De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Het werkelijke gezicht van de Europese Unie

Wanneer bij ons politici er een puinhoop van maken, hebben we in ieder geval nog de mogelijkheid om ze iedere vier jaar weg te sturen en opnieuw te beginnen. 

Niets van dat alles bij de Europese Unie, waar wetten worden gemaakt door onzichtbare mensen, die door niemand zijn gekozen en die aan niemand verantwoording afleggen en aan wie (van ons geld) bovendien exorbitant hoge bedragen worden betaald met allerlei extra's die worden bekostigd zoals Viagra en prive personeel. 

De Europese Unie en Brussel is de natte droom van iedereen die graag macht wil zonder verantwoording af te hoeven leggen. 

Degene die dan ook uit alle macht zullen proberen de Europese dictatuur in stand te houden, zijn de politici. Wat een geweldig vooruitzicht, om straks na een tijdje gemeenteraad en Den Haag terecht te komen op het pluche in Brussel. (Pechtold zal er regelmatig over sms'en met Timmermans zo vermoeden wij, om z'n plekje te garanderen.)

Om daar vervolgens deel uit te maken van een dictatuur die namens de grote bedrijven hun wil kan opleggen aan al die miljoenen inwoners van Europa. 

De inwoners van Engeland kunnen op 23 juni gaan kiezen of ze willen horen bij die dictatuur of dat ze weer hun eigen land gaan regeren. Die stemming zal voor de Engelsen de belangrijkste worden in hun hele leven. Wat zij gaan stemmen, zal het verdere lot van Groot Brittannië bepalen. Of beter gezegd, of er nog een Groot Brittannië zal zijn. 

Kiezen ze voor aanblijven in de Europese Unie dan zullen ze bijvoorbeeld nooit meer de macht hebben om de mensen die hen regeren te ontslaan of bezwaar te maken tegen nieuwe wetten. Engeland heeft in de tijd dat ze lid zijn van de EU 72 keer bezwaar gemaakt tegen nieuwe wetgeving en zijn alle 72 keer genegeerd. 

Ze maken in Brussel wetten voor 28 landen en er is bijna niemand die begrijpt hoe het allemaal werkt. Er zijn maar liefst 7 Europese Instituten zoals bijvoorbeeld De Europese Commissie en het Europese Parlement. 

Daarnaast zijn er maar liefst 4 presidenten binnen de Europese Unie en het aantal commissies is al bijna niet meer te tellen. 

Wanneer Engelse politici wordt gevraagd of ze weten hoe het precies werkt binnen de EU moeten ze het antwoord schuldig blijven. Vraag je willekeurige mensen op straat wat daar in Brussel allemaal gebeurt, niemand weet het. 

Een Engels parlementslid vergelijkt het met een religie, waarbij de priesters weten hoe het werkt, maar de bevolking volkomen onwetend is (en met wordt gehouden). 

Dat is ook niet per ongeluk zo tot stand gekomen. De hele opzet van de Europese Unie is zodanig dat er nimmer meer invloed door de bevolking kan worden uitgeoefend op de overheid. Met andere woorden, er komt hiermee een einde aan de democratie. 

Wanneer mensen op straat foto’s worden getoond van de kopstukken in Brussel is er maar een enkeling die ze herkend. De Engelse politicus Nigel Farage vraagt zich af hoe het in 's hemelsnaam kan dat je een Europees Parlement hebt waar geen enkele wetgeving kan worden gemaakt. Het is dus helemaal geen parlement zoals we dat kennen in een democratie. 

De wetten daarentegen worden gemaakt door de Europese Commissie, door mensen die niemand kent en achter gesloten deuren in het geheim, maar dat maakt niet uit want ze kunnen toch nooit ter verantwoording worden geroepen. 

De kern van het hele verhaal is dat de Europese Unie voor eens en voor altijd een einde maakt aan het democratische proces. 

Dit alles en nog veel meer in de onderstaande briljante en zeer begrijpelijke documentaire die iedereen moet zien die wil weten wat de Europese Unie in houdt en hoe vreselijk jammer het is dat er voor ons voorlopig geen uitweg in zicht is. Wel kunnen we altijd nog ons heil bij de hooivorken zoeken gelukkig....

 

Bron: Niburu

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information