No shit, sharelog! 🕵️‍♂
Niets is wat het lijkt!

Laatste nieuwsberichten
What's wrong with the world Mama?!
Volgens WHO 😷🤔

Social stream
Vastgezet
Recent Activities
 •   StanDeMan reageerde
  Vaccineren ja of nee en how to become a paria ...
  repost van --> Norbert Pols

  Nou, daar heb je ze dan, de Corona-regels. Ja, vorig jaar had niemand met een gezond werkend brein deze idioterie kunnen verzinnen maar, de push voor het ‘nieuwe normaal’ gaat lekker door. Dat is nog lang niet alles, dit is pas het begin. Aankomende winter wordt de paniek volledig gehyped en daarna komen de..
  Vaccineren ja of nee en how to become a paria ...
  repost van --> Norbert Pols

  Nou, daar heb je ze dan, de Corona-regels. Ja, vorig jaar had niemand met een gezond werkend brein deze idioterie kunnen verzinnen maar, de push voor het ‘nieuwe normaal’ gaat lekker door. Dat is nog lang niet alles, dit is pas het begin. Aankomende winter wordt de paniek volledig gehyped en daarna komen de Corona-paspoorten en vaccinaties.

  Daar is het allemaal om te doen, de vaccinaties en de bijbehorende documenten. Geen vaccinatie betekent straks dat je de toegang tot de Albert Heijn geweigerd wordt. Je kunt niet meer door de toegangspoortjes als je geen digitaal bewijs hebt dat je de prik van Bill hebt ontvangen, dus wordt je gedwongen je te vaccineren als je nog mee wilt doen.

  Dus, ongeacht wat er in die spuit zit, je gaat dood als je hem niet neemt. Desondanks heb je keuzevrijheid. Jij mag kiezen of je gaat creperen of dat je de toegangskaart van de farmaceutische industrie neemt. Er zijn heel wat mensen die straks voor die spuit in de rij staan. Anderen zullen angstig afwachten en hem vervolgens nog moeten nemen omdat ze niet op straat willen staan. Ja, woningcorporaties zullen natuurlijk eisen dat hun huurders een spuit laten zetten. Die bedrijven hebben de hele sociale woningbouw voor een knaak en een rol drop gekregen. Het lijkt niet meer dan logisch dat zij de overheid in deze waanzin ten dienste zullen zijn.

  We belanden straks in een scenario gelijk aan “Invasion of the Bodysnatchers”. De gevaccineerden zullen mensen met gezond verstand kunnen aanwijzen op basis van de digitale registratie van ontbrekende documenten. Neem maar aan dat die app straks alarm slaat als een ongedocumenteerde door de straten gaat. Uiteindelijk zullen razzia’s plaatsvinden om de laatste ongevaccineerden met geweld te bekeren en ze tot modelburgers te spuiten.

  Er zijn nog steeds mensen die heilig geloven in de bullshit van tv en overheid. Zij worden in een vrije samenleving niet beperkt in hun waanzin en hun waanzin gaat een einde aan die vrijheid maken.
  Ik weet niet wat er in die spuit zit maar, vanuit een technisch perspectief kunnen dat de meest enge zaken zijn. Dan mogen we naar de biotechnologie en de nanotechnologie kijken en niemand gaat je vertellen wat er allemaal inzit. Dat gaan we pas veel later horen, als we het überhaupt nog te horen krijgen. In beide gevallen is dan de zet al gedaan en de schade zal wellicht niet te herstellen zijn. Dat hebben we dan aan die hersenloze ordervolgers te danken die liever gehoorzamen met alle gevolgen van dien, dan wellicht een griepje krijgen.

  Ik hoop dit verhaal zonder gevaccineerd te worden te overleven. Ik wil de gevolgen zien en de slachtoffers tevreden horen vertellen dat ze dit bij een nieuwe ‘gezondheidscrisis’ weer voor hun medemens zouden doen. Een grotere bullshit kun je niet bedenken. Zo’n virus sterft uit als genoeg immuunsystemen er mee in aanraking zijn geweest. De sterksten onder ons zouden juist geïnfecteerd moeten raken zodat zij na eventuele ziekte kunnen functioneren zonder het door te geven. Iedere viroloog kan je dat vertellen maar met vaccineren valt meer te verdien, vraag maar aan Ab Osterhaus.

  Dus, als je nog genoeg hersencellen hebt om deze alinea tot je te nemen, dan weet je dat de regerende domheid heeft gewonnen. De kleinburgerlijke schijterigheid van lieden die de overheid klakkeloos geloven, heeft het gewonnen van het gezonde verstand als deze overheid hiermee wegkomt. Je zult nu moeten kiezen, ga je de vaccinatie nemen of niet. Gewoon bedanken voor de eer gaat niet meer lukken als straks de laatste maatregelen in stelling zijn gebracht. Daarna mag je je overgeven aan een overheid die de afgelopen decennia steeds meer schijt aan je heeft gehad. De Euro, het Europese recht, de toetreding van Griekenland tot de monetaire unie, je hebt duidelijk laten horen dat je er tegen was maar, de regeringen Balkenende en Rutte hebben nooit de behoefte gevoeld naar jou te luisteren.

  De resultaten van jarenlang tegen beter weten in stemmen zijn bereikt. Je huidige regering verbiedt je stem. Je mag niet meer demonstreren, je moet je dieren laten creperen omdat er stikstof in de lucht zit. De waanzin is er al en die wordt gesteund door burgers die klakkeloos de orders van een losgeslagen regering volgen. Het hoe en waarom is onbelangrijk geworden. Je staat voor een simpele keuze, ga je je laten vaccineren of zet je alles nu in om straks ongevaccineerd door te leven.

  Op dit stuk verwacht ik een hoop idioten met achterlijke commentaren. Het zullen niet de slimste of meest sociale mensen zijn. Een aantal van hen zal aangeven gestudeerd te hebben, hetgeen een hoop zegt over het schoolsysteem. In deze tijd zijn mensen met ballen nodig, niet van die halfzachte jankerds die zichzelf graag als slachtoffer presenteren als ze daarmee de meningen kunnen manipuleren. Ik ben in ieder geval klaar met die zeikerds die met hun gejammer denken anderen iets te kunnen opleggen.

  > Lees meer ...
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Nerissa is nu vrienden met ozo
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 •   Den reageerde
  Onderstaande bericht vanuit Viruswaanzin, zijn er nog mensen bereid te gaan.....? ;

  Hoi,

  Zojuist kregen we goed nieuws van de gemeente Den Haag! De demonstratie 'Dag van de Democratie' aanstaande zaterdag 1 augustus van 14 tot 16uur op het Malieveld in Den Haag is goedgekeurd! De aanhouder wint.

  Duidelijk signaal
  Tijdens deze demonstratie vieren we onze vrijheid en gaan we een duidelijk..
  Onderstaande bericht vanuit Viruswaanzin, zijn er nog mensen bereid te gaan.....? ;

  Hoi,

  Zojuist kregen we goed nieuws van de gemeente Den Haag! De demonstratie 'Dag van de Democratie' aanstaande zaterdag 1 augustus van 14 tot 16uur op het Malieveld in Den Haag is goedgekeurd! De aanhouder wint.

  Duidelijk signaal
  Tijdens deze demonstratie vieren we onze vrijheid en gaan we een duidelijk signaal afgeven aan onze volksvertegenwoordiging: de maatregelen dienen per direct beëindigd te worden en de spoedwet dient onvoorwaardelijk van tafel te verdwijnen.
  De democratie en onze vrijheid mag niet worden afgepakt en ingeperkt.

  Kom ook! Kom samen!
  Natuurlijk hopen we dat ook jij erbij bent ondanks de vakantieperiode. Kom niet alleen en neem familie en vrienden mee. Dit gaat ons allemaal aan.

  Als je komt, laat het ons even weten via de website. Dat geeft ons gelegenheid om ook op de dag zelf nog met je te kunnen communiceren.  > Lees meer ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 •   Den vindt dit leuk!
  Anonymous heeft een nieuwe video geupload
   https://www.youtube.com/watch?v=SbXId9yVDI4
  Live Protest | Portland Breaking News 📢 | Day 65 July-31-2020
  Check The Links below: Teach Your Child To Read Aged 2-9 To Quickly Read At Home: https://cutt.ly/Ydq8J0N Custom Keto Diet : https://cutt.ly/bs8yu4T 300%-500...
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Populaire artikels van deze week


Klik hier voor al het nieuws en login om meer te kunnen lezen. [info]

Jouw account

Laatste bezoekers

Protest agenda

Nieuws updates RSS