Waarschuwing van gevaccineerde moeder na doodgeboren kind

Een moeder van een doodgeboren kind heeft spijt als haren op haar hoofd van haar Pfizer prikken.

Een Nederlandse huisarts waarschuwt om heel goed na te denken voordat je een besluit neemt om je kind te laten ‘vaccineren’ tegen covid-19.

Overal in het land vallen de uitnodigingen op de mat bij ouders met kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 11 jaar voor een coronaprik.

De onderbouwing voor dit alles is het volgende:

Het vaccineren van jonge kinderen geeft volgens de Gezondheidsraad ’directe gezondheidswinst’, naar eigen zeggen met name doordat kan worden voorkomen dat een kleine groep kinderen ernstige coronaklachten krijgt of langdurige klachten overhoudt aan een coronabesmetting. Indirect zorgt het inenten van kinderen voor het verdere indammen van de pandemie, omdat ze het virus na een prik minder snel verspreiden. Bovendien zou dat ervoor kunnen zorgen dat scholen niet meer hoeven sluiten en dat kinderen weer kunnen sporten en meer met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen.

Het bovenstaande is een leugen. Er is geen enkele directe gezondheidswinst voor kinderen.

De Nederlandse huisarts Jan Vingerhoets heeft een open brief geschreven over dit onderwerp en hij schrijft daarin onder andere het volgende:

Het is een feit dat kinderen zelden ziek worden van een besmetting met Covid-19. Ook heeft naar schatting meer dan 65% van de kinderen van 5-11 jaar al op natuurlijke wijze immuniteit verkregen. We kunnen dus concluderen dat een overweldigende meerderheid van de kinderen zelf helemaal geen voordeel heeft bij vaccinatie, hetzij op grond van hun leeftijd, hetzij op grond van hun immuniteit en meestal zelfs op beide gronden.

Er is dus geen enkele gezondheidswinst voor kinderen. Daarnaast is er wel een heel groot gevaar voor kinderen zoals Vingerhoets schrijft:

Het advies van de Gezondheidsraad om kinderen van 5-11 jaar te vaccineren (4) is gebaseerd op niet meer dan één (!) dubbelblinde gerandomiseerde studie onder slechts 2000 kinderen (inclusief placebogroep) die niet langer dan twee maanden duurde. Deze flinterdunne onderbouwing is een unicum in de medische wetenschap en kan onmogelijk een inbreuk op de kinderrechten rechtvaardigen. Toch wordt ouders verteld dat het vaccin ongevaarlijk is en dat het verspreiding van het virus voorkomt. Dit argument is niet alleen feitelijk onjuist omdat transmissie niet wordt voorkomen; het is bovendien onethisch. Volwassenen dienen kinderen te beschermen, bijvoorbeeld tegen het onnodig inspuiten van middelen die nog in onderzoek zijn en tegen schending van hun rechten – en niet omgekeerd. Kinderen mogen niet gebruikt worden ter bescherming van volwassenen.

Bovenstaande informatie wordt niet aan ouders verstrekt waardoor zij niet in staat zijn om een weloverwogen besluit te nemen.

Er wordt aan ouders en aanstaande moeders verteld dat het vaccin veilig is en dat ze dit met een gerust hart kunnen nemen.

Misschien is het raadzaam dat alle ouders kijken en luisteren naar het verhaal van Stephanie Whitmore uit Brisbane in Australië.

Zij wil haar verhaal delen met de wereld omdat zij ervan overtuigd is dat het vaccin van Pfizer er de oorzaak van is dat ze haar kind heeft verloren.

Ze kreeg haar eerste Pfizer prik toen ze 32 weken zwanger was omdat de artsen haar verzekerden dat het veilig was voor een zwangere vrouw om een ‘coronavaccin’ te nemen.

stop coronavaccins voor kinderen

Na de eerste injectie merkte ze weinig en ze ging door met haar leven en toen ze 37 weken zwanger was, kwam de tweede Pfizer prik.

 

Uit onderzoek was gebleken dat haar kind volkomen gezond was en dat het niet lang meer zou duren voordat het kind geboren zou worden.

Echter 5 dagen na de tweede prik merkte Stephanie dat het kind niet langer bewoog zoals het dat eerst deed.

Ze maakte zich zorgen, ging naar het ziekenhuis en daar bleek dat het kind een hersenbloeding had gekregen als gevolg van een bloedklonter.

Het kind werd dan ook dood geboren en na de lijkschouwing werd aan Stephanie verteld dat de doodsoorzaak niet vastgesteld had kunnen worden. Er werden zoals gewoonlijk een aantal mogelijke oorzaken aangevoerd, maar daar zat het vaccin uiteraard niet bij.

Voor Stephanie bestaat er geen enkele twijfel, zij is haar kind kwijt geraakt als gevolg van de Pfizer injecties.

Videolink

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers