De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Vrouwelijke nudisten bedreigd

Zes ongeveer 20-jarige mannen zijn ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het Geldern zwembad in Noord-Rijnland-Westfalen binnengestormd en hebben de vrouwelijke nudisten bedreigd te vermoorden. De zes mannen met baarden spuugden op de vrouwen en kinderen omdat ze aan het naaktzwemmen waren, en scholden ze uit voor “sletten”.

Een van de nudisten, een lokale moeder, zei: “Wij Duitse vrouwen zijn allemaal sletten en ze zouden ons allemaal uitroeien”. Ze voegde daar nog aan toe dat de agressie haar “echt bang” maakte en dat volgens andere getuigen de mannen naar de naaktzwemmers verwezen als “ongelovigen”. De moslims spraken vloeiend Duits, maar bedreigden de vrouwen en meisjes in het Arabisch.

Een medewerker van het zwembad, Lisa-Marie Theunissen, vertelde het Duitse nieuwsportaal Junge Freiheit dat ze de mannen vroeg om stil te zijn nadat haar klanten hadden geklaagd. Het is duidelijk dat de mannen vervolgens naar een waterski-installatie gingen, waar ze meer burgers en personeel belaagden voordat ze door een van de werknemers werden verjaagd.

Ondertussen wil de professionele zwemvereniging in Duitsland de escalerende seksuele aanvallen van vluchtelingen in openbare baden verminderen door migranten op te leiden tot badmeesters. De Bundesverband van Duitse Zwemprofessionals (BDS) zegt dat dit “een inclusieve maatregel is die iedereen ten goede zou komen”.

Vorige maand lekte in Düsseldorf een geheim politiedocument uit waarin de “ernstige bezorgdheid” van de politiechefs over de escalerende seksuele misdrijven van asielzoekers in openbare zwembaden werd geuit. Veel gemeenten, waaronder München, zijn begonnen met het tonen van borden in talrijke talen om migranten te leren om vrouwen en kinderen in het lokale zwembad te respecteren.

Jonge moslimmannen vatten bij de aanblik van vrouwen in schrale badkleding het denkbeeld op dat het een onuitgesproken verklaring is dat zij seks willen. Het idee om ze om te vormen tot badmeesters die verantwoordelijk zijn voor veiligheid, orde en hygiëne, toezicht op de waterkwaliteit en onderhoud van technische apparatuur, zou leiden tot een afname van seksuele misdrijven, is de veronderstelling van de groep. Escalerende situaties zouden sneller kunnen worden “ontwapend” met asielzoekers als begeleiders in het zwembad.

Maar de Keulse badmeester Berthold Schmitt is van mening dat er een “fundamenteel probleem” is met de vluchtelingen in de 6.000 binnen- en buitenzwembaden en schoolzwembaden in Duitsland.

– De ‘nieuwe mensen’, zoals wij ze noemen, hebben drie problemen: ze spreken geen Duits, hebben geen kennis van de Duitse of Europese badcultuur en de meesten kunnen niet zwemmen. zegt hij.
 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information