De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Russische ‘astronoom’: “NASA liegt dat ze barst over Nibiru”

Internationale wetenschappers hebben donderdag de symbolische Doemdagklok een halve minuut vooruitgezet.

Ze willen hiermee aangeven dat de mensheid nog dichter in de buurt is gekomen bij de totale vernietiging van de aarde.

De zogenaamde Doomsday Clock staat nu op tweeënhalve minuut voor twaalf, met als achterliggende gedachte dat om 12 uur de ‘dag des oordeels’ aanbreekt.

Niet voorstellen

Een zelfverklaarde astronoom gaat nog een stap verder en claimt dat 2016 WF9, een asteroïde die vorig jaar is ontdekt, op 16 februari in botsing zal komen met de aarde, schrijft de Daily Mail.

De Russische astronoom Dyomin Damir Zakharovitsj claimt dat de asteroïde, die is ontdekt door NASA-satelliet NEOWISE, momenteel recht op de aarde afkoerst.

“NASA liegt dat ze barst,” zei ‘dr.’ Zakharovitsj. “Ik kan me niet voorstellen dat ze de waarheid niet kennen.”

Nibiru

“Wij hebben de gegevens gezien!” ging hij verder. “Het object dat ze WF9 noemen verliet het Nibiru-stelsel in oktober toen Nibiru tegen de klok in rond de zon begon te draaien.”

Hij verwijst met Nibiru naar Planeet X, een mysterieus hemellichaam dat in een langgerekte baan door ons zonnestelsel zou reizen.

“NASA weet dat het [object] de aarde zal raken,” vervolgde Zakharovitsj. “Maar ze brengen mensen nu pas op de hoogte. En ze vertellen leugens.”

Liegen

“Dat ze het object 2016 WF9 noemen bewijst dat ze liegen,” aldus de astronoom. “Als ze het net hadden ontdekt, zou het 2017 WF9 hebben geheten.”

Volgens de NASA passeert het hemellichaam de aarde op een afstand van ruim 51 miljoen kilometer.

“Het object vormt geen bedreiging voor de aarde,” aldus het ruimteagentschap.

Bron: Niburu

Nibiru space

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information