De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] De smerige rol van Nederland bij vlucht MH17

Naarmate de tijd verstrijkt en er meer informatie boven water komt, blijkt steeds duidelijker welke smerige rol Nederland speelt met betrekking tot de in 2014 neergeschoten vlucht MH17 van Malaysia airlines. Ons land heeft er al het mogelijke aan gedaan om het onderzoek naar de werkelijke oorzaak van de ramp zoveel mogelijk te verzieken.

Na al de ceremonies en mooie woorden is er bij een groot deel van de nabestaanden nu ook eindelijk de waarheid ingezonken.

Dat deze mooie woorden een afleidingsmanoeuvre waren om vooral maar niet te kijken naar hoe dit vliegtuig uit de lucht werd geschoten.

De onderstaande reportage van RT neemt je mee naar diverse landen en diverse getuigen. Van Australië tot Duitsland, de rampplek zelf en uiteindelijk naar Nederland.

Een reportage waarin bovenal duidelijk wordt dat Nederland er al het mogelijke aan heeft gedaan om geen onderzoek te doen naar de ware oorzaak van deze ramp.

Het ergst is dat "onze" liegende en bedriegende overheid er tot nu toe nog steeds mee wegkomt.

 

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information