De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Verboden westerse tradities

DE CULTUUR GEKTE!

Hebben jullie makke volgschapen het nog steeds niet door? Langzaam maar zeker verdwijnen alle westerse tradities.
Bepaalde woorden worden uit het woordenboek geschrapt, zoals "Allochtoon,Zwart Piet, enz.

Sinterklaasfeest zonder zwarte pieten, Kerstfeest heet nu Winterfeest en Pasen het Lentefeest!

Kerstman wit. De Amerikanen discussieerden de afgelopen weken over de huidskleur van de Kerstman. Een columniste vroeg zich af waarom Santa Claus in de media altijd blank is – of hij niet eens mag worden aangepast aan een samenleving die steeds multicultureler wordt.

De Amsterdamse Gay parade moet worden verboden, om de islamieten niet te beledigen. Ook Carnaval zal niet meer gevierd mogen worden.

Het gaat nog veel verder. Zelfs onze doden laten ze niet met rust! De moslims willen eigen begraafplaatsen, omdat het haram (onrein) is om naast de graven van niet-moslims te worden begraven. Dat vind ik overigens 1 van de betere ideeën. Moslims worden namelijk niet in een kist begraven maar in lijkwaden. Kun je nagaan hoe onsmakelijk (geur van ontbinding) en middeleeuws gevaarlijk (ziektekiemen) onze kerkhoven worden?

Onze chefkoks krijgen concurrentie! Ik zag net een reclame voor maaltijden die zijn klaargemaakt door Chefkok Ali! Alles HARAM!https://chefali.nl/

Bovenstaande Nieuwe "Tradities" zijn slechts het topje van de ijsberg! De burka, de burkini, Suikerfeesten, halal slachten, kinderhuwelijken, 5 x per dag Mokeegejank, enz. zijn in het westen al als traditie ingevoerd! Welkom in Hollandistan!

Bron: Realpredictor (Eunmask)

Verboden  westerse tradities

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information