‘Pro-ISIS groep roept Turken en Marokkanen op om Wilders te vermoorden’

Deel van de ‘winnende’ cartoon van de zogenaamde ‘profeet’ Mohammed. Geert Wilders maakte overigens van meet af aan duidelijk dat de ‘wedstrijd’ enkel bedoeld was om de aandacht te vestigen op de fatwa die een moslim haatprediker tegen hem heeft uitgevaardigd.

Wilders wil dat hoofdaanklager Internationale Strafhof wordt uitgezet om anti-Israël houding – KRO/NCRV: Met kerst wel aandacht voor teruggekeerde ISIS bruid, niet voor haar slachtoffers

Update: Het laatste nieuws is dat op een afgeschermde pro-IS(IS) groep Turken en Marokkanen worden opgeroepen om Geert Wilders te vermoorden. Daarnaast zou ook een Europese jihadist genaamd ‘Saad’, die donaties ophaalt om de slachtpartijen in (vermoedelijk) Syrië en Irak voort te kunnen zetten, Wilders nu met de dood bedreigen. (4)

‘Aanklager is bevooroordeeld pro-Palestijns en moet worden uitgezet’

PVV leider Geert Wilders haalde gisteren weer eens het nieuws omdat hij een nieuwe –overigens alweer beëindigde- Mohammed cartoonwedstrijd zou hebben georganiseerd. Dat was een reactie op de weigering van Pakistan om de moslim haatprediker Khadim Hussain Rizvi te arresteren, die een fatwa heeft uitgeroepen om Wilders te onthoofden (2). Minder belicht is dat Wilders ook heeft opgeroepen om de hoofdaanklager van het Internationale Strafhof in Den Haag, Fatou Bensouda, uit te zetten vanwege haar eenzijdige pro-Palestijnse / anti-Israël houding. Bensouda is namelijk van plan om een officieel onderzoek naar Israël te starten vanwege vermeende ‘oorlogsmisdaden’ in de Palestijnse gebieden.

‘Het Internationale Strafhof (ICC) heeft daar totaal geen autoriteit en gedraagt zich als een bevooroordeeld pro-Palestijns instituut en onwettig (lett. ‘kangoeroe’) antisemitisch hof,’ twitterde Wilders afgelopen donderdag. ‘ICC aanklager Benousda zou tot ongewenst persoon moeten worden verklaard en Nederland moeten worden uitgezet.’

Bensouda publiceerde op 20 december een 112 pagina’s rapport waarin staat dat zowel de Palestijnen als Israëliërs zich aan ‘oorlogsmisdaden’ hebben schuldig gemaakt. De in Gambia geboren, met een Marokkaanse zakenman getrouwde Bensouda vraagt het hof een besluit te nemen of het jurisdictie heeft over de Joodse staat, en dat terwijl Israël –net als de VS- niet bij het ICC is aangesloten. De Palestijnse Autoriteit (PA) is dat wel.

Aandacht voor Fatwa

Wilders’ korte cartoonwedstrijd was enkel bedoeld om te onderstrepen dat een moslim haatprediker ongestraft een fatwa tegen een Westerse politicus kan uitroepen, en niet om eerdere cartoonwedstrijden te herhalen, zoals velen dachten. De reacties waren dan ook verdeeld; sommigen vonden het een ‘slimme zet’, anders slechts een flauwe manier om aandacht te trekken.

De ‘winnende’ cartoon is een veelzeggend portret van een duister kijkende, met bloed besmeurde Mohammed, volgens twitteraar ‘IslamGezicht’ een ‘heel mooi beeld met veel betekenissen.’ Het lijkt symbool te staan voor de agressieve en bloeddorstige wijze waarop de islam hoogstaande beschavingen (zoals de Perzische) heeft vernietigd, en probeert om de hele mensheid te onderwerpen aan zijn discriminerende, racistische en onderdrukkende wetten, en tot aanbidding van god/Allah te dwingen.

KRO/NCRV: Wel aandacht voor teruggekeerde ISIS bruid, niet voor haar slachtoffers

Net als veel andere Nederlanders uitte Wilders zware kritiek op de KRO/NCRV wegens een kerstuitzending waarin een teruggekeerde voormalige ISIS bruid Laura positief werd belicht: Hé @dit_is_M en @KroNcrv, christenen onthoofden dat is waar die ISIS-vrienden van jullie voor staan. Tijdens Kerstmis in #Nigeria, ongeveer tegelijkertijd met jullie walgelijke programma.’

‘Een van de 216 Yezidi gijzelaars die vrij kwamen was de slechts een … Yezidi meisje van negen jaar oud zwanger na te zijn verkracht door tenminste tien pedofielen. Sommige meisjes moesten toekijken hoe 7, 8 en 9 jaar oude kinderen doodbloedden voor hun ogen. Zijn toch beesten,’ reageerde iemand.

Een ander: ‘Ik wil best geloven dat Laura haar leven weer op wil pakken nu ze terug is in Nederland en dat ze enorm veel spijt heeft. Waar ik mij vooral aan stoor is dat M een beeld aanpraat dat alle “kalifaatmeisjes” zoals Laura zijn, terwijl er ook veel gewoon opnieuw willen moorden.’ (3)

De schattingen van het totaal aantal dodelijke slachtoffers van de islam overtreffen die van alle andere religies, en lopen uiteen van een conservatieve 300 miljoen tot wel een miljard. Tevens zijn moslims historisch met afstand de grootste slavenhandelaren geweest, en zijn dat nog steeds. Bijna overal waar de islam zonder strenge beperkingen wordt toegelaten wordt de oorspronkelijke cultuur uiteindelijk verdrongen, opgeslokt en verwoest.

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Arutz 7
(3) Geert Wilders (Twitter)
(4) (Schrijver en jihadwatcher) Azazel van den Berg (Twitter)\

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 07 april 2020

Zoek in nieuwsberichten

Laatste reacties....

Jouw account

Nieuws updates RSS