De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Voorbereidingen inval Syrie zijn begonnen

Iedereen vraagt zich af hoe het kan dat die altijd lachende Mark Rutte nu ineens serieus zegt dat ook wij in oorlog zijn.

Dat heeft hij dan ook niet zelf bedacht, maar het speelt wel een belangrijke rol in het voorbereiden van de volgende stap richting de gewenste wereldoorlog.


We komen nu zo langzamerhand terecht bij de derde fase van de beroemde "problem-reaction-solution" formule.

De elite/machthebbers hebben het probleem gecreëerd door het uitvoeren van een False Flag operatie in Parijs, we hebben dagenlang de (emotionele) reacties gehad en wij komen nu aan het gedeelte “oplossing”.

De propagandakanalen zoals de voormalige NSB spreekbuis schreeuwen op de voorpagina: "Wat gaan wij doen?"

Wanneer je verder kijkt in de mainstream media dan suggereren zij dat het volk eist dat er nu maatregelen worden genomen om hun veiligheid te garanderen. Niemand voelt zich meer echt veilig, waar dan ook.

Fantastisch, goed nieuws want dan kunnen wij nu verder met de volgende fase:

Die houdt sowieso in dat voorlopig waarschijnlijk de noodtoestand in Frankrijk met drie maanden verlengd gaat worden.

De Franse president François Hollande wil de noodtoestand verlengen met zeker drie maanden. Hij heeft het Franse parlement gevraagd om de wet hierover te wijzigen. Dat meldt de Franse krant Le Figaro.

Sinds zaterdag middernacht geldt de noodtoestand voor het hele land. Volgens de Franse grondwet moet het parlement beslissen over de verlenging van deze maatregel.

Met zeker drie maanden, maar houd rekening met veel langer of misschien wel voorgoed.

Het staat er zo eenvoudig, de noodtoestand. Wanneer je echter mensen op straat vraagt wat dit nu precies inhoudt dan zal het merendeel het antwoord schuldig moeten blijven.

Het afkondigen van de noodtoestand voor langere tijd is meer dan schokkend. Dit is wat het betekent:

De noodtoestand of de staat van beleg is een buitengewone rechtstoestand op grond van een publiekrechtelijke bekendmaking van een overheid dat de normale toestand en wetgeving tijdelijk niet meer van toepassing is.

Tijdens een noodtoestand kan een overheid zeer slagvaardig handelen, zonder eerst toestemming over iets te vragen of overleg met inwoners te voeren.

De noodtoestand is, vanwege de versterkte overheidsbevoegdheden en verzwakte controle, een geliefd machtsmiddel van dictators gebleken. Hitler wist door het uitroepen van de noodtoestand in februari 1933 het parlement buiten spel te zetten.

Dit is waar je over praat. Alles en iedereen, inclusief de normaal geldende rechtspraak, wordt buitenspel gezet. Een overheid kan doen en laten wat ze willen zonder ook maar met iemand te overleggen. Jou bijvoorbeeld in de gevangenis gooien zonder enige vorm van proces, vervolgens de sleutel weggooien en niemand die er ook maar iets tegen kan doen.

Het wordt interessant om te zien hoe men onder deze nieuwe regels van de noodtoestand zal omgaan met de vrijheid van meningsuiting in Frankrijk. Zullen mensen die kritiek hebben op de overheid en het spelletje dat ze spelen doorzien, worden ingedeeld in de categorie “staatsvijanden” en monddood gemaakt? Of is het daarvoor nog iets te vroeg?

Nog heel even en ook wij hier zijn iedere vrijheid en iedere verdere schijndemocratie kwijt want ook hier staan we aan de vooravond van een overheidsdictatuur die zijn weerga niet kent. Onderschat het niet want het gaat komen.

Het is niet voor niets dat de vloeibare Mark Rutte komt met de uitspraak dat we in een oorlog zijn verwikkeld. Deze uitspraak heeft hij echt niet zelf bedacht, maar hij heeft wel opdracht gekregen om het te gebruiken. Net zoals de Franse president Hollande dat doet.

Volgens minister-president Rutte is Nederland in oorlog met de terroristische organisatie IS. De premier zei op een persconferentie: "ISIS is onze vijand, daarmee zijn we in oorlog.

We hebben eerder dit jaar de Charlie Hebdo False Flag operatie meegemaakt. Toen was de hele wereld even Charlie, maar helaas is de hele wereld nog steeds Charly want ze zien niet wat er gebeurt.

Na Charlie Hebdo heeft Frankrijk er echt alles aan gedaan om extra veiligheidsmaatregelen te nemen. Overal waar je kwam in het land zag je militairen lopen en veel meer dan dat kon Frankrijk toch echt niet doen.

Laten nu potverdorie die terroristen weer toeslaan in Frankrijk, en nog een graad erger dan in het geval van Charlie Hebdo.

Dus, nu zijn we met z'n allen in oorlog, maar vooral Frankrijk. Het land wat echt alles gedaan heeft wat mogelijk is en er nu alleen niet meer uitkomt.

Maar, wacht, wat een geluk bij een ongeluk. Frankrijk is lid van de NAVO en dat betekent dat ze artikel 5 mogen inroepen wanneer ze zich in staat van oorlog bevinden.

Artikel 5 dat zegt dat alle andere NAVO landen verplicht zijn het slachtoffer, in dit geval Frankrijk, te hulp te schieten.

En o jee, wat een toeval. Laten we nu net naast de stukjes opgeblazen terrorist een volledig intact Syrisch paspoort vinden. Geen krasje op te ontdekken:

Dan moet het wel heel gek gaan als dat indrukwekkende NAVO leger met iets van drie miljoen soldaten er niet in zou slagen om de ISIS koppensnellers zelf een kopje kleiner te maken.

Dan zijn we "helaas" wel gedwongen om deze grondtroepen richting Syrië te verplaatsen want anders zal het echt niet lukken om deze levensgevaarlijke monsters aan te pakken. En iedereen weet dat wij echt niet staan te trappelen om weer een andere oorlog te beginnen, maar de bevolking eist tenslotte veiligheid en daar doen wij alles voor, nietwaar?

 

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information