De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Radioactief apparaat “vermist” in Iran

Soms verschijnen er berichten die ogenschijnlijk niet zo bijzonder zijn, maar waar misschien wel veel meer achter zit dan je op het eerste gezicht zou denken.

Zeker als dit bericht naar buiten wordt gebracht door Saoedi Arabië en Donald Trump heeft beloofd de nucleaire deal met Iran te zullen ontmantelen.

Volgens de krant Asharq al-Awsat die in handen is van Saoedi Arabië maakt de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (GCC) zich ernstige zorgen over de vermissing of diefstal van een radioactief apparaat in Iran.

Het niet nader omschreven radioactieve apparaat waar het om gaat, was afkomstig van de Iraanse Bushehr nucleaire reactor en bevond zich in een auto die toevallig werd gestolen. Het voertuig werd later teruggevonden, maar het radioactieve apparaat was verdwenen.


Het apparaat is iets dat wordt gebruikt voor industriële doeleinden zegt men, maar de GCC maakt zich ernstige zorgen dat dit apparaat gebruikt kan worden om de wateren in de Golf radioactief te vervuilen.

In het Midden-Oosten wordt veel zoet water uit zeewater gemaakt. Zo wordt 70% van het drinkwater in Saoedi-Arabië door ontzilting gewonnen. Maar ook andere leden van de GCC zoals Koeweit, Qatar, Bahrein en Omar gebruiken water uit de Golf om dit te ontzilten voor drinkwater.

Wanneer met het gestolen apparaat het water in de Golf zodanig radioactief zou worden vervuild dat het de ontziltingsinstallaties weet te bereiken, dan ontstaat onmiddellijk een kritische situatie in de regio.

Klaarblijkelijk verliest dit apparaat de helft van de radioactiviteit na 74 dagen, maar zelfs daarna moet er nog heel voorzichtig mee om worden gegaan.

We kregen bij bovenstaand verhaal een enigszins vreemd gevoel dat hier meer achter zit dan een nucleair apparaat dat toevallig wordt vermist uit een gestolen auto in Iran.

Om te beginnen wordt het verhaal naar buiten gebracht door Saoedi Arabië, de bloedbroeders van de regering in Tel Aviv:


Ook hier gaat het om wat er werkelijk speelt, maar in de achtergrond en dat is het volgende:

In 2007 waren er nog 7 landen die geen Rothschild centrale bank hadden:

Afghanistan, Irak, Soedan, Libië, Cuba, Noord Korea, Iran.

Nu zijn er nog 3 landen zonder centrale bank:

Cuba, Noord Korea en Iran.

In een interview met Amy Goodman op 2 maart 2007 vertelde de Amerikaanse generaal Wesley Clark hoe de Amerikaanse overheid plannen heeft om de komende jaren 7 landen te bezetten en hoe niemand binnen defensie daar ook maar iets van begrijpt.

Die landen zijn Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en Iran.


De trouwe slaaf die het resterende Rothschild programma zal gaan uitvoeren is inmiddels gekozen tot president van Amerika.

Kijk en huiver als je de man hoort slijmen tot zijn meesters.

 

In het licht van al het bovenstaande worden wij een beetje wantrouwig als media uit Saoedi Arabië opeens berichten de wereld insturen over “vermiste” radioactieve apparaten in Iran.


Bron: Niburu


We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information