Dringende waarschuwing uit Moskou

Aangezien bij ons de belangrijkste Russische informatiekanalen zijn afgesloten door de overheid zullen veel mensen hier niet mee krijgen wat ze in Moskou te zeggen hebben.

En dat is wel degelijk belangrijk voor ons omdat de laatste en zeer dringende waarschuwing waarschijnlijk door ‘onze mainstream media’ zal worden genegeerd.

Als je het woord Oekraïne hoort, dan denken veel mensen onwillekeurig aan leugens. Dat zijn dan vooral mensen die niet in de val zijn getrapt van de MH17 misleiding en die met eigen ogen hebben geconstateerd welke verwerpelijke rol Oekraïne bij dit alles heeft gespeeld.

Hoe dat land door middel van een stroom van leugens het verhaal van ‘de Russen hebben MH17 neergeschoten’ in stand heeft weten te houden.

Voor wie wil weten op welke manier Oekraïne heeft gelogen raden wij aan de eerdere artikelen over MH17 en Oekraïne op deze website te lezen.

Datzelfde patroon van leugens lijkt zich nu te herhalen. Zoals we hebben gezien lijkt het erop alsof de Joodse acteur Zelensky opdracht heeft gekregen om alles te doen wat in zijn vermogen ligt om de situatie in Oekraïne verder te laten escaleren.

zelensky, liegen


Daarom zie je ook steeds meerverhalen van ooggetuigendie een heel ander beeld schetsen dan hetgeen de mainstream media ons willen doen geloven.

Dat het niet de Russen zijn die onvoorstelbare wreedheden uithalen, maar bepaalde onderdelen van het Oekraïense leger.

Bovenstaande is belangrijk, want er komt nu wederom een dringende waarschuwing uit Rusland.

Enkele dagen geleden waarschuwde Gonzola Lira vanuit Charkov voor het volgende:

Wanneer je dan alles in ogenschouw neemt, dan is de volgende logische stap een door het Zelenski regime uitgevoerde false flag aanval op de eigen bevolking met chemische wapens.

Na de ontdekking van de Amerikaanse biolabs is dat ook het eerste waar Victoria Nuland mee kwam. Het was niet Amerika dat was betrapt, het was Amerika wat daar alleen maar dingen deed die goed zijn voor de mensheid, maar het zijn de Russen die straks misbruik van zullen maken om van die goede intenties van Amerika en al die vreselijke ziekteverwekkers zullen gebruiken voor een aanval op de bevolking, waarbij ze dan Oekraïne de schuld willen geven.

Het wordt een herhaling van wat het Westen in Syrië probeerde te doen door president Assad diverse chemische aanvallen op de bevolking in de schoenen te schuiven.

Zelenski zal straks opdracht krijgen om die false flag aanval uit te voeren, voordat het slapende publiek in het Westen doorheeft dat Oekraïne aan alle kanten is verslagen.

Tot zover het eerdere artikel.

Nu komt er een dringende waarschuwing vanuit Moskou voor de hele wereld. De waarschuwing is afkomstig van het Russische Nationale Defensie Management Centrum.

In die waarschuwing wordt gesteld dat Oekraïense nationalisten van plan zijn om in diverse regio’s van het land chemische aanvallen uit te voeren op het moment dat daar Russische troepen verschijnen.

Mikhail Mizintsev, hoofd van bovengenoemde afdeling, zegt dat nationalisten in Oekraïne overal mijnen hebben geplaatst in opslagplaatsen van ammoniak en chloor van de Sumykhimprom chemische fabriek in Sumy. De bedoeling is dat wanneer Russische troepen in de buurt van Sumy komen of de stad binnentrekken zij de mijnen zullen laten ontploffen en zo de lokale bevolking vergiftigen.

Ook op andere plaatsen zijn ze druk bezig met het voorbereiden van allerlei acties. Zo hebben ze in het dorp Kotlyarovo (Nikolayev regio) containers met chemische wapens in een middelbare school geplaatst. Wanneer de Russen dit dorp binnentrekken zullen de containers tot ontploffing worden gebracht.

Mizintsev zegt verder: ‘Wij willen de hele beschaafde wereld en alle internationale organisaties waarschuwen voor de komende provocaties van de Oekraïense autoriteiten. Als deze werkelijk doorgang vinden dan zal de schuld hiervan bij de Russische troepen worden neergelegd'.

Verder voegde hij eraan toe dat dit alles wordt uitgevoerd met volledige steun van Amerika en een aantal Europese landen.

Tot slot vertelde hij nog een aantal dingen die zijn geconstateerd door de Russen in Oekraïne.

De radicalen binnen het leger van Oekraïne hebben overal controlepunten in het leven geroepen waar ze geld afpersen van vluchtende burgers. Ze doen dit onder het mom dat het leger dringend geld nodig heeft en dat zij als burgers moeten bijdragen.

Mensen die richting Rusland vluchten moeten het dubbele betalen. Wanneer vluchtelingen niet genoeg geld hebben om te betalen worden hun spullen en auto afgepakt en kunnen ze verder gaan lopen.

Moskou waarschuwt voor chemische false flag Oekraïne

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 30 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers