De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Turkije op de rand van een burgeroorlog

Onder het mom van het bestrijden van terrorisme heeft de Turkse psychopaat Erdogan het leger, compleet met tanks, ingezet tegen de Koerdische bevolking in het zuidoosten van het land.

Terwijl het Westen de Syrische president Assad een slager noemt, is massamoordenaar Erdogan een "democratisch gekozen" leider die het terrorisme bestrijdt en door ons in het zadel gehouden wordt.


Enkele dagen geleden verscheen er het volgende bericht op de bekende website Infowars.

Enige tijd later komt het bericht via een zustersite van Alex Jones dat Infowars gehackt zou zijn en dat iets of iemand nepberichten op de site heeft geplaatst betreffende Turkije zoals bovenstaand.

Ook diverse Twitter-accounts van medewerkers zoals Paul Watson waren eveneens gehackt en gebruikt voor het verspreiden van bovenstaand bericht.

De situatie schijnt nu onder controle te zijn, maar Jones waarschuwt wel dat alle berichten die met links verschijnen op sociale media en gaan over Erdogan en Turkije op Infowars genegeerd moeten worden.

Deze hackaanval is zodanig professioneel uitgevoerd dat hier iets meer achter zit dan een paar knapen op een zolderkamer die erin geslaagd zijn deze site te hacken. Jones zelf vermoedt dat de Turkse overheid hierachter zit om op deze manier de site en daarmee ook de gehele alternatieve nieuwssector in een onbetrouwbaar daglicht te zetten.

In de trant van: Websites die dat soort berichten plaatsen, verkopen onzin en zijn niet te vertrouwen.

Het is wel een heel effectieve manier om in ieder geval twijfel te zaaien want ook wij kregen berichten via email of wij op de hoogte waren dat er een staatsgreep zou zijn gepleegd in Turkije.

Misschien wordt dat wel één van de grootste uitdagingen in het nieuwe jaar. Een informatieoorlog die steeds verder zal gaan om de waarheid te onderdrukken.

Nu is een staatsgreep of in ieder geval een burgeroorlog in Turkije wel iets dat steeds meer op een reëel scenario begint te lijken.

Dat heeft alles te maken met de oorlog die Erdogan afgelopen zomer tegen de Koerden is gestart. De reden daarvoor was zoals wij eerder schreven dat zijn AKP bij de verkiezingen afgelopen zomer minder stemmen had gehaald dan nodig was om de voor Erdogan noodzakelijke wijzigingen in de grondwet door te voeren.

Door een aantal False Flag aanvallen deed Erdogan voorkomen alsof een sterke AKP partij de oplossing was om het “terrorisme” in eigen land te bestrijden en met een gefraudeerde verkiezingsuitslag is het hem dan ook gelukt om weer een door hem gewenst verkiezingsresultaat te bereiken.

Daarmee is het niet gestopt; afgelopen weken gebeurden er dingen in het zuidoosten van Turkije die niet zouden hebben misstaan in Syrië en Irak.

Erdogan heeft het volledige leger ingezet tegen de Koerdische bevolking, compleet met tanks zoals je in de volgende reportage van RT News kunt zien.
Een aanval op de eigen bevolking die weer wordt omschreven als een actie om terrorisme te bestrijden.

De situatie daar is inmiddels zo erg dat er al honderden doden zijn gevallen en ongeveer 200.000 Koerden op de vlucht zijn geslagen. Wanneer de Koerden dan proberen hun doden te begraven, in dit geval een omgekomen activist van de PKK, dan gebeurt er het volgende:

Dit zijn het soort beelden die je bij ons niet regelmatig in de mainstream nieuwskanalen ziet verschijnen want dit soort gedrag van een aanstaande nieuwe EU partner laat je natuurlijk niet graag aan je bevolking zien.

Op één of andere manier krijgen ze het bij ons voor elkaar om de Syrische president Assad af te schilderen als een slager, terwijl de echte slager Erdogan vrij spel heeft en met open armen door Europa wordt ontvangen.

Assad is de slager en de moordende Erdogan is een democratisch gekozen leider die het terrorisme bestrijdt.

De massamoordenaar is ook nog eens trots op het aantal mensen dat hij in 2015 heeft weten te vermoorden.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft donderdag in zijn nieuwjaarswensen beloofd dat hij het land zal zuiveren van de rebellen van de Koerdische Arbeiderspartij PKK. Hij ging er prat op dat hij er in 2015 meer dan 3.000 had “geëlimineerd”.
Dat tussen die geëlimineerde tegenstanders zich ook baby's bevinden is bijzaak:

Engir Gur die met zijn twee kinderen wegvluchtte uit het zuidoosten van Turkije en naar Istanboel ging zei tegen de Engelse krant The Times:

“Wat mensen in het Westen niet begrijpen, is dat we hier nog maar één stap zijn verwijderd van een burgeroorlog”.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information