De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Politie Nederland levensgevaarlijk

Als er één ding duidelijk is geworden uit de gebeurtenissen in Geldermalsen dan is dat wel dat (ook) de Nederlandse politie levensgevaarlijk is.

De stressbestendigheid bij het korps is ver te zoeken en zodra de druk toeneemt, breekt er een totale politiepaniek uit, met alle gevolgen van dien.


Misschien wel één van de gevaarlijkste situaties die je in je leven kunt tegenkomen, is die waarbij je tegenover iemand staat die volkomen de weg kwijt is en die een pistool heeft.

Een pistool of een wapenstok, in ieder geval een wapen waarmee veel kwaad kan worden aangericht.

Dat was ongeveer de situatie eergisteren in Geldermalsen.

Velen kennen nu het verhaal van Saskia van Kessel, de vrouw die onderweg naar huis vakkundig het ziekenhuis in werd gerost door de politie.

Een vrouw die wel tegen het AZC (asielzoekerscentrum) was, maar zich volgens getuigen voorbeeldig had gedragen en onderweg naar huis zodanig door de politie werd toegetakeld dat ze voorlopig wekenlang in het ziekenhuis moet blijven:

Van Kessel is woensdagavond naar het UMC Utrecht gebracht, waar donderdag is geconstateerd dat zij bloed tussen haar hersenvlies en schedel heeft gekregen door de klap, meldt de advocate. Volgens haar moet de Geldermalsense door die zogeheten subdurale bloeding zeker 2 tot 3 weken in het ziekenhuis blijven. "Het ziet er niet goed uit", zegt Vroegh.

Toen Van Kessel onderweg was naar haar huis op het Marktplein, hemelsbreed zo'n 600 meter van het raadhuis, passeerde zij een café waar verschillende mensen stonden. Op dat moment arriveerde daar ook de ME, die bezoekers terug naar binnen drong. Van Kessel meldde de ME onderweg te zijn naar huis en toonde daarbij haar sleutels. "Maar er was geen enkele vorm van communicatie mogelijk met de agenten. Een ME'er haalde direct uit en gaf haar een harde klap op het hoofd."

De vriend van Saskia, Sjors Nikkels zegt het volgende:

Nikkels: ,,Het was verschrikkelijk. De politie stortte zich van het ene op het andere moment en zonder enige aanleiding bovenop ons. Ik ben er kapot van en heb er veel last van dat ik Saskia niet kon beschermen. Het is moeilijk te verkroppen dat we zijn neer geknuppeld door mensen van de Staat, van de politie nota bene, terwijl we niets verkeerd deden.''

Ik stond machteloos toen de ME met wapenstokken op mijn vriendin insloeg. Ik schreeuwde tegen de agenten dat ze moesten stoppen, dat Saskia erg ziek is. Maar de agenten bleven maar doorgaan. Ik was ontzettend bang dat ze haar zouden doodslaan.''

Saskia van Kessel lijdt volgens Nikkels aan een vaatziekte.

Niet alleen Saskia van Kessel is geslagen. Ook andere mensen die totaal niets deden, behalve misschien toekijken, werden door de politie geslagen. 

Het is ook direct nadat de politie in het wilde weg in de lucht (en wellicht elders) begint te schieten dat de vlam pas écht in de pan slaat.

Toen de gebeurtenissen zich afspeelden en vlak daarna was het niet duidelijk waarom de politie dit deed.

We zijn wel wat gewelddadigheden gewend van de politie de afgelopen jaren, inclusief moord, maar het gedrag in Geldermalsen liep wederom de spuigaten uit.

Een indruk van wat er gebeurde, krijg je wanneer je een paar minuten kijkt en luistert naar de volgende video waar een verslaggever van Omroep Gelderland vertelt wat er die avond gebeurde

De politie in Geldermalsen was in paniek en volledig de weg kwijt. En omdat een kat in het nauw rare sprongen maakt, zou hier misschien een deel van de verklaring liggen.

Als dat zo is dan is dat echt alarmerend. Dat betekent namelijk dat er duizenden gewapende mensen op straat lopen die niet stressbestendig zijn.

En gezien de tijd waarin wij leven, waar diverse partijen steeds vaker tegenover elkaar komen te staan, is hier sprake van een levensgevaarlijke situatie.

In blinde paniek slaat de politie om zich heen en vuurt hun wapens leeg.

En dat zijn de mensen die de burgers moeten beschermen?

Zoals wij al zeiden, "Geldermalsen is nog maar een voorproefje".

Bron: Niburu

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information