Waarom zijn er de laatste maanden zoveel vliegtuigongelukken?

Vliegen is normaal gesproken één van de veiligste manieren om je van A naar B te begeven, want je hebt waarschijnlijk meer kans op een ongeluk onderweg naar het vliegveld dan in de lucht.

Tot nu, want als je nu kijkt naar hoeveel vliegtuigongelukken er de afgelopen 30 dagen alleen al in Amerika zijn geweest, dan schrik je. 

De wereld waarin wij leven begint met de dag meer angstaanjagend te worden en dat des te meer omdat overal de gevolgen van de “vaccinaties” zichtbaar beginnen te worden.

record aantal vliegtuigongelukken door coronavaccin

 

Zoals talloze vliegtuigongelukken en dat vooral in de kleine luchtvaart waar meestal maar met één piloot wordt gevlogen.

Wereldwijd hebben we nu hebben te maken met mensen die massaal worden ingespoten met een gentherapie die wordt verkocht als vaccin en zoals bekend zijn de bijwerkingen van die therapie in veel gevallen heftig en soms zelfs dodelijk.

Overal worden mensen onder druk gezet om toch maar vooral die prik te nemen en natuurlijk blijft dat niet zonder gevolgen.

Ook mensen die werkzaam zijn in de luchtvaart ontkomen vaak niet aan de prik en velen zullen het gewoon simpelweg doen om van het gezeur af te zijn zodat ze weer op een min of meer normale manier kunnen leven.

We hebben ondertussen al de nodige verhalen gehoord zoals die van een piloot van Delta Airlines die tijdens een vlucht onverwacht is overleden kort nadat deze zijn tweede Pfizer injectie had ontvangen.

Maar, dat is slechts het topje van de ijsberg.

Want, zoals je kunt horen in onderstaande video zijn er ondertussen talloze crashes geweest van vliegtuigen waarvan de bestuurder tijdens de vlucht plotseling onwel wel werd.

In de grote lijntoestellen heb je minimaal twee vliegers, dus als er met één iets gebeurt is er altijd nog een tweede die het vliegtuig veilig aan de grond kan zetten.

Maar, het is een ander geval in de kleine luchtvaart. Daar vliegt men vaak alleen als piloot en als er dan wat gebeurt, dan is het ook meestal direct einde oefening.

Zoals het eerste voorbeeld in onderstaande video, waar een tweemotorige Cessna neerstort omdat de piloot in kwestie een beroerte krijgt.

De piloot is arts in een ziekenhuis en heeft daar min of meer verplicht een vaccinatie moeten nemen. Een vaccinatie die hem nu noodlottig wordt, want ondanks verwoede pogingen van de verkeersleiding om hem het toestel te laten stijgen, lukt dit niet en crasht hij.

Wat de video je verder laat zien is hoeveel vliegtuigongelukken er de afgelopen 30 dagen alleen al in Amerika hebben plaats gevonden. De ene na de andere, verspreid over het hele land.

En wat opvalt is dat het allemaal ongelukken zijn in wat men noemt de kleine luchtvaart. De kleinere vliegtuigen die over het algemeen door één persoon worden bestuurd. Als er dan wat gebeurt, dan is er uiteraard geen enkele back-up.

Niet alleen de mensen die de vliegtuigen besturen sterven meestal, maar ook mensen op de grond worden soms getroffen door de neerstortende toestellen.

Dit soort crashes in lokaal nieuws, maar zelden nationaal nieuws. Omdat dit soort voorvallen alleen eigenlijk lokaal in het nieuws komen, ziet niemand het grotere plaatje. Het plaatje dat we ook in het dagelijks leven zien en dat is dat gevaccineerde mensen hartproblemen krijgen en vooral ook beroertes.

Hoeveel meer mensen moeten er eerst nog sterven, voordat het eindelijk begint in te zinken dat hetgeen men het coronavaccin noemt, niets anders is dan een biologisch wapen?

Je weet dat in de satanische wereld waarin wij leven alles wordt omgedraaid. In plaats van je leven te redden zoals de mensheid wordt voorgespiegeld is het direct of indirect je doodvonnis.

Waar deze grootste ramp ooit uit de menselijke geschiedenis zal eindigen weet niemand. Iets waar over gesproken wordt in de tweede helft van onderstaande video.

We weten niet wat er straks zal gebeuren met al die gevaccineerden die vroeger of later door zullen krijgen hoe het werkelijk met hen gesteld is. Die erachter zullen komen dat alle dieren die ooit gebruikt zijn voor proeven met dit soort vaccin binnen twee jaar zijn gestorven, aldus de commentator in de video.

Zullen zij doorgaan met hun leven voor zover mogelijk totdat het einde komt of zullen zij langzaam maar zeker veranderen in een soort zombies die niets meer te verliezen hebben?

Videolink

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers