No shit, Sharelog! - De Theorist - No shit, Sharelog! ()


No shit, Sharelog!

 

Toenemend aantal steekpartijen

De Duitsers gingen massaal de straat op nadat een autochtone Duitser werd neergestoken door asielzoekers in Chemnitz, de stad die vernoemd is naar Karl Marx. 

Ook wij werden niet gespaard en werd het Centraal Station in Amsterdam wereldnieuws toen een asielzoeker twee Amerikaanse toeristen neerstak. 

Deze week zijn we opgeschrikt door een met een mes stekende Afghaan op het Centraal Station in Amsterdam. Zomaar, vanuit het niets, worden een paar mensen neergestoken en wordt de dader even later door de politie neergeschoten en afgevoerd.

Dit is iets dat onwillekeurig bij veel mensen een schrikeffect zal oproepen. Want, overal waar je loopt is er een risico dat een onbekende zomaar met een mes op je in gaat steken. 

Kan je straks nog ergens veilig naartoe? Is het nog verantwoord om je kinderen alleen ergens naartoe te laten gaan? 

Bij onze oosterburen zijn dit soort dingen al een onderdeel van het dagelijks leven geworden: 

De steekpartij in Amsterdam door een Afghaanse asielzoeker uit Duitsland staat niet op zichzelf. Onze oosterburen zuchten al enige tijd onder een golf van deels dodelijke incidenten met messentrekkende migranten. 

En natuurlijk is de met een mes stekende dader altijd een asielzoeker. Altijd. 

Bij "toeval" zijn de twee slachtoffers in het Centraal Station in Amsterdam Amerikaanse toeristen. Hetgeen betekent dat dit nieuws de hele wereld over gaat. 

De dader is ook niet zomaar een asielzoeker bij wie een steekje los zit of die drugs heeft gebruikt, nee, we praten hier over terrorisme: 

Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), reageerde op Twitter direct op het nieuws dat Jawed S. in verklaringen heeft gesteld dat hij een terroristisch motief had voor zijn daad. „Zoals bekendgemaakt door lokale driehoek richt onderzoek steekincident Amsterdam zich op terroristisch motief. Deze verwerpelijke daad past helaas in huidige dreigingsbeeld.” 

Waar het alle schijn van heeft is dat we hier een volgende fase in gaan, middels de welbekende false flags, van de plannen zoals die ooit door vrijmetselaar Albert Pike zijn opgesteld. 

Het forceren van enorme tegenstellingen tussen de autochtone, voornamelijk christelijke bevolking tegenover de moslimwereld. Zodanig dat hieruit uiteindelijk conflicten zullen ontstaan waardoor een Derde Wereldoorlog zal volgen met de ultieme New World Order als eindresultaat. Dit hele proces gaat ook gepaard met het creëren van zoveel mogelijk chaos op de wereld in ieder opzicht zodat de bevolking straks smeekt om een wereldregering zodat er een einde gemaakt kan worden aan dit soort dingen en mensen eindelijk “veilig” zijn. 

We hebben afgelopen week ook kunnen zien hoe de pers wordt gebruikt om de werkelijke woede onder de bevolking te maskeren. In Chemnitz gingen gewone Duitse burgers massaal de straat op om daarmee uiting te geven aan dat ze het spuugzat zijn. Ook daar was sprake van een steekpartij en ook daar was het (dodelijke) slachtoffer een blanke, in dit geval, autochtone Duitser.

Een typisch voorbeeld van hoe de pers wordt ingezet als wapen zie je in het volgende bericht, afkomstig uit het AD van afgelopen vrijdag: 

Zo'n 4500 extreemrechtse demonstranten hebben aan het begin van de avond in Chemnitz een stille tocht door de Duitse stad gelopen. Eerder op de dag demonstreerden zo'n 3500 mensen voor de vrede en tegen xenofobie.

De mensen die het zat zijn en die genoeg hebben van stekende asielzoekers worden afgeschilderd als gevaarlijke extreem rechtse xenofobe lieden en de linkse kant wordt afgeschilderd als vreedzaam.

De gewone Duitse bevolking begint steeds meer in de gaten te krijgen dat ze zijn beetgenomen door Merkel en haar regering. Dat ze met open ogen in de val zijn getrapt van de mooie praatjes die hen werden voorgehouden.

De werkelijkheid begint steeds meer in te zinken:

Bij een op de acht geweldsmisdrijven in bijvoorbeeld de deelstaat Nedersaksen zijn volgens de overheid asielzoekers betrokken. Het gaat om 2091 van de 15.716 misdrijven. Dit terwijl de totale groep van vluchtelingen van anderhalf miljoen mensen klein is vergeleken bij de Duitse bevolking van 82 miljoen inwoners.

Wat er gebeurd is in Chemnitz kan wel eens het begin zijn van een soort revolutie onder de Duitse bevolking. En overal kom je de verborgen hand, the Hidden Hand, tegen.

Eén van de grondleggers van de komende New World Order is Karl Marx, waarover we eerder het volgende schreven:

Hij kwam ter wereld als zoon van Hirschel Mardochai die het als echte Chazaar verstandig vond om zich te bekeren tot protestantisme omdat hij daardoor verschillende voordelen genoot. De naam werd na verloop va tijd dan ook veranderd naar Marx en de jonge Karl werd later lid van één van zogenaamde Illumaticlubs, The Leage of the Just.

Voor The League of the Just schrijft zijn Communistisch Manifest, wat in feite de blauwdruk wordt voor de New World Order. In zijn werk pleit hij niet alleen voor economische en politieke veranderingen, maar ook voor morele en spirituele. 

Met het bovenstaande in gedachten, kijk dan even naar de volgende passage uit een nieuwsbericht:

De nationalistische partij Alternative für Deutschland spreekt nu van ’messen-migratie’, waartegen de AfD zaterdag in de Oost-Duitse stad Chemnitz protesteert. Bij een stille tocht in de stad wordt een krans neergelegd voor een doodgestoken Duitser. De gearresteerde verdachte is een Arabische asielzoeker. De politie is massaal aanwezig in de stad, vroeger vernoemd naar de communistische denker Karl Marx, uit zorgen over confrontaties tussen linkse en rechtse demonstranten.

De volgende fase in de opbouw van de tegenstellingen begint in Chemnitz, de stad vernoemd naar Karl Marx, één van de grondleggers van de New World Order.

Dit is hoe de Illuminati te werk gaan. Ze stoken de vuurtjes op aan alle kanten en de bevolking is zo druk met het elkaar bestrijden dat niemand let op de Hidden Hand. Vervolgens lachen ze het goyim recht in hun gezicht uit, zonder dat deze er zelf erg in hebben.

Laat ze er niet mee weg komen, trap niet in de verdeel en heerstactiek en bedenk dat de messentrekkerij niets anders is dan de volgende fase naar het vergroten van tegenstellingen tussen mensen. Het is niet de moslim aan de overkant, het is niet je Joodse buurman, het is niet dat Syrische gezin dat twee straten verderop woont. Het zijn leden van een satanische sekte die langzaam maar zeker volledige controle over de wereld proberen te krijgen.

Richt je woede op datgene waar het thuis hoort: Bij de lakeien van de Illuminati op het pluche van Den Haag en Brussel. Gekochte psychopaten die volkomen maling hebben aan het volk wat ze horen te vertegenwoordigen.

Tags / Keywords

9-11 9/11 ACAB AZC Aanrader Aanslag Aardbeving Aarde Afgelast Agenda Al qaida Aleppo Alert Alternatieve media America Amerika Amsterdam Anonymous Armoede Arnhem Artikel Asielzoekers Asteroïde Astro Astrologie Astronaut Australië Banken Belasting Belastingdienst België Bericht Bevolking Bilderberg Biologische Bitcoin Bizar Bommenwerpers Break the system Brussel Buitenaards Buitenland Burgeroorlog Bush CBD CIA Canabis Candid Cannabidiol Cannabis Censuur Charlie Chemische Chemo Chemtrails Chemvid China Column Complot Complotters Complottheorie Conspiracy Control Criminaliteit Crisis Cryptocoin Cultuur Cyber DENK De Theorist Defensie Democratie Demonstratie Depressie Dieren Docu Doofpot Download Dreiging Duitsland EU Economie Ede Elden Engeland English Erdogan Euro Euroa Europa Facebook False flag Fotoalbum Frankrijk Fraude Geheim Gele hesjes Gemeenschap Genocide Geschiedenis Gezondheid Gezondheidszorg Google Griekenland Griep HOAX Hawäi Heelal Henk Bres Hennep Hitler IDN IS ISS Illuminati Immigratie Internet Invasie Iran Islam Israël Japan Jihad Joden Kabinet Kanker Kindermisbruik Klimaar Klimaat Klokkenluider Koning Koningsdag Koningshuis Leestip Live Livestream Luchtmacht Luchtvaart MH17 Maatschappij Mainstream Map Marokkanen Mars Media Medisch Mensheid Merkel Minder Misbruik Monsanto Moord Moslims Movie Muziek Mysterie NASA NATO NAVO NOS NWO Natuur Navo Nederland Nibiru Niburu Noord-Korea Nuburu Obama Oefening Oekraine Oekraïne Olie Onderwereld Onderzoek Ongeval Oorlog Opstand Oranje Osama bin Laden Overheid Overzicht PVV Paranormaal Parijs Patronen van Bedrog Pedofilie Pegida Petitie Pim Fortuyn Planet X Planet-X Politie Politiek Politiestaat Prins Bernhard Privacy Propaganda Protest Puttin Racisme Raqqa Referendum Regering Rellen Revolutie Rothschild Rothschilds Ruimte Ruimtevaart Rusland Rutte SSL Samenleving Samenwerking Samenzwering Schulden Script September Sharia Sinterklaas Slavernij Syrie Syrië TPP Techniek Tekst Terreur Terroristen Titanic Toekomst Toyota Traditie Trailer Trump Turkije Turkijedeal Turkijerel Tweede kamer UFO Universum Vaccinatie Verkiezing Verkiezingen Verkrachting Verzet Vidban Video Virus Vliegtuigstrepen Vlog Vluchtelingen Voeding Voetbal Vogelgriep Volk Voorspelling Voorspellingen Vrijheid WTF WW2 WW3 Waanzin Waarheid Waarschuwing Website Weed Wereld Wereldoorlog Werkeloosheid Wetenschap Whatsapp Wilders Wilhelmina Youtube Zorg Zuid-Korea Zwarte Piet Zweden 2014 2017 2018 2019

Archief