De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] De waarheid over kanker

Eén op de twee mensen die na 1960 is geboren, zal in zijn of haar leven te maken krijgen met kanker.

In 2014 gaf de wereld maar liefst 100 miljard Dollar uit aan medicijnen voor de behandelingen van kanker.

Zoals de bedragen die de mensheid per jaar uitgeeft aan kanker explosief stijgen, zo ook het aantal mensen wat met deze ziekte te maken krijgt.

Navolgend een deel van een artikel dat wij schreven eerder dit jaar:

Honderd miljard Dollar is veel geld. Wanneer het echter aankomt op uitgaven voor medicijnen tegen kanker dan zal dit bedrag de komende jaren alleen maar in hoog tempo door blijven stijgen.

Uiteraard ook de daarbij horende winsten en dat is nu precies de reden dat er voor de lieden die er de zakken mee vullen geen gemotiveerde reden is om genezing voor kanker te vinden en te promoten.

Voor de niet ingewijden is het belangrijk om te weten dat de medische wereld nooit serieus geprobeerd heeft om een manier te vinden om kanker te genezen anders dan met snijden, stralen en chemo. Ondanks dat de wetenschap er was dat er natuurlijke middelen beschikbaar waren om wat aan deze immuunreactie van het lichaam, want dat is kanker, te doen.

Iedereen die naar voren is gekomen met een mogelijke manier om deze ziekte te genezen, is vervolgd, opgejaagd, beroofd van hun licenties, een faillissement in gedwongen, bespot en/of verbaal “afgemaakt”.

Iedere keer weer wordt hetzelfde scenario uitgespeeld. Het trieste is dat échte genezing al decennia geleden is gevonden.

Wetenschappers en medische autoriteiten weten al tientallen jaren precies welke combinaties van giftige stoffen en virussen welk type kanker veroorzaken.

Uiteindelijk ontstaat er binnen het lichaam een dynamiek waarbij cellen zich op een ongecontroleerde manier vermenigvuldigen. Vandaar dat in de eerste stadia van kanker het twee kanten op kan door zich of te ontwikkelen of in remissie te gaan, afhankelijk van de kracht van het immuunsysteem van het individu.

Het punt is dat diegenen die voorop liepen bij het kankeronderzoek dit allemaal weten en nog veel meer. Ze weten daarom ook precies welke maatregelen nodig zijn om de kankerpatiënt veilig en efficiënt de goede richting op te sturen.”

Iemand die veel onderzoek heeft gedaan naar de oorzaken, het voorkomen en de oplossingen voor deze aandoening is de Amerikaan Ty Bollinger. Op zijn website the truth about cancer staat een schat aan informatie.

Na zijn vorige documentaire "The Quest for the Cures" heeft hij nu een opvolger gemaakt "A Global Quest" (onder). Hierin reist Bollinger door verschillende landen en spreekt hij met artsen, onderzoekers en anderen over wat nu eigenlijk de waarheid is over kanker. Wil je ook de opvolgende 9-delige serie gratis volgen, registreer je dan via deze link.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information