De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Voorbereidingen WW3 in volle gang

Het is meer dan 75 jaar geleden dat wij voor het laatst een wereldoorlog hebben meegemaakt en niet zo vreemd dat dit begrip voor velen eigenlijk niets/weinig betekent.

Met iedere dag die voorbij gaat worden de spanningen op de wereld groter en van Noord Korea tot Syrië neemt niemand gas terug en lijkt de mensheid recht op de afgrond af te denderen.

Velen voelen het ergens diep van binnen, maar de meesten proberen dat gevoel te ontkennen door zich te concentreren op allerlei andere zaken en dan maar hopen dat het weg zal gaan. Dit volgens het aloude principe: Alles wat je aandacht geeft, wordt groter en als je er geen aandacht of energie aan besteedt dan bestaat het eigenlijk ook niet.

In werkelijkheid marcheert de wereld iedere dag opnieuw richting conflicten zoals we die waarschijnlijk nog niet eerder hebben meegemaakt in onze geschiedenis.

Het bouwt zich op aan alle kanten en dat kan ook bijna niet anders want de met kunst en vliegwerk omhoog gehouden economisch/financiële systemen beginnen aan alle kanten te kraken en de eerste handelsoorlogen beginnen nu echt vorm aan te nemen, waarbij het voortouw uiteraard wordt genomen door Donald Trump. De man die ook wel de Flip-Flop president wordt genoemd, heeft deze week aangekondigd te onderzoeken of de import van Chinees aluminium een gevaar voor de nationale veiligheid vormt en hij is aardig op weg om een volledige handelsoorlog met Canada op te tuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

De manier waarop dingen totaal zijn veranderd ten opzichte van enkele jaren geleden, blijkt uit de opmerking die de Engelse Minister van Defensie, Michael Fallon, afgelopen week maakte. Hij heeft openlijk in een BBC programma verklaard dat zijn land als eerste een kernaanval zal uitvoeren, zelfs als het zelf niet wordt aangevallen.

“Wij hebben het heel duidelijk gemaakt dat in de meest extreme omstandigheden je niet kunt uitsluiten dat je als eerste gebruik zal maken van kernwapens”.

Dit is een serieuze bedreiging en een stap verder dan het normale wapengekletter dat we zo langzamerhand wel gewend zijn. Rusland heeft hier dan ook prompt op gereageerd door te stellen dat wanneer ze dit zouden flikken bij de verkeerde partij, ze zelf van de aardboden zouden worden geveegd.

En wanneer dit zou gebeuren, dan is het ook adieu en tot ziens voor Nederland en België die met de overheersende westenwinden de volle laag van de fall-out zouden krijgen.

Aan alle kanten gaan de voorbereidingen voor de komende conflicten verder.

Zoals we eerder schreven, heeft Amerika ondertussen een onderzeeër naar Zuid Korea gestuurd, bewapend met Tomahawks die zijn voorzien van kernkoppen. Daarnaast is er de armada van andere Amerikaanse schepen, aangevuld met Japanse, die koers zetten naar de regio.

Noord Korea houdt de ene oefening na de andere en Zuid Korea en Japan bereiden hun burgers voor op een komende oorlog. Enkele dagen geleden heeft Amerika voor de goede orde nog maar even een lange afstandsraket gelanceerd vanaf Californië die uiteindelijk in de Stille Oceaan terecht is gekomen.

De complete senaat heeft ondertussen een briefing ontvangen in het Witte Huis over de situatie betreffende Noord Korea, iets waar de hele MSM (main stream media) verdacht stil over blijft.

Verder natuurlijk nog Syrië waar de Russen hebben besloten om grondtroepen naartoe te sturen. Ze hebben zich niet laten intimideren door Amerika en hun false flag chemische aanval en kiezen duidelijk voor het verdedigen van de wettige regering.

De voormalige Amerikaanse Onderminister Paul Craig Roberts beschuldigt Donald Trump van oorlogsmisdaden. Het uitvoeren van een aanval op een ander land zonder enig mandaat, zonder enig bewijs, zonder enige steun van andere landen, is niets anders dan een oorlogsmisdaad. Daarnaast is de aanwezigheid van Amerikaanse militairen in Syrië honderd procent illegaal en ze zijn dan ook niets anders dan indringers. De Russen daarentegen zijn in Syrië op verzoek van de wettige regering van het land.

Wat we volgens Roberts kunnen verwachten, is een scala aan chemische aanvallen door het Westen op Syrische burgers, waarbij iedere keer Assad de schuld zal krijgen en Rusland steeds verder in een hoek wordt gedrukt omdat ze Assad blijven steunen.

Tot nu toe hadden we in Syrië wat men noemde een proxy war; een indirecte oorlog tussen Amerika en Rusland, waarbij de Russen de Syrische president Assad steunen en de Amerikanen en hun bondgenoten (wij dus) hun eigen gecreëerde boeman ISIS en andere radicale groeperingen.

Poetin speelde het toen heel slim door Obama voor te stellen gezamenlijk te strijden tegen hun eigen creaties, waarbij de laatste toehapte, bij Rusland vervolgens alle remmen los gingen en ze de terroristen plat bombardeerde. Toen dat eenmaal was gebeurd, begonnen de Russen zich terug te trekken, tot nu.

Syrië is nog steeds een belangrijke schakel in het plan, want de gewenste gaspijplijn vanuit Qatar via Syrië is er nog steeds niet en Ruslands Gazprom levert nog steeds voor een groot deel het Europese gas. Daarnaast is er nog een belangrijke reden waarom Amerika graag Syrië in handen wil en dat is, omdat ze van daaruit Iran kunnen binnenvallen. De Russen hebben met hun bombardementen ook een stokje gestoken voor de diefstal van olie uit Irak die door ISIS vervolgens aan de familie Erdogan werd geleverd.

Het uiteindelijk doel is zoals we gisteren schreven, de vernietiging van Rusland en haar Orthodoxe kerk. Rusland dat vervolgens opgebroken dient te worden in talloze kleine republieken die gemakkelijk onder controle zijn te houden.

Dat is de reden dat er allerlei infiltraties plaatsvinden in Rusland op dit moment om, net zoals dat gebeurde in Oekraïne, via professionele ingehuurde volksmenners en oproerkraaiers het huidige bewind te destabiliseren.

De Russische president Poetin heeft gewaarschuwd dat de situatie rondom Noord Korea “verslechterd” en riep iedereen op om geen opruiende taal te gebruiken.

Het zal weinig effect hebben, want de koers is uitgezet. Noord Korea en Iran zijn de volgende op het lijstje van de Rothschild Sabbateans en zij zullen niet rusten voordat ze daar de deuren van hun centrale bank zullen kunnen openen, zodat als enige land ter wereld nog Cuba overblijft.

Het lijkt alsof na de woorden van Poetin iedereen er nog een schepje bovenop gooit en zo verklaart de Amerikaanse commandant van U.S. Pacific Command, Harry B. Harris, dat de crisis op het Noord Koreaanse schiereiland de ergste is die hij ooit heeft gezien sinds hij in 1978 in dienst kwam.

En hoewel niemand precies schijnt te weten hoever de ontwikkeling van Noord Korea is op het gebied van kernwapens, hij er vanuit gaat dat ze wel degelijk een nucleaire bedreiging vormen voor Amerika, net zoals ze dat doen voor andere landen zoals Zuid Korea, Australië en Japan.

Noord Korea liet zich ook niet onbetuigd in de propaganda door een nieuwe video uit te brengen, waarin ze weinig twijfel laten bestaan over wat er zal gebeuren met haar tegenstanders en vooral Amerikaanse vliegdekschepen, het Capitool en het Witte Huis.

Voormalig Amerikaanse Groene Baret en tegenwoordig auteur, Jeremiah Johnson, concludeert het volgende:

De machten achter de schermen zijn gebrand op een oorlog, ongeacht de gevolgen en effecten op burgers. Een oorlog is ook een manier om de tegenvallende “ratings” voor de regering op te vijzelen.

Waar gaan we vanaf hier naar toe? We staan op de drempel van weer een grote oorlog die in ieder van de brandhaarden kan ontvlammen. Wij hebben hierin geen keus meer en de beslissing hoe nu verder wordt op dit moment genomen.

Wij hebben hierin geen enkele beslissing. Niets, nada, die kansen hebben we gehad, keer op keer en keer op keer heeft het volk de lakeien van de Sabbateans gekozen.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information