De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Massale UFO waarnemingen Turkije onderdrukt

Het leek afgelopen zondag alsof Independence Day was aangebroken voor Turkije.

Op talloze plaatsen in het land werden vreemde lichten waargenomen in de lucht en was #ufoattacktoturkye de meest trending hashtag op Twitter.

Afgelopen zondagavond/-nacht explodeerde Twitter met meldingen uit Turkije over vreemde lichten die in de lucht werden waargenomen.

Omdat het zoveel meldingen betrof vanuit zoveel verschillende plaatsen in het land konden al snel dingen zoals ballonnen en dergelijke worden uitgesloten.

Hierna volgen enkele voorbeelden van foto’s zoals die door inwoners van Turkije zijn gemaakt.

Nu was de naam voor de hashtag nogal ongelukkig gekozen, want er geen sprake van een aanval op Turkije, maar wel van iets vreemds in de lucht dat op diverse plaatsen werd waargenomen.

Iemand die vanaf het begin talloze meldingen uit Turkije binnenkreeg, was een Youtube videomaker met de naam Tyler van Secureteam. In de volgende video hoor je hem vertellen hoe snel het ging met de meldingen die bij hem vanuit Turkije binnenkwamen.


Een aantal uren later maakte hij de volgende video met een update van de situatie en daaruit blijkt vooral hoe snel de censuur bovenop dit verhaal is gedoken. De video hierboven behaalde in recordtempo bijvoorbeeld meer dan 300.000 views, terwijl de teller bleef steken ergens tussen 25 en 50.000. Waar dit onderwerp een tijdlang het nummer één onderwerp op Twitter was, zo werden plotsklaps berichten verwijderd en verdween de hashtag naar de achtergrond.


Zoals je in bovenstaande video kunt horen, refereert Tyler aan een eerdere waarneming enkele dagen geleden in het Canadese Winnipeg. De beelden die daar werden uitgezonden door het lokale televisiestation lijken als twee druppels water op de beelden zoals die boven Turkije zijn vastgelegd.

 

Op 25 november 2016 laat een boer in het Englese Yorkshire ’s avonds laat zijn hond uit op een stille weg waar nooit iets te zien is, tot die avond.....

Hij ziet plots een serie vreemde felle lichten, probeert foto’s te maken met zijn mobiel. Het lukt met één foto en daarna is zijn telefoon plotseling volkomen “dood”.

Pal daarop verdwenen de lichten ook weer zo plots als dat ze waren verschenen.

Is hier sprake van de lang verwachte fake alien invasie, project bluebeam, om hiermee alsnog bijvoorbeeld martial law te kunnen uitroepen in Amerika/de wereld en Obama aan te houden als president of Hillary alsnog op het schild te hijsen? Of zijn dit werkelijk buitenaardse schepen. Een lezer schreef het volgende over een nep invasie (dank!):

 

Daar zijn die mafkezen te laat mee, Proberen kunnen zij het altijd, maar met een armada van zo'n 3 tot 4 miljoen schepen van de galactiche federatie die al in onze luchten klaar liggen is dat feest snel over. Dan alleen al het energie verschil de aardse tech is koud en voelt vies aan. Schepen van de andere kant voelen warm en vertrouwd. probeer maar eens uit bij mensen, sta je naast een liefdevol persoon is de energie hoog en warm. iemand die negatief geladen is voelt koud aan. En een kloon of hybride geeft dan ook totaal geen energie af. En dat weet Steven Greer ook wel, hoef je hem echt niet te vertellen, Alleen waarom komt hij hier zo laat mee? 

Op galactic channelings.com / blossom goodchild staat een link naar de brief van dr steven greer,aan blossom. zeer de moeite waard. Gewoon zo als het is, en als je nu de luchten ziet zijn zij aardig aan het oefenen om de laatste troefkaart uit te spelen. mijn eigen gevoel zegt mij vlak voor of met kerst. groetjes H. Er lijkt zich op dit moment een toename voor te doen van waarnemingen van vreemde lichten in de lucht. Het beperkt zich ook niet tot één land en ook in Nederland werden afgelopen vrijdagavond in de buurt van Den Haag vreemde lichten in de lucht waargenomen.

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information