verzoek tegemoet te komen, waarna bleek dat dit parlement eensgezind voor ingrijpen besliste.

Vluchtelingenkampen: niets lullen maar poetsen..!
Wat we je daarnaast en vooral in het kader van én de vluchtelingenstroom uit Syrië EN de daadkracht van de Russen willen laten zien, is dat de Russen dat doen, waar de Amerikanen kennelijk volledig -bijna letterlijk- een broertje dood aan hadden.. De vluchtelingen dus, mensen op de vlucht voor oorlogstrauma en verwoesting. Waar kun je hen nou beter opvangen dan in hun omgeving; daar waar het nog veilig is..? En opnieuw de vraag waarom dit soort berichten niet in de Nederlandse pers verschijnt..??

Kijk zelf en vertel het door. Dit zijn de structureel-ondersteunende zaken die in een land als Syrië dienen te gebeuren..! Stoppen met het praten, praten en blind de VS volgen.. Deze ontwikkelingen roemen, in plaats van een Coca Cola-fabriek in de VS bezoeken..! Om maar eens één van de inspannende activiteiten van ‘onze Mark’ te noemen.. Kijk naar dit verslag:

 

En ondertussen, ergens in de VS, houdt onze leider contact met het thuisfront. Hier een plaatje van zijn bezoek aan de Coca Cola-hoofdkantoor in de VS, ten tijde van de onrustige periode in Nederland, rond het AZC in het plaatsje Oranje.. We zouden bijna zeggen: ‘zoek de 25 verschillen’ met het filmpje hiervoor.. (Heb je het gevoel dat we onszelf enigszins van een cynische toon bedienen in dit artikel, dan zou je daar zomaar gelijk in kunnen hebben) Bron: wanttoknow.nl

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information