De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Vermoord, omdat zij niet vasten!

(Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

Vreselijke en ongelooflijke beelden uit Griekenland: Moslims slaan mensen in elkaar, omdat zij niet vasten! Een meute van ongeveer 100 fundamentalistische Arabieren, overwegend uit Deir ez-Zor in Syrië, heeft gistermiddag met messen en ijzeren stangen jacht gemaakt op Koerden, Jezidi en christenen.

Terwijl de zender “Koerdistan24” spreekt van 4 doden en meer dan 50 deels zwaargewonden, spreken Duitse media daarentegen van “slechts” zeven gewonden. De moorden werden mogelijk niet genoemd om niet tegen moslims op te stoken, die op dit moment op grond van de ramadan gelden als bijzonder gevoelig en prikkelbaar. Niet voor niets doen gedragsaanbevelingen voor niet-moslims in de media de ronde en de oproep om vooral nu speciaal rekening met ze te houden, ja, zelfs af te zien van eten in hun aanwezigheid. Islamisering? Gaat lekker…

Niet vasten moorden

Want de onverbiddelijke islamitische discipelen op het Griekse eiland motiveren hun brute aanslagen met de weigering van de Kafirs (“ongelovigen”) om eveneens van zonsopkomst tot zonsondergang niets te eten en te drinken, waaruit zij dan het recht op hun “strafexpeditie” afleidden.

Moro Tarbush, een Syrische Koerd, die in het kamp in het oosten van Lesbos leeft, bevestigt dat vier van zijn landgenoten bij de botsing om het leven kwamen: “Syriërs en Irakese Arabieren vielen Koerdische gezinnen aan – aangedreven door religieuze en etnische haat. Onder de doden bevinden zich mijn neven Izzat Tarbush en Kaniwar Tarbush evenals Ahmad en Kaniwar uit Afrin.” De Griekse autoriteiten in het kamp zouden niet ingegrepen hebben toen de aanvallers met ijzeren stangen zelfs een 60-jarige man zijn benen en voeten braken.

Of de NGO´s met deze “temperamentvolle” ramadani´s aan boord van hun afhaaltaxi´s vrijwillig gevast zouden hebben om niet de ervaring te hoeven opdoen van een gelijksoortige bloedrode dramadan, is niet bekend. En ook in de officiële nieuwsberichten geen woord over het aantal gewonden en al helemaal niet over de doden, laat staan over de oorzaak van deze brute, gewelddadige overval. Als reden voor de massale vechtpartij van de “beschermingzoekers” wordt alleen maar het overvolle kamp genoemd – en de agressors kunnen zeker zijn van een nieuw rondje sympathie.

Bron:
www.compact-online.de
Door: Iris N. Masson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information