Pinned Items
Recent Activities
 • Stop de NWO is nu vrienden met Super Boer
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Stop de NWO heeft een nieuwe video geupload
  Ondertussen in Frankrijk
  Amy Mek on Twitter
  “Macron's Police Now Beating Firefighters!

  Thousands of firefighters from..
  “Macron's Police Now Beating Firefighters!

  Thousands of firefighters from across France attended a protest calling for increased pay, protection of their pension benefits & greater respect for their job.

  So naturally, Marcon's henchmen beat them & sprayed them with tear gas! https://t.co/grHC5RoWBu”

  > Lees meer ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Stop de NWO heeft een nieuwe video geupload
  Zo beginnen er rellen. De wouten gooien een onschuldig dame tegen de grond en..
  Zo beginnen er rellen. De wouten gooien een onschuldig dame tegen de grond en bam

  > Lees meer ...
  JJM on Twitter
  “Zo beginnen de rellen; politie - GC- gooit een achteloos voorbijwandelend..
  “Zo beginnen de rellen; politie - GC- gooit een achteloos voorbijwandelend vrouwtje tegen de grond, omstaanders reageren #BCN
  #HelpCatalonia @vrtnws @VTMNIEUWS https://t.co/lSm93NDr6e”

  > Lees meer ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Theo is nu vrienden met Stop de NWO
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • In Den Haag en ook daarbuiten was boswachter Jenny van Leeuwen een bekende en..
  In Den Haag en ook daarbuiten was boswachter Jenny van Leeuwen een bekende en geliefde verschijning en nu is zij plotseling overleden.

  Ze werkte in het Haagse Bos en omstreken, een bos midden in het centrum van het pedobolwerk Den Haag.

  Soms zijn er van die berichten waarbij ineens alarmbellen gaan rinkelen. Ogenschijnlijk is er niets vreemds, maar toch knaagt er iets in de zin van: dit is wel heel erg toevallig.

  In de media verschenen vrijdag berichten dat de populaire Haagse boswachter Jenny van Leeuwen plotseling was overleden.

  Staatsbosbeheer liet vanmiddag weten dat geliefde boswachter Jenny van Leeuwen plotseling is overleden. Ze is slechts 41 jaar geworden, veel te jong voor een vrouw die nog zoveel wilde ontdekken en delen met de bezoekers van ‘haar’ Haagse Bos.

  Bij Staatsbosbeheer staat het volgende:

  Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat onze boswachter Jenny van Leeuwen gisteren plotseling is overleden. Jenny was één van de bekendste gezichten van Staatsbosbeheer. Sinds 2008 werkte Jenny bij onze organisatie.

  Hierna een korte video van een aantal jaren geleden over Jenny van Leeuwen en haar werkzaamheden in het Haagse bos en omstreken.

  Wat opviel is dat het bericht van haar dood niet zomaar een kort bericht was in de media. Hele pagina’s werden eraan gewijd in het AD. Nu is het plotseling overlijden van een jonge boswachter uiteraard triest, maar waarom zóveel media-aandacht?

  Nergens wordt gesproken over de oorzaak van haar overlijden. Het schijnt dat ze er het ene moment nog gewoon was en toen opeens dood was.

  Zo te zien was ze ook niet ziek, want vorige week was ze nog gewoon actief:

  Terwijl bezorgde omwonenden vorige week nog aan de bel trokken nadat ze de bouwers van Cirque du Soleil met asfalteerwagens over het terrein zagen walsen, was Jenny vooral trots dat het wereldberoemde circus het Malieveld had uitgekozen om zijn tenten op te slaan.

  Als er sprake geweest zou zijn van een ongeluk, dan zou dat ongetwijfeld ergens zijn vermeld en dus blijven als doodsoorzaak eigenlijk een paar mogelijkheden over, zoals zelfmoord of een hartaanval. Beide doodsoorzaken worden vaak in verband gebracht met klokkenluiders die de mond moet worden gesnoerd.

  Op het volgende kaartje zie het Haagse Bos, ook wel Haagse Hout genoemd, midden in de stad, en daar vlakbij, net boven het Vredespaleis heb je nog de Scheveningse bosjes. Dit was ongeveer het werkterrein van Jenny van Leeuwen.

  Als je zegt pedostad, dan denk je aan Joris Demmink en als je denkt aan pedostad en bos, dan denk je ook aan het recente verhaal van Lisa.

  We hebben hier eerder een uitgebreid artikel aan gewijd en daar komt onder andere het volgende in voor:

  Soms is er een verhaal dat te bizar is voor woorden. Zo ook het verhaal van Lisa. Ze is 15 jaar als ze bij de politie aangifte doet van seksueel misbruik door haar vader en andere mannen in de Nieuwe Scheveningse Bosjes en in een cafe in Den Haag. De details die ze vertelt worden steeds gruwelijker en zijn moeilijk te geloven. Het Openbaar Ministerie besluit het onderzoek stop te zetten. Maar dan duiken er bewijzen op die Lisa’s verhaal ondersteunen.

  Als je luistert zal je verbijsterende details horen. Alle deskundigen zijn het erover eens dat Lisa zwaar getraumatiseerd is door seksueel misbruik en dat het vaststaat dat zij zwanger is geweest en op natuurlijke wijze een kind ter wereld heeft gebracht. Als zij haar verhaal vertelt aan de politie dat ze bevallen is in een bos en het kind daar ook begraven ligt, wordt dat door een expertiseteam van de politie afgedaan als een poging van de grootmoeder en moeder om de vader zwart te maken.

  De vader die na de scheiding inmiddels samenwoont met een Haagse rechter en waar alle door Lisa genoemde namen van verkrachters allemaal één ding gemeen hebben. Ze zijn allen lid van de Leidse studentenvereniging Minerva, waar ook Joris Demmink en Ivo Opstelten prominente leden waren.

  Ook Joris Demmink wordt genoemd als één van de schuldigen in de uitzending, alleen noemen ze hem niet bij naam, maar als "een topambtenaar van Justitie". Deze zaak werd vervolgens stevig de doofpot ingekieperd door Jan Wolter Wabeke in het kader van homovrienden onder elkaar. Het Gerechtshof in Den Haag, onder voorzitterschap van Wabeke, wees deze artikel 12-procedure in 2015 af. Dat deed het Hof zonder het horen van de betrokkenen als Lisa en haar vader. Hoogleraar strafrecht Theo de Roos noemt dat in een uitzending van Argos deze zaterdagmiddag merkwaardig. ,,Het is heel uitzonderlijk en in gevoelige zaken ook ongewenst dat het zonder horen van klager en beklaagde wordt afgedaan.”

  De “onafhankelijke rechter” die besloot dat de zaak Lisa wordt gesloten en dat Demmink ook hier buiten schot blijft, is Jan Wolter Wabeke. Een rechter die eerst ontkent Joris Demmink te kennen en later zijn verhaal verandert als hij wordt geconfronteerd met beeldmateriaal waaruit anders blijkt. Een rechter waarover Henk Krol het volgende weet te vertellen:

  Zo komt ook Joris Demmink in beeld. Andere homo's noemen hem als 'hoerenloper' én volgens Krol wordt zelfs Demminks rijkspasje van het ministerie daar in het gras gevonden. Wanneer Krol met vrienden praat over Demmink, gebeurt er volgens hem iets opmerkelijks. Een vriend van Krol, Jan Wolter Wabeke, geeft hem een video. Die heeft Wabeke op zijn beurt gekregen van Demmink als 'cadeautje' voor hem en zijn vriend, zo vertelt Krol in de rechtbank. Het blijkt een pornofilm te zijn waarin volgens Krol de toenmalige Tsjechische vriend van Demmink een hoofdrol speelde. 'De titel was Das Fickende Klassenzimmer,' herinnert Krol zich. 'Of het minderjarige jongens waren weet ik niet. Maar zijn vriendje was jong, de kinderen in de klas nog jonger.'

  We weten dat de bossen in Den Haag een centrale rol spelen in het verhaal van Lisa en dat daar ergens een kind lag of ligt begraven. Begraven op het werkterrein van de plotseling overleden Jenny van Leeuwen.

  In vele berichten over Jenny kom je het volgende tegen:

  Daarnaast deelde ze haar kennis van en liefde voor de natuur graag met mensen, en dan met name kinderen.

  Wat nu als zij dingen wist of heeft gevonden, die betrekking hebben op de pedoactiviteiten in Den Haag zoals bij de zaak Lisa? Wat als zij bepaalde dingen had ontdekt in de bossen en gedreigd had om daarover te praten omdat ze deze weerzinwekkend vond? Dat omdat Lisa nu naar voren komt ze een opening zag om ook haar verhaal met mogelijk jarenlang opgepotte kennis over vreemde zaken naar buiten te brengen?

  We weten dat iedereen die ook maar in de verste verte een gevaar oplevert voor Joris Demmink grote kans loopt om vermoord te worden.

  In 2013 was er dicht in de buurt, een paar kilometer er vandaan, natuurlijk ook nog de moord op het Marokkaanse jongetje Anass die uiteindelijk ook daar ergens in het bos werd gevonden tegenover restaurant Lucifer.

  Misschien is Jenny van Leeuwen een volkomen natuurlijke dood gestorven en is er geen enkel verband met bovengenoemde zaken.

  In een stad die is vergeven van pedo’s en waar in de plaatselijke bossen ongure dingen plaatsvinden, roept een plotselinge dood van een ogenschijnlijk gezonde boswachter vragen op. Zo iemand als Jenny ziet natuurlijk alles wat afwijkt van het normale in "haar" bos.

  Het Haagse Bos kent sowieso een beetje een lugubere historie van onopgeloste moorden en koninklijke jachtgronden (waarschijnlijk op kinderen) tot verdedigingsbolwerk van de Nazi's.

  > Lees meer ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Kerst Muts is nu vrienden met Stop de NWO
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Wilders for Life is nu vrienden met Stop de NWO
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Stop de NWO heeft zijn/haar omslagfoto bijgewerkt
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Stop de NWO updated their profile
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 •   Zwarte Piet reageerde
  Er doen op dit moment schokkende verhalen de ronde over een geheim militair..
  Er doen op dit moment schokkende verhalen de ronde over een geheim militair tribunaal en de ter dood veroordeelde Engelse koningin.

  Sterker nog, ze zou al niet meer in leven zijn en de vrouw die we nu publiekelijk zien verschijnen is dan ook niet de Engelse koningin Elizabeth, maar een zorgvuldig geselecteerde dubbelganger.

  Er spelen zich op deze wereld veel dingen af in de achtergrond en vaak komt het grote publiek daar niets over te weten.

  Het volgende verhaal valt in die categorie en is afkomstig uit een combinatie van Nancy Lieder van de website Zetatalk, de dame die zich normaal gesproken bezighoudt met de komst van de onbekende Planet X oftewel Nibiru en journalist Benjamin Fulford die de wereld al jarenlang in de greep houdt met zijn verhalen over de cabal die altijd binnenkort aan hun einde komt volgens hem en iemand die door Nancy Lieder een insider wordt genoemd en die op internet bekendstaat onder de naam Real Dark Judge.

  Wat er van en of het verhaal waar is kunnen wij niet controleren, maar het is dermate intrigerens dat we het onze lezers niet willen onthouden.

  Het is het verhaal over de Engelse koningin Elizabeth en dat ze op dit moment niet meer zou leven en dat haar plaats is ingenomen door een dubbelganger.

  Het begint eind 2016 toen zowel Fulford als Lieder met het verhaal kwamen dat de Engelse koningin Elizabeth onder huisarrest zou zijn geplaatst.

  De kern is dat in de achtergrond “de goeden” bezig zouden zijn om stilletjes “de kwaden” op te ruimen. De “kwaden” worden dan altijd "de cabal" genoemd en de goeden bestaan volgens Nancy uit een zogenaamd Transition Team met zowel aardse als buitenaardse leden.

  Nu komt er via diezelfde bronnen in augustus een stroom van geruchten op gang dat er binnenkort iemand binnen de Engelse koninklijke familie zal overlijden. Dit alles werd nog eens aangewakkerd door een BBC reporter die klaarblijkelijk via internet had laten weten dat een zogenaamd Bridge Event had plaatsgevonden. Dit refereert aan codewoord "London Bridge" en wordt gebruikt als er iemand van de koninklijke familie op het punt staat te overlijden.

  Er wordt druk gespeculeerd wie het dan wel zal zijn. De koningin? Haar echtgenoot Prins Philips die er uit ziet als een levend lijk, of misschien toch Andrew vanwege zijn connecties met Epstein?

  Echter, volgens Dark Judge is het de koningin die niet meer leeft.

  Zoals bekendgemaakt door onder andere Benjamin Fulford, worden in zowel Amerika als Engeland geheime militaire tribunalen gehouden. Deze tribunalen zouden er ook verantwoordelijk voor zijn dat in december 2016, ten tijde van het opgelegde huisarrest aan de koningin, haar persoonlijke vermogen in beslag werd genomen.

  Op 13 juli van dit jaar zou ze terecht hebben gestaan voor één van deze tribunalen en daar werd ze ter dood veroordeeld. Ze werd onder andere veroordeeld voor de moord op prinses Diana die het chantagenetwerk van Jeffrey Epstein zou heben ontdekt. Uiteindelijk zaten Netanyahu en de Chazaarse bankiers hierachter, maar de koningin zou volop hebben meegewerkt en het offeren van kinderen hebben gedoogd.

  Ondanks dat doodvonnis was Elizabeth ervan overtuigd dat haar leven gespaard zou worden vanwege haar hoge positie en dat ze de rest van haar natuurlijke leven in luxe zou doorbrengen. Echter, het militaire tribunaal had hier geen enkele boodschap aan, met als gevolg dat ze 30 dagen na haar doodvonnis zou zijn geëxecuteerd. De goeden zouden hiermee een sterk signaal willen afgeven aan alle satanische kindermisbruikers en moordenaars.

  Om de rust te bewaren is besloten de dood van de koningin voorlopig niet bekend te maken en haar rol in te laten nemen door een dubbelganger.

  Echter, deze dubbelganger zou verre van perfect zijn en er zijn dan ook al talloze verschillen ontdekt.

  De foto’s die van haar in het roze zijn genomen na haar dood zijn dan ook de dubbelganger, de onderste zijn van de originele koningin.

  Hoelang deze situatie zal gaan duren is volgens de eerder genoemde insiders niet duidelijk en volgens Nancy Lieder kunnen ze misschien wel wachten tot na de poleshift die veroorzaakt zal worden door de komst van de planeet Nibiru.

  En tenslotte wijzen ze erop dat de “nieuwe koningin” heel nauw samenwerkt met Boris Johnson en wat zij noemen de Junta die op dit moment de controle heeft over Groot Brittannië.

  Zoals gezegd is er met betrekking tot bovenstaand verhaal voor ons in ieder geval niets te verifiëren en hebben we geen flauw benul of het waar is, er een kern van waarheid in zit of dat het een volledig kletsverhaal is.

  Mocht er iemand zijn die hier meer duidelijkheid over kan verschaffen, laat het ons weten.

  > Lees meer ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten
Unable to load tooltip content.
Willen wij zwarte Piet houden?!
 • 393 stemmen
  Ja natuurlijk!
  88.31%
 • 22 stemmen
  Met een kleine aanpassing misschien
  4.94%
 • 7 stemmen
  Nee
  1.57%
 • 23 stemmen
  Geen idee
  5.17%
← Stem
Totaal 445 stemmen

Check ook....

Zoeken