Video: dit gedrocht werd opgehoest door een 32-jarige gevaccineerde man

Een anonieme ic-verpleegkundige uit de Amerikaanse staat Utah heeft via Telegram een foto gedeeld van lange, witte ‘snoeren’ die uit de longen van een gevaccineerde 32-jarige man zijn gekomen.

Dr. Jane Ruby werd op Telegram benaderd door de verpleegkundige, Tracy geheten, die zei dat de enorme prop door de man deels is opgehoest op de ic. Ruby laat weten dat de man werd binnengebracht met ademhalingsproblemen. Hij is nog in leven en geïntubeerd.

Plotseling veranderde de verpleegster van gedachten en vroeg ze dr. Ruby om de foto te verwijderen, zei ze in de Stew Peters Show. De reden: een tweede ic-verpleegkundige die de foto had gemaakt en doorgestuurd, had haar geen toestemming gegeven om de foto te verspreiden. Ze gaat over drie jaar met pensioen en vreest voor haar baan.

Honderden, zo niet duizenden

Presentator Stew Peters reageerde woest. “Ze laat toe dat dit onder het tapijt wordt geveegd omdat ze zich zorgen maakt over haar pensioen?” vroeg hij. “Dat maakt me kwaad.”

“Het is verachtelijk,” voegde Ruby toe. Ze zei dat alleen al in de Verenigde Staten elke dag honderden, zo niet duizenden van dit soort proppen uit lichamen worden gehaald. Ze roept verpleegkundigen op naar buiten te treden en de wereld te laten zien wat de coronaprikken aanrichten.

De Theorist

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 19 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers