De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Turks Russische oorlog voorspeld

In een tijd waarin er geen sprake was van enige spanning tussen Rusland en Turkije voorspelde de Griekse heilige Paisios een komende oorlog tussen beide landen.

Het zal beginnen rond de Bosporus, de Turken denken dat ze zullen gaan winnen, maar Turkije zal door de Russen van de kaart worden geveegd.


Wanneer we kijken naar de ontwikkelingen in en rond het Midden Oosten gedurende de afgelopen zes maanden dan is er sprake van een zorgwekkende ontwikkeling.

Die heeft geen betrekking op Syrië, maar wel op buurland Turkije. In korte tijd is dat land uitgegroeid tot de grootste bedreiging voor de wereldvrede.

Het land staat onder leiding van de megalomane psychopaat Erdogan die behept is met een enorm ego en waar je letterlijk van alles van kunt verwachten.

Iemand die dat voorzag was de Griekse heilige Paisios.

Oudvader Paisios van de heilige berg Athos,geboren Arsenios Eznepidis en een bekend Orthodoxe monnik uit Farasa, Cappadocië werd dinsdag de 13e januari 2015 Heilig verklaard door het Oecumenisch Patriarchaat, tijdens de zitting van de Heilige Synode.

De Heilige Paisios werd al lange tijd door getrouwe gelovigen als een heilige beschouwd en het was slechts een kwestie van tijd dat zijn heiligverklaring officieel zou worden afgekondigd.

Paisios overleed in 1994, maar enkele jaren daarvoor deed hij een aantal opmerkelijke voorspellingen zoals een komende oorlog tussen Turkije en Rusland.

Ook was hij vrij specifiek over wanneer dit zou gaan gebeuren:

Turks Russische oorlog voorspeld door Griekse heilige

Turks Russische oorlog voorspeld door Griekse heilige

Opmerkelijk is uiteraard dat Paisios begin jaren negentig spreekt over een oorlog tussen Rusland en Turkije omdat er op dat moment geen enkele aanleiding voor was.

Volgens Paisios zullen de Grieken indirect beter worden van deze oorlog want de stad die nu bekendstaat als Istanboel, maar in vroegere tijden als Constantinopel, zal door de Russen worden teruggegeven aan de Grieken.

De Turks Russische oorlog zal beginnen rondom de Bosporus, de belangrijke doorvaart tussen de Zwarte- en de Middellandse Zee. Op dit moment zijn er al regelmatige schermutselingen rondom de Bosporus en verhalen en geruchten over mogelijke afsluiting ervan door Turkije.

Iets wat verder door Paisios wordt gezegd en goed bij het personage van Erdogan past, is dat de Turken heel overmoedig zijn en denken dat zij die oorlog met Rusland wel even zullen winnen.

Niets is minder waar want er zal uiteindelijk niets van Turkije overblijven. Het land zal in stukken worden opgedeeld en ook de Koerden zullen een eigen staat krijgen.

Paisios zegt dat de Russen uiteindelijk zullen oprukken tot aan de Perzische Golf, waarna ze door de Westerse landen worden gesommeerd om daar weer op te krassen, wat Rusland zal weigeren.

Hieruit zal dan uiteindelijk een oorlog ontstaan, waarbij ook de Europese landen zullen worden betrokken. Wat dan allemaal weer aardig in lijn ligt met wat de Duitse Nostradamus, Alois Irlmaier, voorspelde.

Volgens Paisios zal het allemaal niet zo prettig verlopen verder. Er zal een wereldoorlog ontstaan met verregaande verwoestingen en slachtoffers waarbij Rusland uiteindelijk verslagen zal worden.

 

 

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information