Kijk: het moment waarop cabaretier tegen de grond smakt nadat ze opschept over boosterprik

 

Er zijn beelden opgedoken van het moment waarop cabaretier Heather McDonald in elkaar zakt op het podium nadat ze een grap heeft gemaakt over de boosterprik. Het incident deed zich zaterdag voor tijdens een optreden in Tempe in de staat Arizona.

Mensen dachten in eerste instantie dat het bij de show hoorde. “Ik ben gevaxt, dubbel gevaxt, geboosterd… en de griepprik en ik ga eerlijk zijn, ik heb het gordelroosvaccin ook gehad. En ik word nog steeds ongesteld! Wat?! Ja!” schepte de cabaretier op, terwijl het publiek applaudisseerde.

Schedelbreuk

“Ben twee keer naar Mexico geweest. Heb shows gedaan, heb meet-and-greets gedaan. Nooit corona gekregen. Jezus houdt kennelijk het meest van mij,” grapte ze. “Zo mooi. Zo mooi.”

Op dat moment begon McDonald duizelig te worden en te zwalken, waarna ze tegen de grond smakte. De cabaretier werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar artsen ontdekten dat ze een schedelbreuk had.

Nog nooit

In een filmpje dat op de spoedeisende hulpafdeling is gemaakt, geeft McDonald toe: “Ik ben nog nooit in mijn leven flauwgevallen.”

Vorig jaar viel het hoofd van het Deense medicijnagentschap flauw tijdens een persconferentie waarin werd aangekondigd dat Denemarken definitief stopt met vaccineren met het AstraZeneca-vaccin.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Een Braziliaanse journalist viel flauw en kreeg vijf keer een hartaanval na zijn boosterprik.

Verpleegkundige Tiffany Dover uit Tennessee viel 10 minuten nadat ze het coronavaccin had gekregen flauw voor de camera.

[Infowars]

lolligemeid

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties 2

Lexie026 op donderdag 10 februari 2022 11:39

Lekker bijdehand en lollig doen dat je het vaccin hebt gehad. Geen medelijden mee. Het is tijd dat die schapen een keer wakker worden.

Lekker bijdehand en lollig doen dat je het vaccin hebt gehad. Geen medelijden mee. Het is tijd dat die schapen een keer wakker worden.
FST op zaterdag 05 maart 2022 18:57

inderdaad

inderdaad
Gast
zondag 19 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers