Rutte vertelt bevolking dat ze armer zullen worden

Nooit is het de schuld van de overheid dat er dingen volkomen misgaan in ons land.

Altijd zijn het anderen die het hebben gedaan en dus moet het volk maar leren leven met kou en armoede.

Eén van de kenmerken van een echte leider is dat deze verantwoording neemt voor dingen die onder zijn of haar leiding gebeuren of zijn gebeurd.

Een echte leider zou zich de ogen uit het hoofd schamen bij een affaire zoals we die hebben meegemaakt met de toeslagen. Een echte leider zou alles, maar dan ook alles op alles zetten op de schade zo snel mogelijk te repareren door de betrokken ouders binnen een maand hun eigen ten onrechte afgepakte kinderen terug te geven en er ook voor te zorgen dat er binnen een maand een meer dan ruimhartige compensatie zou zijn betaald.

Een echte leider zou zich niet verschuilen achter excuses en ook onmiddellijk maatregelen nemen bij de belastingdienst en ervoor zorgen dat de verantwoordelijke mensen binnen de belastingdienst onmiddellijk worden ontslagen.

Aangezien onze leider niets van dit alles heeft gedaan en schaamteloos weer opnieuw een regering vormt zegt alles over het karakter en de motieven van deze man.

En van zo’n man kan je dan ook de volgende reactie verwachten:

Rutte reageert op ‘gigantische inflatie’ en denkt niet dat kabinet pijn verder kan verzachten

Het kabinet gaat niet nog meer maatregelen nemen om te voorkomen dat mensen minder te besteden hebben, verwacht premier Mark Rutte. Het zal voor het kabinet ‘heel moeilijk worden’ om de pijn van de hard stijgende prijzen verder te verzachten met ingrepen bovenop de al aangekondigde maatregelen.

Een echte leider zou zich afvragen hoe het kan dat ons land in een dergelijke situatie terecht is gekomen. Een echte leider zou de hand in eigen boezem steken en zich afvragen of hij misschien de afgelopen tien jaar dingen heeft gedaan die dit hebben veroorzaakt.

Uiteraard zal een Mark Rutte dat nooit doen, maar zal hij zich altijd verschuilen achter anderen.

Het is niet zijn schuld dat wij als Nederland in een dergelijke situatie terecht is gekomen, het is de schuld van die boeman Poetin en nu kan je moeilijk van de overheid verwachten dat ze alle prijsstijginegen gaan compenseren.

Dat is goed om te weten want we staan pas aan het begin van een gierende inflatie. We zitten op een percentage van 12 procent en nu al heeft een groot deel van het land moeite om rond te komen.

Benzine, boter, gas, koffie, pasta, vlees zijn allemaal zaken die de afgelopen tijd flink duurder zijn geworden. Waren het voorheen de lage inkomens die alleen werden geraakt, nu zijn ook de middeninkomens aan de beurt.

Volgens vakbond FNV hebben op dit moment al twee van de drie Nederlanders moeite om rond te komen. Sparen is iets dat bij de meesten niet meer lukt en de enige manier om rond te komen is dan ook om te proberen te besparen op uitgaven.

Volgens cijfers in de gedrukte Telegraaf zet 65 procent de verwarming uit of lager, probeert 59 procent te besparen op dagelijkse boodschappen in de supermarkt, koopt 35 procent geen kleren meer voor zichzelf of de kinderen, heeft 18 procent abonnementen opgezegd en gaat 17 procent niet meer naar de dokter.

En dan is er sprake van een unicum, want Rutte gebruikt het woord ‘eerlijk’.

"De eerlijkste boodschap aan Nederland is dat de overheid dit niet allemaal kan oplossen."

Wat vrijmetselaar Rutte doet is op een eerlijke manier de boodschap van zijn baas Klaus Schwab overbrengen.

Het is vanaf het prille begin de bedoeling geweest dat de bevolking zou verarmen. Want financiële onafhankelijk betekent ook meer onafhankelijk van de overheid.

Dus, gaat de overheid niet verder compenseren, ook al loopt de inflatie op naar 50 procent.

De bevolking verarmt steeds verder tot het punt waarop bijna niemand nog iets heeft of verdient.

Dat is het moment dat de overheid naar voren zal stappen en hulp bieden. Maar, dan alleen aan mensen die hun zaakjes goed op orde hebben, want de overheidshulp zal worden gekoppeld aan wat men nu nog coronapas noemt, maar die tegen die tijd zal worden omgedoopt tot vrijheidspas.

Nederlanders worden steeds armer

 

Reacties 1

De Theorist op maandag 04 april 2022 10:37

Vieze lafbek

Vieze lafbek
Gast
woensdag 01 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers