De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Klimaatontkenning binnenkort strafbaar?

De propaganda voor de nieuwe wereldregering is weer in volle hevigheid losgebarsten nu we aan de vooravond staan van de komende klimaattop in Parijs.

De volgende stap van de NWO die in de nabije toekomst ongetwijfeld korte metten zal maken met mensen die de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde ontkennen.


De klimaattop in Parijs zal plaatsvinden aan het einde van deze maand en behelst een bijeenkomst van 190 staten die dan om de tafel zullen gaan zitten om wereldwijd maatregelen te nemen die de klimaatopwarming onder de 2 graden Celsius moeten houden.

De arrogantie en de domheid van de mens kent geen grenzen. De arrogantie te denken dat wij als mens in staat zouden zijn om cyclische processen op aarde zoals temperatuurschommelingen te kunnen controleren en de domheid van de bevolking die er met ogen open in trapt en straks nog meer belasting aan de rijken gaat betalen.

Iemand die ook aanwezig zal zijn in Parijs is de Russische president Vladimir Poetin en dat kan leuk worden want hij heeft al aangekondigd niet te geloven in de klimaatopwarmingsonzin die veroorzaakt zou worden door de mens. Poetin ziet het meer als een frauduleuze samenzwering die erop gericht is landen, zoals Rusland, te beletten hun enorme voorraad natuurlijke grondstoffen zoals olie en gas te exploiteren.

Ondanks alle bezwaren van Poetin is uiteraard toch de wereldregering afgelopen september gelanceerd met de nieuwe 2030 Agenda van de Verenigde Naties. Een duistere Agenda die erop is gericht nog meer geld richting de al superrijken over te hevelen ten koste van de gemiddelde aardbewoner en een omgeving te creëren waar de elite de planeet voor zichzelf heeft met nog een relatief klein aantal mensen als slaaf zoals ook voorspeld wordt op de Georgia Guidestones.

We komen daarom nu terecht in de fase waarin de bevolking door een onaflatende stroom propaganda niet alleen bang wordt gemaakt, maar zich ook schuldig dient te voelen.

Het is dan ook niet voor niets dat er nu ineens een rapport verschijnt van de Wereldbank:

Als de klimaatverandering niet snel een halt wordt toegeroepen, stijgt de armoede in de wereld. Nog eens honderd miljoen extra mensen zullen dan in 2030 in armoede leven. Dat schrijft de Wereldbank zondag in een nieuw rapport.

De organisatie waarschuwt dat er geen eind zal komen aan de armoede als klimaatverandering niet serieus wordt aangepakt. Arme mensen zijn immers nu al kwetsbaarder voor problemen die worden veroorzaakt door de opwarming van de aarde. Dat komt doordat bijvoorbeeld oogsten mislukken door droogte of doordat ziektes als gevolg van hittegolven en overstromingen vrij spel hebben.

De Verenigde Naties organiseren van eind november tot half december een klimaattop in Parijs. 190 staten komen dan bijeen om te werken aan een nieuw klimaatakkoord. Doel van de 21e klimaattop is om de opwarming van de aarde onder de 2 graden Celsius te houden. Dat moet hittegolven, stortbuien en overstromingen die de voedsel- en watervoorraden kunnen verstoren voorkomen. Ook de sluipende stijging van de wereldwijde zeespiegel wordt daarmee tegengegaan.

Zoals wij al schreven afgelopen juli hebben we hier te maken met de grootste zwendel, waarschijnlijk ooit, uit de menselijke geschiedenis:

Als voorloper op de grote klimaatconferentie in Parijs aankomende december, was er afgelopen week een kleinere vierdaagse conferentie over het klimaat, eveneens in Parijs, waarbij we een voorproefje kregen van wat ons in december te wachten staat.

Michael Murphey, die zich al langere tijd met geo-engineering bezighoudt, bezocht afgelopen week de vierdaagse conferentie in Parijs, sprak met mensen en is zich een hoedje geschrokken.

Michael is onder andere verantwoordelijk voor de bekende docu-film “Why in the world are they spraying?” en sprak in Parijs klimaatwetenschappers aan met de vraag of ze bij de berekeningen van hun modellen rekening hadden gehouden met geo-engineering (het beïnvloeden van het weer) of zoals het ook in de volksmond wordt genoemd, chemtrails.

Het antwoord was, vrij voorspelbaar, ontkennend. Wat Michael ter plaatse ontdekte was wat de werkelijke agenda is achter de niet bestaande klimaatopwarming.

Michael Murphy is geschrokken want hij had zich waarschijnlijk niet gerealiseerd hoe dicht we bij een éénwereldregering, The New World Order, zijn aanbeland.

Goed bedoelende mensen en beroemdheden worden voor het karretje van de elite gespannen en doen mee met de misleiding van de argeloze aardbewoner die daadwerkelijk denkt dat als hij nog meer gaat betalen en nog veel meer vrijheden gaat inleveren hij of zij daadwerkelijk meewerkt aan het redden van de planeet.

Nu nog mogen wij schrijven over een niet bestaande door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, maar het zal niet lang meer duren voordat dit op één lijn gesteld gaat worden met de holocaustontkenning. Strafbaar dus.

Wanneer je straks het lef hebt om de klimaatopwarming door de mens veroorzaakt te ontkennen dan zul je worden ingedeeld in de categorie extremisten en mogelijke (klimaat)terroristen.

 

Bron: Niburu / orjana.nl

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information