De eerste massademonstratie: ‘Meer dan 100.000 mensen komen zondag bij elkaar op de Dam’

Er hebben zich al bijna 70 organisaties aangesloten bij de demonstratie aanstaande zondag op de Dam in Amsterdam tegen het coronabeleid. Café Weltschmerz, één van de deelnemende organisaties, spreekt van 'de grootste demonstratie die ooit in Nederland is gehouden'.

Maar liefst 67 organisaties hebben zich verenigd om op te komen voor de grondrechten van iedere burger. Nederland is altijd pionier geweest op het gebied van vrijheid. Zondag 5 september komen we op voor behoud van deze vrijheid en individuele autonomie, stelt Café Weltschmerz.


Dit is de mars om je bij aan te sluiten

Police For Freedom, een andere deelnemer, laat weten dat er ook veel nieuwe mensen gaan komen. "Nieuwe mensen die nog nooit hebben gedemonstreerd, nieuwe mensen die voelen dat het nu de tijd is om op te staan, nieuwe mensen die zien dat er medische apartheid ontstaat, nieuwe mensen die opstaan voor onze grondrechten, sluit je aan."

"Dit is de mars om je bij aan te sluiten. Het wordt gefaciliteerd, de politie begeleidt het, wij zijn erbij - Police For Freedom - de veteranen, de zorg. Het wordt een hele imposante, grote - grootste - mars van de menselijke verbinding," aldus Police For Freedom.

noodklok

Het belooft een historische bijeenkomst te worden

Daarnaast is Forum voor Democratie van de partij. "Overal in de wereld zijn er massale demonstraties tegen de absurde coronamaatregelen die onze levens nu al 1,5 jaar beperken. Protesten tegen de doorslaande globalistische machtsgreep," stelt de partij.

"We zagen enorme groepen mensen bijeenkomen in Duitsland, Frankrijk, Australië. En nu, zondag 5 september, is het ook hier zover! Het eerste massaprotest in Nederland. Meer dan 100.000 mensen komen zondag om 12.00 uur bij elkaar op de Dam in Amsterdam. Het belooft een historische bijeenkomst te worden," zegt FVD.

Vrijheid terugpakken

Ook andere politieke partijen sluiten zich aan bij de demonstratie. Zo schrijft Tweede Kamerlid Wybren van Haga: "Op zondag 5 september demonstreert Belang van Nederland mee tegen het dystopische coronabeleid van dit kabinet. De maatregelen zijn zonder uitzondering zinloos, onlogisch en schadelijk dus laten we zo snel mogelijk onze vrijheid weer terugpakken!"

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 28 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers