Sigrid Kaag SCHEIDT van Mark Rutte

By lexie026 in Nederland 28 bekeken 1st april 2021 Video duur: 01:00:54
Geert Wilders stak de lont aan met een motie van wantrouwen, Rutte probeerde nog goede siervuurwerk te maken door te zeggen dat hij het zich niet kan herinne...

Personen in deze video
Geen tags

0
0
0
0
0
0
 • Je gaat bijna denken dat Rutte dementerend is zovaak als dat die kerel het even niet meer weet... Gewoon je bek houden dan.
  1
  0
  0
  0
  0
  0
  Reported
 • Haha Wilders: Je staat te liegen met een Pinokkioneus van hier tot Zuid-Amerika πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  0
  1
  0
  0
  0
  0
  Reported
 • Dat is waar ze na dit fiasco heen zullen vluchten.. Wachten op poging vijf.. Dit vierde rijk heeft gefaald in elk geval.
  1
  0
  0
  0
  0
  0
  Reported
 • Theorie: Is Pieter Omzigtig de volgende Controlled opposition? Kaag hadden we direct door.. Pieter zegt opeens precies wat het volk wilt horen enTheorie: Is Pieter Omzigtig de volgende Controlled opposition? Kaag hadden we direct door.. Pieter zegt opeens precies wat het volk wilt horen en werkt in de tweede kamer al het langste van allemaal onder CDA (denk grappehauser enzo kliek) beweert publiekelijk zich afzijdig te houden van de kliekjes.. Waarom pusht Rutte hem? Waarom zo zogenaamd bijzonder doen over de notulen? Waarom dat via Geenstijl spelen? Wie is hij om daar over te beslissen? Ik ga eens even Pieter zijn linken onderzoeken naar de BB, wedden dat die er is? Sowieso is de CDA link naar Minerva en kutjes. tbc..  ... πŸ—¨οΈ Lees meer
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Reported
 • Merkwaardig. Kan geen directe BB link vinden, wel iemand die hem een tijdje geleden "lachend" met de dood had bedreigd tijdens een antiMerkwaardig. Kan geen directe BB link vinden, wel iemand die hem een tijdje geleden "lachend" met de dood had bedreigd tijdens een anti coronaprotest. Ook veel linken met het midden oosten in combinatie met westerse religie. Turkse vrouw en merkwaardige keuzes in het verleden mbt Turkije.

  Sowieso een loopjongen van de kerk.. Ik zie er dan toch liever eentje die loopjongen is voor God.. Als het dan zo nodig allemaal moet in de politiek. In mijn opinie hoort dat gescheiden te zijn.

  Dan is er enorm veel te vinden mbt Malta en nieuwsberichten.. De order van Malta is natuurlijk wel een globaal dingetje.. Maar heb hem nog niet op lijsten gezien.. Zo ver ten minste.

  Wat mij vooral irriteert.. Is dat ik zijn voorouders niet kan/mag onderzoeken.. Alles is weg en onvindbaar. Daarnaast heb ik veel 404 paginas gevonden.. Alsof iemand de afgelopen maanden heeft lopen opruimen..

  Weet iemand de namen van de ouders van Pieter H. Omzigt? Is het inderdaad Theodorus Wilhelmus? Of moet ik verder zoeken? Mijn gevoel zegt mij dat zijn ouders waarschijnlijk een bizarre link hebben en dat hij graag tegen het gevestige schopt daarom..? Waarom mogen wij zijn familie niet bekijken? Zijn educatie is in elk geval wel super pro EU.. Hij ging in Hengelo naar school, de UK en ook naar een speciale EU school..

  Wel goed opzich waar hij mee bezig met Jeugdzorg en de affaires.. Jammer dat ook hij zweeg over Demmink.
    ... πŸ—¨οΈ Lees meer
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Reported

Andere Filmpjes

00:11:11
Get high on potenuse with these Key & Peele sketches.Paramount+ is here! Stream all your favorite shows now on..
Get high on potenuse with these Key & Peele sketches.Paramount+ is here! Stream all your favorite shows now on Paramount+. Try it FREE at https://bit.ly/3qyO...

⏩ Lees meer ...
00:42:26
Who made the Kung-Flu?! :(nerd)

Notitie dit is wel gemaakt door de Aussies, los getrokken van het pedo netwerk...
Who made the Kung-Flu?! :(nerd)

Notitie dit is wel gemaakt door de Aussies, los getrokken van het pedo netwerk. Maar wel zeer harde tegenstander van China door de dreiging die China vormt.

Wij Nederlanders hadden een epidemie van Maart tot Juli 2020. De pandemie was van December tot x. Mensen vergeten ook heel vaak dat ondertussen in het midden oosten niet Covid-19 rond ging, maar de "Middle East Respiratory Syndrome" variant die veel dodelijker was.

⏩ Lees meer ...
00:36:48
Huig ging op dinsdag 20 april een brief afleveren bij het Ministerie van Algemene Zaken. Hij sprak ook nog even met..
Huig ging op dinsdag 20 april een brief afleveren bij het Ministerie van Algemene Zaken. Hij sprak ook nog even met Joost Vullings (politiek commentator voor...

⏩ Lees meer ...
N/A
STAGED FALSE FLAG PSY OPs Lights. Camera. Action CRISIS ACTORS HomeLand Security
Unable to load tooltip content.

Videotheek

Nieuw binnen

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
New World Order!
What's wrong with the world
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...