De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Boekverbranding op de dam

Overal om ons heen krijgen wij signalen dat er in het nieuwe jaar korte metten gemaakt gaat worden met de vrijheid van meningsuiting.

Er wordt gesproken over het instellen van een “oorlogscensuur” en in Amsterdam wordt een boek verbrand omdat het een verkeerd woord bevat.

In onze Grondwet (Artikel 7) staat het volgende:

Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

Dit heet vrijheid van meningsuiting en het zal voor machthebbers niet meevallen om een geldige reden te bedenken om te tornen aan die vrijheid van meningsuiting.

Daarom wordt er op andere manieren gezocht naar een verregaande beperking van die vrijheid van meningsuiting zonder dat de Grondwet verandert hoeft te worden.

Daar zijn twee manieren op gevonden. De ene is censuur en de tweede is de politieke correctheid waar we eerder over schreven.

ISIS is net een wondermiddel want het valt letterlijk overal voor te gebruiken.

Zo werd afgelopen zondag een groot artikel gepubliceerd door de New York Times waarin een aantal geleerden en experts aan het woord worden gelaten die unaniem van mening zijn dat vanwege ISIS propaganda beperkingen moeten worden ingesteld op de Amerikaanse versie van ons artikel 7 uit de Grondwet, de zogenaamde First Amendment.

Als voorbeeld wordt bijvoorbeeld de Eerste Wereldoorlog aangehaald. Ook toen was er bepaalde censuur van kracht en aangezien het land op dit moment opnieuw in oorlog is met ISIS zouden in principe dezelfde regels van kracht kunnen worden.

Een andere expert wil het bezoeken van bepaalde websites verbieden. Wanneer burgers dat toch doen, zouden ze na het eerste bezoek een waarschuwingsbrief ontvangen van de overheid, bezoeken ze die websites weer dan volgen boetes of een gevangenisstraf. Uiteraard word dan gesproken over websites die ISIS verheerlijken of kinderporno websites, maar een kleine uitbreiding naar de alternatieve media is uiteraard zo gemaakt.

De manier waarop men dit in de praktijk voor elkaar probeert te krijgen, is op dezelfde manier als men in Frankrijk doet. ISIS is een monster en wij zijn ermee in oorlog.

Opvallend is ook dat zowel Hillary Clinton als haar "tegenstander" Donald Trump hier voorstander van zijn. Trump die ogenschijnlijk tegenstander is van Clinton, maar in werkelijkheid haar richting Witte Huis loodst.

Alleen al het idee is te zot voor woorden. We praten met ISIS over een bij elkaar geraapt zootje van hooguit 30.000 man, waarvan de meesten nauwelijks enige militaire training hebben gehad.

Dit clubje doet de hele wereld op haar grondvesten schudden? Door dit zootje ongeregeld wat al meer dan een jaar door het Westen zonder enig succes wordt “bestreden”, moet de vrijheid van meningsuiting worden beperkt? Wanneer je daar goed over nadenkt is het hilarisch dat mensen dit soort nonsens ook nog eens serieus nemen.

Net zoals mensen zo dom zijn dat ze met open ogen in de val van politieke correctheid trappen.

Ook afgelopen weekend hebben we daar in ons land weer een prachtig staaltje van mee kunnen maken. En wel in de vorm van een heuse boekverbranding op de Dam in Amsterdam.

Het ging om een boek van SP Tweede Kamerlid Harry van Bommel, waardoor een groepje Surinamers zich dusdanig beledigd voelde dat er een soort Nazi-achtige boekverbranding werd georganiseerd op de Dam in Amsterdam.

Harry van Bommel heeft 15 interviews met prominente Surinamers gepubliceerd onder de titel “Surinamers in de polder”. Eén van die mensen die in het boek worden geïnterviewd is Prem Radhakishun die in het bewuste interview maar liefst driemaal het woord “neger” gebruikt.

Harry is dus de gebeten hond want hij wordt verantwoordelijk gesteld omdat hij dit volgens de actievoerders had moeten censureren.

Misschien ook hoog tijd om de Wikipedia digitaal te verbranden want daar staat het volgende:

Neger is een aanduiding voor de oorspronkelijke, donkerhuidige bewoners van Afrika ten zuiden van de Sahara. Neger is afgeleid van het Spaanse en Portugese negro, wat zwart betekent.

Ook bovenstaande is weer een voorbeeld van hoe totale waanzin moet worden omgetoverd tot de norm. Ieder weldenkend mens zal dit soort nonsens naast zich neer leggen, inclusief de bulk van de mensen uit Suriname.

Mensen zoals George Soros en ook een Igor Kolomoisky die de grotere (zionistische) agenda dienen, huren als het nodig is gewoon mensen in om ergens op een bepaalde manier onrust te veroorzaken en de boel op te stoken. Dus wie weet is ook hier iets dergelijks aan de hand.

Effectief is het wel want ook onze dappere Telegraaf doet verslag van de boekverbranding in de gedrukte versie. Alleen die zijn zo politiek correct dat ze het woord “neger” niet (te vaak) willen gebruiken en het daarom hebben vervangen door het aan te duiden als het “n-woord”.

Het is niet voor niets dat koning Willy het expliciet niet had over de vrijheid van meningsuiting toen hij de vrijheden in ons land roemde.

Dit is wat wij schreven:

Wat opvalt is dat hij zegt, Waar je vrij bent om te denken wat je denkt, te geloven wat je gelooft en te zijn wie je bent. Hij zegt niet: De vrijheid om te zeggen wat je wilt. Dat is namelijk wat sinds de politieke correctheid is uitgevonden op de nominatie staat om te verdwijnen.

Gelukkig zijn er ook nog mensen die het allemaal zo zwart inzien:

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information