Epidemioloog doet boekje open: Pfizer bood me 1 miljoen zwijggeld en ik zei ‘nee’

Vaccinmakers proberen wetenschappers en medici die zich kritisch uitspreken over de coronavaccins te intimideren en te ‘cancelen’. Als dat niet lukt, proberen ze deze mensen om te kopen.

Epidemioloog Paul Alexander, die zeer kritisch is over de mRNA-vaccins, schrijft in een bericht op Substack dat Pfizer hem een miljoen dollar en een salaris van 50.000 dollar per maand heeft geboden om zijn mond te houden over Pfizer en directeur Albert Bourla.

Pfizer wist dat er 1223 mensen waren gestorven na vaccinatie, dat er 1290 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot varianten en ze wilden deze informatie 55 of 75 jaar achter slot en grendel bewaren, aldus Alexander, die onder president Trump op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid werkte en daarnaast de WHO adviseerde.

Geen weg meer terug

Hij schrijft dat hij al meer dan genoeg is kwijtgeraakt en dat er voor hem geen weg terug is. Als aangetoond wordt dat de acties van Bourla, Moderna-topman Bancel en mensen als Anthony Fauci levens hebben gekost en dat mensen en kinderen als gevolg hiervan zijn overleden, moeten ze de gevangenis in, benadrukt dr. Alexander.

Hij wijst erop dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsfunctionarissen, technocraten, overheden en taakgroepen zich hebben laten omkopen. Hun salaris was belangrijker en zij hielden hun mond. Alexander is één van de weinigen die geen zwijggeld heeft aangenomen en zich blijft uitspreken.

Crimineel

Hij helpt de Canadese en Amerikaanse truckers in hun strijd tegen de vaccinatieplicht en zal blijven strijden, zo zegt hij. Hij noemt de vaccins van onder meer Pfizer en Moderna ‘crimineel’.

Eerder zei Alexander dat er nooit sprake is geweest van een coronapandemie. “De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei hij.

pfizer

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties 2

Gast - Moon op donderdag 24 maart 2022 10:56

En dan hen je nog al die mensen die wel geld aanpakken

En dan hen je nog al die mensen die wel geld aanpakken
GEERTVB op woensdag 06 april 2022 09:35

Hij baseert zich ook vaak op Geert Vanden Bossche.
De gevoeligheid, geïnduceerd door vaccinatie blijkt nu ook uit de gegevens van China als je even google news er bij neemt
https://news.google.com/covid19/map?hl=nl&gl=BE&ceid=BE%3Anl&mid=%2Fm%2F0fbp0
De vertraging van 3 maand waar ik al vaker op terug kwam manifesteert zich ook hier opnieuw.
Zij zijn later (januari) beginnen boosteren dan wij in het westen, wat zie je nu.
Terug gebieden in lockdown vanwege toename besmettingen.

De vraag is wat er zal gebeuren als de langere termijn deze gevoeligheid voor besmettingen toont hoeveel er dan van die gevaccineerden terug in het ziekenhuis zullen liggen.
Natuurlijk door de schuld van de gevaccineerden die het virus laten circuleren, die plaat kennen we ook al.
Dit verschijnsel, stel dat die geïnduceerd werd door de vaccinatie van een jaar terug, en dat die gevoeligheid die na de booster naar de oppervlakte komt komende winter nog sterker is door deze booster?

Hij baseert zich ook vaak op Geert Vanden Bossche. De gevoeligheid, geïnduceerd door vaccinatie blijkt nu ook uit de gegevens van China als je even google news er bij neemt https://news.google.com/covid19/map?hl=nl&gl=BE&ceid=BE%3Anl&mid=%2Fm%2F0fbp0 De vertraging van 3 maand waar ik al vaker op terug kwam manifesteert zich ook hier opnieuw. Zij zijn later (januari) beginnen boosteren dan wij in het westen, wat zie je nu. Terug gebieden in lockdown vanwege toename besmettingen. De vraag is wat er zal gebeuren als de langere termijn deze gevoeligheid voor besmettingen toont hoeveel er dan van die gevaccineerden terug in het ziekenhuis zullen liggen. Natuurlijk door de schuld van de gevaccineerden die het virus laten circuleren, die plaat kennen we ook al. Dit verschijnsel, stel dat die geïnduceerd werd door de vaccinatie van een jaar terug, en dat die gevoeligheid die na de booster naar de oppervlakte komt komende winter nog sterker is door deze booster?
Gast
zondag 19 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers