De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Sterke toename aantal kankergevallen

De mens is hardleers en trapt nog steeds in het fabeltje van de farmaceutische industrie dat kanker zo snel toeneemt vanwege de vergrijzing. 

Mannen lopen meer risico dan vrouwen en bij hen is prostaatkanker dan ook de meest voorkomende vorm van kanker. 

Toename kankergevallen

Uit een onderzoek van JAMA Oncology, een wetenschappelijk tijdschrift over kanker, blijkt dat het aantal gevallen van kanker wereldwijd met 33 procent is gestegen. 

Vorig jaar stierven meer dan 8 miljoen mensen aan de ziekte en uiteraard krijgt de vergrijzing van de maatschappij de schuld van de enorme toename van kanker tussen de jaren 2005 en 2015. 

Mannen lopen een kans van één op drie om kanker te krijgen, bij vrouwen ligt dit op één op vier. Bij vrouwen komt borstkanker het meest voor en bij mannen in de prostaat. Volgend op deze twee komt bij zowel mannen als vrouwen darmkanker het vaakst voor. 

Omdat er nu meer ouderen zijn dan voorheen, is dat natuurlijk een prachtig argument om daar alles op te schuiven, want dan kunnen we weer rustig gaan slapen en we hoeven niet te kijken naar werkelijke oorzaken. 

Zo zal in mainstream-land nooit iemand het verband leggen tussen het geëxplodeerde aantal Wifi-netwerken in onze maatschappij in dezelfde periode dat het aantal kankergevallen drastisch is toegenomen. Net zomin als ze diezelfde link ooit zullen maken met een verdubbeling van het aantal gevallen van kanker onder huisdieren. Dat is echt allemaal toeval, want de overheid zegt dat Wifi veilig is. 

Een andere hele belangrijke reden is het soort voedsel dat wij eten. Daarin ontbreekt tegenwoordig namelijk een absoluut essentieel element binnen het voorkomen en bestrijden van kanker en wat men salvestrolen heeft genoemd. 

Het zijn natuurlijke stofjes, die een plant aanmaakt om zich te beschermen tegen aanvallen van bacteriën, schimmels, virussen en insecten en heten fytoalexinen. Salvestrolen behoren tot de fytoalexinen. 

Salvestrolen zijn dus natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen. Reeds in de oertijd kwamen ze voor in onze eetbare planten. 

Salvestrolen is een verzamelnaam voor een groep stoffen die oorspronkelijk in vele soorten groente, fruit en kruiden voorkwamen. Echter, als je planten bespuit met bestrijdingsmiddelen tegen bijvoorbeeld schimmels wordt de plant minder gestimuleerd zèlf salvestrolen aan te maken. 

Salvestrolen zijn bitter en komen in redelijke hoeveelheden alleen nog voor in biologisch geteelde groenten, fruit en kruiden. Mensen die biologische producten gebruiken zijn waarschijnlijk beter beschermd tegen allerlei vormen van kanker dan mensen die kiezen voor gangbare producten. 

Er worden steeds meer groenten en fruit gekweekt, waaruit de bittere smaak is verdwenen, dus ook de salvestrolen. Denk maar eens aan onze appels, die zijn zoet. Ze worden geselecteerd op hun zoetheid, want dat verkoopt beter. 

Waarom zijn salvestrolen onmisbaar in de strijd tegen kanker? Om dat te kunnen uitleggen, moeten we beginnen met de volgende vraag: 

Wat is kanker eigenlijk?

Tumor- of kankercellen zijn in beginsel onsterfelijk, ze hebben geen apoptose. 

Apoptose is het proces van geprogrammeerde celdood. Apoptose is belangrijk bij de embryonale ontwikkeling, in het immuunsysteem en in alle levende weefsels. In de embryonale ontwikkeling zorgt apoptose ervoor dat niet noodzakelijke of ongewenste weefsels verdwijnen. 

Omdat tumorcellen geen geprogrammeerde celdood kennen, blijven ze doorgroeien en verwoesten uiteindelijk het menselijk lichaam. 

Laat nu de natuur een stof bieden, Salvestrolen, waardoor die broodnodige apoptose, die geprogrammeerde celdood, weer op gang komt bij tumorcellen. Ook bij tumorcellen die lang voordat de gangbare medische wereld kan vaststellen dat er sprake is van kanker, in je lichaam kunnen groeien. Kanker ontwikkelt zich over een langere periode en pas als het in een vergevorderd stadium verkeert, kan men met de gangbare technologie zien dat je kanker hebt.

Salvestrolen zijn specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die vroeger volop in onze groenten en fruit voorkwamen, maar nu alleen nog in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit (redactie: en het voedingscentrum maar propageren dat het geen verschil maakt of je bespoten of biologisch voedsel eet). Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een laag gehalte aan fytoalexinen. 

Tumorcellen maken een bepaald enzym aan dat niet wordt aangemaakt door gezonde cellen. Het heet CYP1B1 en wordt aangemaakt door alle typen kankercellen. Met andere woorden bij íedere kankersoort komt dit bepaalde enzym voor. Zelfs cellen die nog in het voorstadium van kanker verkeren maken dit enzym aan. 

Wanneer Salvestrolen in aanraking komen met dat CYP1B1 enzym wordt een toxische stof geproduceerd die de apoptose van de cel weer activeert en deze vernietigt. Het onderzoek hiernaar en de ontdekking dat Salvestrolen in combinatie met het enzym CYP1B1 tumorcellen vernietigen, komt voor een groot deel op het conto van twee Engelse professoren, Dan Burke en Gerry Potter. Wie het verhaal wil lezen over hoe dit alles is ontdekt en hoe het exact werkt, verwijzen wij naar deze website. 

Het is dan ook logisch dat een ziekte zoals kanker zo’n 150 jaar geleden bijna niet voor kwam. Alle groente en fruit die mensen in die dagen tot zich namen was biologisch en dus kregen ze voldoende Salvestrolen binnen. Salvestrolen worden voornamelijk aangemaakt in het laatste rijpingsstadium van de vrucht wanneer deze het gevoeligst is voor schimmels en bacteriën, als beschermingsmechanisme. Fruit en groente die buiten het seizoen uit verre oorden worden gehaald, worden voordat de rijping is voltooid, geplukt omdat het dan uiteindelijk in de winkel goed gerijpt zal zijn. Jammer is dat daardoor het stadium voor de aanmaak van Salvestrolen niet wordt bereikt.

Mensen die wel voldoende Salvestrolen binnen krijgen zullen waarschijnlijk nooit weten dat er waarschijnlijk een fase was in hun leven waarbij hun lichaam in een voorstadium van kanker verkeerde. Waar het lichaam het enzym CYB1B1 al produceert en omdat men voldoende Salvestrolen binnen krijgt, potentiële wildgroei van tumorcellen al bij voorbaat wordt voorkomen. 

Gelukkig is er een voedingssupplement beschikbaar dat hoge doseringen Salvestrolen bevat. Een versie ter preventie (Shield) en één hoog gedoseerd (Platinum) voor wanneer er al sprake is van ziekte.

Het is dan ook verstandig om, ook al heb je geen kanker, een onderhoudsdosering van Salvestrolen te nemen. Salvestrolen hebben ook een voordelige anti oxidante werking in het lichaam. Voor mensen die kanker hebben, is het uiteraard een onmisbaar hulpmiddel in hun strijd om deze ziekte de baas te worden. Wel opletten met het gebruik van B17/Laetrile/Amygdalin/abrikozenpitten want dit interfereert met de werking van Salvestrolen. Advies is dus om ze niet tegelijk te gebruiken.

Deel deze kostbare informatie met je familie, vrienden en op sociale media.

Salvestrolen zijn verkrijgbaar via de webwinkel van Orjana. Vaste columnist bij Orjana is Dr Roel die gedurende 40 jaar werkzaam was als patholoog anatoom gespecialiseerd op kanker. Hij heeft samen met Orjana een protocol ontwikkeld wat te lezen is in een van zijn columns getiteld: protocol voor de natuurlijke genezing van kanker. Hierbinnen worden ook Salvestrolen ingezet.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information