•   zwartepiet reageerde
  Er doen op dit moment schokkende verhalen de ronde over een geheim militair tribunaal en de ter dood veroordeelde Engelse koningin.

  Sterker nog, ze zou al niet meer in leven zijn en de vrouw die we nu publiekelijk zien verschijnen is dan ook niet de Engelse koningin Elizabeth, maar een zorgvuldig geselecteerde dubbelganger.

  Er spelen zich op deze wereld veel dingen af in de achtergrond en vaak komt het grote publiek daar niets over te weten.

  Het volgende verhaal valt in die categorie en is afkomstig uit een combinatie van Nancy Lieder van de website Zetatalk, de dame die zich normaal gesproken bezighoudt met de komst van de onbekende Planet X oftewel Nibiru en journalist Benjamin Fulford die de wereld al jarenlang in de greep houdt met zijn verhalen over de cabal die altijd binnenkort aan hun einde komt volgens hem en iemand die door Nancy Lieder een insider wordt genoemd en die op internet bekendstaat onder de naam Real Dark Judge.

  Wat er van en of het verhaal waar is kunnen wij niet controleren, maar het is dermate intrigerens dat we het onze lezers niet willen onthouden.

  Het is het verhaal over de Engelse koningin Elizabeth en dat ze op dit moment niet meer zou leven en dat haar plaats is ingenomen door een dubbelganger.

  Het begint eind 2016 toen zowel Fulford als Lieder met het verhaal kwamen dat de Engelse koningin Elizabeth onder huisarrest zou zijn geplaatst.

  De kern is dat in de achtergrond “de goeden” bezig zouden zijn om stilletjes “de kwaden” op te ruimen. De “kwaden” worden dan altijd "de cabal" genoemd en de goeden bestaan volgens Nancy uit een zogenaamd Transition Team met zowel aardse als buitenaardse leden.

  Nu komt er via diezelfde bronnen in augustus een stroom van geruchten op gang dat er binnenkort iemand binnen de Engelse koninklijke familie zal overlijden. Dit alles werd nog eens aangewakkerd door een BBC reporter die klaarblijkelijk via internet had laten weten dat een zogenaamd Bridge Event had plaatsgevonden. Dit refereert aan codewoord "London Bridge" en wordt gebruikt als er iemand van de koninklijke familie op het punt staat te overlijden.

  Er wordt druk gespeculeerd wie het dan wel zal zijn. De koningin? Haar echtgenoot Prins Philips die er uit ziet als een levend lijk, of misschien toch Andrew vanwege zijn connecties met Epstein?

  Echter, volgens Dark Judge is het de koningin die niet meer leeft.

  Zoals bekendgemaakt door onder andere Benjamin Fulford, worden in zowel Amerika als Engeland geheime militaire tribunalen gehouden. Deze tribunalen zouden er ook verantwoordelijk voor zijn dat in december 2016, ten tijde van het opgelegde huisarrest aan de koningin, haar persoonlijke vermogen in beslag werd genomen.

  Op 13 juli van dit jaar zou ze terecht hebben gestaan voor één van deze tribunalen en daar werd ze ter dood veroordeeld. Ze werd onder andere veroordeeld voor de moord op prinses Diana die het chantagenetwerk van Jeffrey Epstein zou heben ontdekt. Uiteindelijk zaten Netanyahu en de Chazaarse bankiers hierachter, maar de koningin zou volop hebben meegewerkt en het offeren van kinderen hebben gedoogd.

  Ondanks dat doodvonnis was Elizabeth ervan overtuigd dat haar leven gespaard zou worden vanwege haar hoge positie en dat ze de rest van haar natuurlijke leven in luxe zou doorbrengen. Echter, het militaire tribunaal had hier geen enkele boodschap aan, met als gevolg dat ze 30 dagen na haar doodvonnis zou zijn geëxecuteerd. De goeden zouden hiermee een sterk signaal willen afgeven aan alle satanische kindermisbruikers en moordenaars.

  Om de rust te bewaren is besloten de dood van de koningin voorlopig niet bekend te maken en haar rol in te laten nemen door een dubbelganger.

  Echter, deze dubbelganger zou verre van perfect zijn en er zijn dan ook al talloze verschillen ontdekt.

  De foto’s die van haar in het roze zijn genomen na haar dood zijn dan ook de dubbelganger, de onderste zijn van de originele koningin.

  Hoelang deze situatie zal gaan duren is volgens de eerder genoemde insiders niet duidelijk en volgens Nancy Lieder kunnen ze misschien wel wachten tot na de poleshift die veroorzaakt zal worden door de komst van de planeet Nibiru.

  En tenslotte wijzen ze erop dat de “nieuwe koningin” heel nauw samenwerkt met Boris Johnson en wat zij noemen de Junta die op dit moment de controle heeft over Groot Brittannië.

  Zoals gezegd is er met betrekking tot bovenstaand verhaal voor ons in ieder geval niets te verifiëren en hebben we geen flauw benul of het waar is, er een kern van waarheid in zit of dat het een volledig kletsverhaal is.

  Mocht er iemand zijn die hier meer duidelijkheid over kan verschaffen, laat het ons weten.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Unable to load tooltip content.

Nieuwsberichten

What's wrong with the world mama

Laatste bezoekers

Protest agenda

Laatste reacties....

Waarom iedereen nee zou moeten zeggen tegen de anderhalvemetersamenleving
01 juni 2020
Zoals de song Neil Young "keep on rocking in a free world" dat grijpt...
Het verband tussen het coronavirus en de slang die een kroon draagt
01 juni 2020
Ware gelovigen gaan niet meer naar de kerk waar ze alleen maar kerkje ...
Het verband tussen het coronavirus en de slang die een kroon draagt
31 mei 2020
Ja zeer goed .we worden naar de slachtbank gedragen ,maar geef het nie...
Laatst bijgewerkte berichten